O altã Timisoara! (2)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle7 spune:
Fetelor, daca e cineva care vrea sa-si puna unghii false in timisoara la un pret mic acasa la manichiurista dati-mi PM. Fata lucreaza f. bine . eu am invatat-o ( si mai sunt si modesta)
angy11 spune:
Intru si eu cu maaare intarziere,azi s-a pus Emil sa-i faca un joc la Dany si trebuia sa mai ia nush ce pe de netsi a bantuit el prin sit-uri,rezultatul a fost ca nu ne-am mai putut conecta,picase "e",asa ca toata nebunia a durat pana acum,cand l-a facut cat de cat sa pot deschide capitol nou la Banateni
Albi,scuze de mess,chiar ma grabeam sa le pun masa,ca erau turbati,imediat dupa asta s-a intamplat faza cu compu.Promit sa recuperez;)
Diana,ti-am explicat eu cu memoria fetelor la mine e problema,dar nush ce sa spun,semeni cu cineva,ma mai uit odata,ok?
Michelle,imi pare rau cu unghii nu stiu pe nimeni,dar promit PM daca e cazul.
Gata am plecat la culcare,noapte buna,revin eu maine,sper sa nu mai patesc din-astea.
Pussy!
Giova spune:
SALUTARE!!!!!!!!!!!!!!!
Ce bine e acasa!!!!
Pe pag. 4!!!! RUSINE!!!!!
Am venit acasa. a fost frumos, urat, va povestesc maine dupa ce pleaca sora mea.
Important e ca botezul a iesit bine, fara aur si totul a fost ok.
va pe toate si mi-a fost tare dor de voi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
angy11 spune:
Giova,bine-ai revenit!
Abia astept sa ne povestesti,poze...etc.
cat despre pagina patru,eu m-am tot uitat,dar am zis ca decat sa vorbesc singura mai astept sa apara cineva,dupa cum ai vazut eu am postat ultima,inaintea ta.
Poate fetele au fost plecate in WE,asa ca le asteptam inapoi.
O seara placuta la toata lumea!
angy11 spune:
Tot eu,am uitat ceva.
Ingerash,va roaga sa o scuzati ca nu a disparut,ci i s-a stricat calculatorul si dureaza un pic pana-l rezolva.
Cosmina2 spune:
Nici eu nu am disparut,dar al meu sot numa' pe acasa nu a vrut sa stam.Asa ca nici la calculator nu am ajuns.De maine toate lucrurile intra in normal,adica:sot la lucru,copil la scoala,bona la celalalt copil,etc
Gio bine ai venit acasa.Ma bucur ca botezul ai iesit bine si fara aurSi mie mi-a fost dor de tine.Se simtea lipsa ta pe aici.
Angy
Pe maine fetele,ca am de pregatit hainele clasei muncitoare pe dimineata.
Giova spune:
Gagici nu am timp sa va citesc, maine seara sau poimaine.
Incerc sa pun poze maine, dar sunt super multe si tre sa le aleg pe cele mai reprezentative.
Azi a fost nasica la baita de dupa botez. cu o zi in intarziere, dar asta e.
Crestinul meu a fost cuminte, a plans putin cand l-a scos din apa si pe urma a chiuit intr-una.
Face o groaza de chestii: isi baga si scoate suzeta, i-a luat bunicii lingurita si si-a bagat-o in gurita cu suculetul de morcov, paseste in apa in cadita, cand vrea in brate face:i, ii,ii.e un scump, un dulce, mor de dragul lui. Dar l-au alintat toti si cred ca voi trage putin pana ne revenim si nu ne mai cerem in brate.
si usor.
pe maine!!!
mamuta mea
Giova spune:
Neatza!!!
Ultima de aseara, prima de dim.
Am apucat sa va citesc aseara. Va multumesc ca v-ati gandit la mine si ca v-a fost dor de mine.
Am vazut pozele de Paste si de la ziua lui Dejan. Super,iar el, un dulce si frumos.
Am vazut pozele cu Andrei. mare si frumos.
Am vazut peisajele lui Albi, mumoase rau.
Diana si noi am vrut sa-l luam cu noi la Inviere pe marco. dar a adormit, si l-am lasat cu socrela acasa.
Ce sa va zic gagici: a fost frumos acasa, dar lume multa, in prima zi, Marco a fost super agitat. Numai la mine se calma. Pe urma si-a intrat in normal, radea si gangurea cu toata lumea.
L-am trimis de 2 ori in parc cu mama si soacra, dar cate o ora si am fugit eu la el. De aceea nici la net n-am venit, ca nu vroiam sa-l las singurel, adica fara mine.
S-a bronzat pe fata, m-am intalnit cu 2 prietene cu fetita si baietelul lor, mi-am prezentat fiul la toata lumea, etc, etc.
La mama i-am dat copilul de a mai iesit cu el, chiar si tata l-a plimbat cat am fost la coafor, epilat si pensat- inainte de botez. saracul de el, a fost asa de mandru, cu toata lumea se oprea sa le prezinte nepotul.
L-am lasat si cu bunicii mei, unde Marco s-a distrat teribil. Nu stiu ce-l distra asa de cate ori se uita la bunicul meu.Saracii, erau tot timpul cu lacrimile in ochi.
Dar am avut si o sapt. de cosmar: motivul SOACRA. mai era ca o lipitoare: mergem in parc, mergem afara, etc.
Trebuia sa bag totdeauna motive, sau ieseam prin spatele blocului, ca de ieseam prin fata ma vedea. sta vis-a-vis de noi. tot timpul urmarea de pe geam. o inteleg, dar nu-l prea merita.
Era sa-mi distruga caruciorul, bebe de cate ori o vedea plangea....cica ii transmiteam eu starea mea.
Am dormit la mama acasa, chiar si dupa ce a venit Clau pt. botez. AAAAa.... m-am certat cu el din cauza lui ma-sa, de i-am zis ca divortez dupa botez. e bine ca a luat masuri si a pus-o la punct. acum dupa 8 ani.
Botezul a fost ok, emotii mari, am slabit 2 kg. am plans in biserica, mai mult ca bebe.
Am iesait foarte bine, in sensul ca am achitat tot si i-au mai si ramas destui bani lui bebe, spre surprinderea mea.
Azi merg cu sora-mea sa probez o rochie de mireasa, pe urma la Chicco sa luam masa de papa si alte alea.
Am omis ceva: san ii dau tot mai rar, din cauza ca nu prea mancam, si eram tot pe afara. asa ca traiasca formula, sucurile de fructe si de 2 ori/zi san.De aceea tre sa ma inarmez cu sticlute si biberoane.
merg sa pun de o cafea si poate mai intru pana plecam in oras.
ce vreme naspa.
Dar e bine la casuta noastra.
mamuta mea
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Sunt la lucru si e nebunie mare...
Giova bine ai revenit...
Inca nu am apucat sa citesc din urma ...cand ajung acasa o sa o fac ca de aici nu se poate...
Ce bine era acasa.....
Va puppetoate din viteza mare,...fug acuma...Pa!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Albi` spune:
Ciao, echipa
Am intrat scurt de la un club de net.. nu stau mult, vreau doar sa va si sa-mi cer scuze de absenta
Sper ca in zilele urmatoare sa am timp sa va si scriu mai mult..
Gio`, bine ca a fost ok per ansamblu..si mai ales fara aur.. fara numar
Simina.. si zici ca te-ai intors la lucru ? Cum se descurca Dejan la cresa toata ziua?
ingeras, repara-ti rpd compu' si revino printre noi
Cosmina, cum o fo excursia lui Vlad? Mie imi place la nebunie Italia
Angy, de ce zici ca vorbeai singura? Glumeam.. eu am tot fost ocupata cu plecarea ..am vazut ca tu ai scris ultima, dar n-am avut timp sa mai raspund..
Va pe toate