O altă Timisoara! (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Am crezut ca azi intra totul in normal.Aiurea.Vlad s-a intors abea azi dimineata la 8.Am vorbit aseara cu ei cand erau la granita dintre Austria si Ungaria si al meu sot a calculat ca la 1 noaptea ar trebui sa ajunga.Sufletu'.Toata noaptea m-am trezit si am sunat.Bineinteles ca maica-mea ca sa mai aiba baterie la telefon,sa ne poata suna cand intra in Timisoara,a inchis telefonul si ne-am alarmat si eu si Marius.
Au ajuns cu bine,a fost fain,au fost insa si foarte obositi.Vlad nu a dormit deloc pe autocar si a rezistat eroic pana la 3 dupa-masa si de atunci doarme si va dormi sigur pana dimineata cand va merge la scoala.Azi au chiulit cu tot cu invatatoare,dar de maine...gata,program normal.

Angy gata vacanta?Ai fost la scoala?

Albi si mie imi place Italia,dar mai mult imi place Franta.

Gio poze vreau sa vad.

Simina zici ca e nasol la lucru?O sa intri in pita numai ca mai e nevoie de cva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor!
Albi,glumeam desigur,dar nu stiu de naiba uit sa pun emoticoane,de fapt mi-e lene cred.
Cosmina,da am reinceput lucrul in forta,azi m-am razboit cu ametitii de la mine din catedra,cica facem concurs de suflatori percutie,eu ma agit,il vreau international si astia nu stiu cum ii cheama cu buletinul in mana.
Gio,of,soacrele astea,de o recunosc pe soacra-mea aprope in fiecare soacra descrisa.
Nu-i nimic,te inteleg cu Marca,mie venea soacra-mea si mi-l lua pe Dany din brate,imi venea sa
Bine ca a iesit bine botezul si crestinul Marco s-a simtit bine.
Bine ca inteles si sotul tau care e faza,asta-i important.
Simina,chiar asa,cum e Dejan la program prelungit?Mama ce ma voiam o musca,cand a inceput Dany gradi si dormea acolo....

Fetele va pup pe toate,mai vorbim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

primiti o mama denaturata printre voi?
De mai mult de doua ceasuri mi-am pus fetele la desene ca sa pot sa citesc tot ce ati scris pe forum de doar citeva zile de cind nu am apucat sa va citesc.
A trebuit sa ma las ca s-a facut deja ora 21 si nu le pregatisem de culcare. Ele tot la desene ar fi stat. De fapt Stephanie a fost pedepsita ca a facut pipi pe jos asa ca am pus-o sa stea pe olita si sa se uite la desene. A stat saraca aproape o ora de i s-au facut niste dungi pe fundulet.
Da io am avut liniste si pace ca sa pot sta pe forum

Sa va spun di ce n-am mai trecut eu pe la voi. Dupa cum vi-am spus am plecat in Maramu de Paste. Corina tu ai fost doar o zi cu soacra eu am stat 4 zile!! Cu soacra si cu socru. Asa ca 4x2 sa te tiiii. Numa una sa vi-o spun: nu mai aveam voie sa le dau la fete nesquik in lapte ca sa le dau numa lapte natural!! Off, as spune eu multe da ce sa-i fac daca mi-am ales nick-ul asta nu pot sa trec pe la subiectul cu soacre ca cine stie...

Apoi am revenit la TM le-am dat examen la studenti miercuri iar joi noaptea am plecat spre Franta. Am ajuns duminica seara dupa un drum destul de obositor. Prima parte a drumului pina in Elvetia a plouat intruna nu am putut iesi cu fetele sa facem pauze. Am stat o zi la sora mea in Elvetia si apoi simbata noaptea am plecat spre Bordeaux. Nu ne-a mai plouat in schimb la ora 10 erau 2 gr afara iar noi pregatiti sa murim de cald pe drum , imbracati cu cite un tricouas si un sfetaras, canci iesit afara din masina si zburdat prin parcari
. Noroc ca avem fetite cuminti pe drum ca nu multi copii ar sta linistite legate in scaunel 14 ore de drum!

Fetelor imi dati si mie contul de poze sa va vad si eu si eventual sa va pun si eu citeva poze?

Giova felicitari pentru botez.

diana1971 ai fost la control? e bine?

Albi ce mai e nou pe la Brasov?

Mirona si zici ca ai burtica ca de 4 luni?

ingerash reparat o ba calculatorul ?

Pupici la toate

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello!!!!!!!
I am back, da' numa sa va salut ca maine am dead-line la atestat si acuma bag viteza pe ultima suta de metri, si ma gandeam ca voi mai scrieti 10 capitole cat lipsesc eu,
Va pup acum si ma voi intoarce maine cu forte proaspete ;)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ceau fetele am intrat sa va salut si sa va zic ca s la punct cu noutatile. Raluca mea a fost bolnavioara, am ajuns la urgente. A avut stomach flu. Nu stiu de unde si cum a luat, e contagios, dar tare rau i a fost. Nu putea tine nimic in burtica, tot voma. A lipsit si 3 zile de la scoala si saptamana viitore au testarile. Sper sa fie ok.
Va pup pe toate!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nici o poza inca. sunt multe si trebuie sortate.
Cosmina ce excursie?? unde a fost Vlad?? ai scris si am citit pe diagonala cumva??? bine ca s-a intors cu bine.
Simina, cum e la munca?? te cred ca dupa 2 ani a fost naspa, dar te acomodezi tu.
Alina asa e cu soacrele astea. doamne fereste sa fiu si eu asa, ca ma impusc.
Albi, Dia, IOngerash,Corinadana si celelalte gagici, va merg la dus si somnic, ca am avut io zi nasoala.
bebe al meu a fost cam crizat, ca deh... din atatea pers. a ramas doar cu mine si nu-i mai acord atat importanta.
S-a invatat sa fie in centrul atentiei.
poate maine dim. reusesc sa pun poze. oricum va anunt.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Noapte buna la toata lumea

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!
Alina ai dreptate si eu as fi vrut sa fiu invisibila sa vad cum s-a descurcat Dejan...A fost mama si l-a luat la ora 2 ca asa au zis alea in caz ca plange sa nu ii scoale pe ceilalti copilasi...evident ca a dormit f. bine nu a plans deloc si mama a trebuit sa astepte sa se scoale...Eu am sunat-o nonstop sa vad cum a fost si am vb si cu Dejan la tel si tot zicea mama nani apiii...adica mama am facut nani la copii...Un dulce!

Mai nasol e ca azinoapte mi-a facut febra mare de tot peste 39...ii clantaneau dintisorii si avea frisoane....era el un pic mucos inca de ieri dar nu ma asteptam la asa ceva...Acuma ne pregatim sa mergem la doctor...se pare ca nu vom scapa fara antibiotic....Cred ca o perioada tot asa va fi...

Cat despre lucru...am intrat direct in pita..ieri am avut un vernisaj ca este anul Rembrandt si a fost un concurs expozitie organizat de ambasada Olandei la noi la facultate...ce sa zic au fost consulul si ambasadorul Olandei..protocol dineu etc..nebunie...presa gramada va dati seama...Oricum azi si probabil maine nu servesc lucru....asta e o zi da 3 ba....noroc ca sunt al bugetari si ca am decan intelegator..cand e vb de copii e super intelegator...

Ingerash..bafta la atestat...
Ioana..bine ca ati iesit ok cu botezul...Ati luat ceva ieri de la Chicco?Pupicei la Marcolino!
Corinadana...sanatate multa Ralucai..si bafta la teste
Cosmina...cred si eu ca v-ati panicat de la 1 la 8 dimineata e o diferenta...
Albi...esti al Bv sau Timisoara?
Dia...bine ca ati ajuns cu bine acasa...Nasol cu soacra..a mea e ok...
Diana...pe unde esti...cum e cu burtica...intra sa ne scri ca e totul ok...Pupici lui Andrei!

Va pup pe toate si sper sa se simta mai bine puiul mic azi sa pot sa mai intu putin!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Off off Simina, ce rau imi pare de Dejan, dragul meu. doamne ajuta sa-i scada febra si sa fie bine, chiar daca i-a antibiotic.
Deci asa e cu munca, ba mergi, ba nu mergi. bine ca te intelege decanul.
Am luat de la Chicco masa de papa, super misto, si o sticla cu bibe, ca daca papam mai mult formula, mai aveam nevoie de una.

merg sa pun poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna dimineata!
Am vrut sa mai trag un pui de somn,sa trimit trupa la scoala,gradi,servici,da nu mi-a mers,ca a trbuit sa-i duc eu,asa ca i-am distribuit pe toti si iata-ma acasa.
Sa nu mai zic,ca io am ramas ultima sa incui usa,restul erau in masina si cand urc in masina,dany in trening,fara geaca,i-am interzis sa iese afara in pauza,pana ajung eu la scoala,sa-i duc geaca.
Acum astept sa ma sune educatoarea lui Angy sa ma duc la gradi sa le fac coregrafia la dansurile populare,apoi la scoala.
Cosmi,s-a odihnit Vlad?Acu sa te ti la povesti,cum a fost,ce-a vazut...
Giova,asteptam pozele.Cum au reactionat la blugii lui Marco,nu ne-ai spus?
Simina,trateaza-l si gata ai scapat,copil destept Dejan,s-a adaptat rapid,fi bucuroasa.
Dia,pai din-astea faci tu,pui copiii pe olita si stai pe forum,pana fac dungi pe fundulet,mey,mey
Corina,lasa ca se descurca Raluca la testari,nu-ti fa griji,important e sa fie sanatoasa.
Albi,cand te intorci in TM?
Diana,ai fost la control,cum e?
Miro,pe la vreun net nu ajungi?Concediu placut!
Gata,ma duc sa ma pregatesc de plecare,v-am pupat!

Mergi la inceput