O altã Timisoara! (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Alina, cand l-a vazut preotul imbracat, l-a intrebat daca e gata de intalnire. Atata tot. nu-mi pare rau ca nu i-am luat traditionalele hainute de botez, ca tare urate mai sunt.
tot pun la poze, inca nu am terminat cu ele.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
Cosmina2 spune:
Am intrat in pita fetelor.Aaaa,nu aia de forum,ci aia de umblat dupa acte,una alta...Eu sunt la faza de schimbat acte.Mai am doar permisul de conducere de schimbat si GATA.
Doamne,numai acte sa nu trebuiasca sa-ti faci in tara asta.
Angy s-a odihnit copilul meu de ieri dupa-masa pana azi dimineata.A avut o tentativa sa se scoale pe la 22,dar i-am zis ca-i in toiul noptii si sa doarma linistit.Nu a apucat sa-mi povesteasca,pt ca inca face teme,dar ma astept la o avalansa...Vlad oricum are un dar de a povestiiiiii.Atata poate vorbi ca la un moment dat nu-l mai pot urmari,dar el vorbeste si eu dau din cap ca si cum am inteles tot
Giova,Vlad a fost intr-o excursie organizata de scoala(si insotit de mama),in Italia,la Venetia,Verona si Padova.Sa sti ca nici mie nu-mi plac hainele alea traditionale de botez.Sunt prea de bbOk pui tu poze cand poti.Bey cu soacrele e teroare,dar nu uita ca si noi suntem mame de baieti.Si eu zic la fel,sa dea D-zeu sa fiu altfel cu nurorile ca de NU...iti dai seama ca eu o sa am 2
Simina,nasol in primul an,ai dreptate o sa fie mai des racit,pana se imunizeaza.Sanatate lui Dejan si tie multa putere ca vad ca ai intrat direct in miezul problemei la lucru.
Corina cum se simte acum Uca?Ii tinem pumnii la testari.
Ingerash nu am scris mult ca te asteptamHai,mai putin si termini si cu atestatu' si cu bacu'.
Dia chiar ca ai fete cumiti si rezistente la drum lung.
Fetele acum va las si poate mai pe seara
Giova spune:
Aui dreptate Cosmina.
Ma bucur ca i-a placut lui Vlad prin Italia. oricum merita vazuta Verona si venezia.
Am musafiri deseara, asa ca ma pun pe strans, mi-a mai ramas sufrageria.
am pus poze, dar numai pana la botez. urmatoarele maine.
poze Paste
mamuta mea
diana1971 spune:
Salutare fetelor
Nu am mai intrat de vreo 2 zile...am fost mai mult plecati.
Ieri am fost la control........totul e bine,chiar f bine,uterul era fibros dar acume omogen si f ok,asa ca durerile sunt de la musculatura din zona (asta ca sa ma laud ca mai am si muschi sub sunca ) .
Gio- bine ai revenit ....asa e cu soacre, mamici, bunici...Andrei din pacate nu prea se bucura de prezenta lor ...dar asta e...nu poti fi cu toate.
Cosmina- nu ma speria ca eu am de schimbat permisul, buletinul,...si imi e o groaza...si sa-l trec pe bb pe pasaport.
Ma tot chinui sa-l masor pe bb si face ce face ...se tot suceste si intoarce ca niciodata nu reusesc .
mai intru mai tarziu ..acum iesim afara ...ca e frumos
diana si Andrei
ingerash spune:
Ceau gagicile ;)
vad ca e cam putina activitate pe aici. ce paziti? wake up! wake up! eu azi am predat atestatul si am dormit vreo 5 ore cand am venit de la scoala , consider si eu ca merit dupa nopti pierdute lucrand la atestat si nervi tociti
Nu va mai iau acuma pe rand (scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeee) da' vreau sa vad ce mai e pe forum ca i-am simtit lipsa (intru in sevraj fara comp ). abia astept sa termin saptamana asta ca parca sunt beata asa o stare am . si sambata trebe sa merg la targu' de facultati sau asa cumva la mall.
JURNA, vin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no, io v'am tzucat, mai duc sa le scriu un mesaj si la adolescentele mele ;) si dupa asta iar somn
PRINCIPALUL MEU SCOP IN VIATA IN ACEST MOMENT E SA DORM
Giova spune:
Va salut si eu de noapte buna.
Maine va arat si pozele de la botez, caci mai am cateva de incarcat.
mamuta mea
corinadana spune:
Cosmina Uca e in sfarsit bine, e un pic fara pofta de mancare pe care nu a prea avut o ea nicicand dar oricum e bine!
Angy ai dreptate testele vin trec important e sa fie ea sanatoasa. E slaba acum precum un ogar!!!Angi ce specialitate ai?
Si azi am mers eu pe la doctori, am avut o alunita pe spate care atarna si care si schimbase forma asa ca am mers sa mi o tai la doctor decat sa mi o smulg dormind.Acum ma cam doare locul dar trece si asta.
Va pup pe toate. Ieri nu ati mai scris asa mult! Sau mi s a parut mie?!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
corinadana spune:
Mitzuca iti multumesc si tie !memoria ma lasa!
corinadana mama Ralucai
dia_codat spune:
corinadana Am intrat rapid inainte de a stinge calculatorul si cind am vazut ca subiectul e primul mi-am spus ca mai este una somnambula ca si mine care sta la 2 noaptea pe forum. Dar nu prea era asa...ca la tine e ziua !!
Pai va urez somn usor celor din Romania iar celor de pe alte continente spor la munca.
Dia
Printesele lu mama
corinadana spune:
Doamna Dia eu cand am vazut ca ai mai scris dupa mine chiar m am intrebat ce faci la ora asta cu computerul deschis la ora asta! Sunt trecute 3 ore de miezul noptii!!! Cand mai dormi?
corinadana mama Ralucai