O altă Timisoara! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Asa cum am promis,am revenit.

Hristos a inviat!
Paste fericit va doresc la toate si Lumina in suflet!

Acum am ajuns da la Inviere,am fost la Chisoda,e adevarat ca niciunde sarbatorilr nu sunt ca la sat,de fiecare data mi-e lene sa ma duc(comoditatea citadina),dar intotdeauna cand ma inorc intre betoane,am acelasi sentiment.

Albi,mersi,mersi si de intrebare,pediatrul i-a consultat pe amandoi,Angy are bronsita trenanta,Daniel rosu in gat,e aceeasi placa din septembrie,incoace.
Miro,imi pare bine ca esti tratata ca o regina,meriti inzecit acum.
Simina,paste fericit iti doresc .
Ingerash,ne mai conversam noi si dincolo ;)
Cosmina,din pacate ce am scris la banateni,nu mi-a iesit asa cum imi iesea cu o seara inainte,dar ma bucur ca ti-a placut.
Giova,am ramas un pic in urma,cand e botezul?
Corinadana ai o fetita superba.
Diana,cu prima ocazie nu o sa ne tragem de maneca,o sa ne tinem de maneca una pe alta.
Cum de ai ales,sau ma rag,ajuns la Logos?Cand ai chef de pove...
Ingrid,sarbatori fericite si pofta multa la fetita iti doresc.
gata ma duc la culcare,inainte tre sa rezolv iepurasul,sper sa nu gresesc cuiburile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Adevarat c-a inviat!

Mai devreme m-am intors si eu de la Inviere.. am fost la aceeasi biserica unde am fost si anul trecut. A fost foarte frumos.. si biserica imi place foarte mult, este una noua si cu o arhitectura moderna o sa caut zilele astea ceva poze pe net si va arat

angy, offf ce aiurea cu racelile astea.. mai grave sau mai usoare.. tot sunt o bataie de cap Multa sanatate kinderilor!

Restul echipei probabil is fete cuminti, nu denaturate ca noi Las' ca ne pove ele maine ce-au facut si pe unde au fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Adevarat a inviat!
buna fetelor, sarbatorile sunt cu adevarat linistite, frumoase ... dar si mai frumoase ar fi fost daca era si mămelu meu acasa ... dar ... nu mai are mult de stat - 5 saptamani trec repede.
Am fost aseara in procesiunea luminii la biserica, pana in apropiere de biserica unde e o troitză, apoi inapoi si inconjorul bisericii. Super. Mi s-a stins lumanarica o singura data - se spune ca atat ai pacatuit in acel an ... ceva de genu.
La intoarcere am ciocnit un ou si am mers la culcare.
Dimineata am papat Pasti de la biserica ... acum stam si vizionam desene la DVD, Adnana e de-a dreptu incantata de cate desene i-am adus. Bineinteles ca iepurasu a venit numai la ea ... noi restul ne-am binedispus numai uitandu-le la ea.
Cam astea sunt sarbatorile la noi. Deseara mergem la socrela la masa. Maine la alte neamushaguri si pe dupamasa in sfarsit vom fi inapoi acasa. Abia astept.
Va pup pe toate ... si recitesc totul maine si va mai raspund ... ca aici e nebunie mare si nu ma simt in largul meu pe net.
toata echipa de fete fantastice.

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

HRISTOS A INVIAT !!!

Noi nu am fost aseara la biserica,dar am fost azi la manastire la Sag.Acolo avem o maicuta care e consateana cu parintii mei si i-am dus cate ceva.Copii au primit cu bucurie cadourile de la iepuras,chiar si Vlad care nu a primit noutatile de pe net s-a bucurat de ce a primit.Mai usor a fost cu Radu care se bucura de orice masina si inca nu are pretentii,mai tarziu cine stie ce liste o sa primesc si de la el...
Dupa-masa mergem la socrii.Da MIRO,la soacra-mea,iar maine de dimineata plecam spre sat,dar seara ne si intoarcem.Sper sa nu fie noroiul prea mare ca zicea matusa-mea ca si ieri a plouat putin.

Va doresc in continuare o zi linistita si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetelor, va pup din mers .. mai bine-zis din fugă
Plec la bunici pana maine.. Mai devreme au sunat ai mei acolo si cica ploo, tuna, fulgera si e grindina ..ehh..om vedea noi cum e cand ajungem

Sa petreceti fain si maine seara sa va gasesc la cap. 3

PS: ..văz ca majoritatea aveti program de soacre..

Va matca pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

HRISTOS A ĂŽNVIAT !!!

Cu drag, Sibylle ( din Timisoara ) aproape 16 saptamâni

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

CRISTOS A INVIAT !!!

Apuc sa scriu si eu pe fuga...avem musafiri programatri azi si maine asa ca suntem in priza.
Noi nu mergem la inviere in centru Albi...de 2 ani mergem la padurea verde la bisericuta de la muzeul satului...aerul e super, padure,verdeata(noaptea nu o vezi dar banuiesti ca e pe acolo).

De obicei mergem cu prietenii si ei au copii asa ca trupa e gata .
Andrei a tinut cateva secunde lumanarea in mina ...am doveeeezi ...dupa care ...de frica sa nu faca pe piromanul cu parul lui mami am confiscat-o desi era teribil de intersat de luminarea aprinsa.
Am fost poate anormali sa scoatem copilul la 5 luni la 12 noaptea afara ...mai ales ca dormea saracutul dar astia suntem ...daca altii nu si-a gasit ....ne suporta.
Azi ne-am plimbat prin oras....e o vreme excelenta...si acum asteptam musafirii,niste prieteni...dar eu asa as fi iesit afara ....cand ma uit pe geam parca vreau zile de 48 de ore .

Sa petreceti bine in familie,sa va pupati soacrele (unde e cazul)sper sa ne vedem zilele astea prin parc cu bb -ii.

va pupam
Diana ,Andrei si Dan

Era sa uit
LA MULTI ANI !!! PT GHEORGHE ...SAU APARTINATORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Hristos a inviat!
Diana, si eu am mers odata la pe acolo pe la biserica dar dupa inviere, e deosebita bisericuta aceea.
Albi, Bv e pe to do list la mine :) eu sunt aia cu planurile de jurna si nu m-am razgandit :)
Cosmina, de data asta ai scapat usor cu copiii ;)
Angy, sper sa va faceti bine toti.

fetelor, va pup pe toate, eu pic de somn ca am fost la bunici si am mai circulat si acum vreo ora am ajuns la casutza mea :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Am vizitat acea chestie numita soacra si mi-a stricat toata dupa-masa.Norocul nostru ca nu a mai suportat nici fiu-su si dupa o ora am venit acasa.
Pai sa va spun si voua ce soacra idioata am.Nici nu am intrat bine pe usa si ne complimenteaza:"Ce frumos v-ati imbracat!A,dar tu draga mea esti prea decoltata si bluza e prea gaurita."Mai lipsea sa-mi zica ca e prea rosie...Buuun trec peste.
Radu incepe sa zica ca ii e foame,desi mancase acasa.La care soacra-mea:"Ii dau doar lui sa manance ca nu pot sa stau in picioare sa va pregatesc."Mai bine tacea si ii dadea sa manance ca noi eram plini de atata mancare si nu pt aia am mers la ei.Dupa ce Radu a bagat in el ca spartu' a zis ca nu mananca bine copilul.Asta era si placa cand era Vlad mic,acuma nici nu l-a intrebat daca mananca.
Se gandeste ea sa se joace cu copilul...si il ia in brate si-l duce la geam sa-i arate masini,il pune pe scaun,deschide geamul...Ei stau la etajul 2.Stie de cand era Vlad mic ca ma enerveaza s-o vad ca-mi apleaca copilul peste geam...si ce credeti?Radu se impinge si fuge scaunul de sub el...eu apuc sa-l prind de mana,iar ea idioata rastit imi zice:"Lasa ca pot sa-l tin ca si eu am crescut 2 copii si pe ei ii tineam la geam."Am luat copilul in brate si l-am dus la taica-su.Marius a vazut pe fata mea ca sunt nervoasa si stie cum face maica-sa si imediat s-a ridicat si a zis;Gata,acasa!

Asa mi-am petrecut eu ziua de azi.Sper ca voi,care ati fost pe la soacre nu ati avut asa peripetii.

Diana lasa ca e bine sa socializezi copilu' de mic.Ce daca a fost copilu noaptea la inviere si a mai si tinut lumanarea?

Sibylle ADEVARAT A INVIAT !

Albi distractie placuta.

Miro mama cum fu la soacra-ta?Stiu ca a ta nu e asa ca a mea.Sper sa nu o urasti si mai tare pe a mea.Pupa bb-le de la mine.Ii destul de lung romanul?Vezi datorita lu soacra-mea am scris atata,dar m-am si descarcat.Ma duc sa mai beau putin vin s-o uit de tot si apoi la nani.Cand beau vin ma gandesc si la tine.

Angy tu cum ai petrecut azi?

Va doresc noapte buna si pe maine seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Cosmina,te inteleg perfect,am si eu asa o soacra,fazele parca-s in oglinda.
Diana,nu te stresa,e fain ca l-ai dus pe Andrei la inviere.A-ti luat lumina cu totii,inclusiv Andrei.
Sibylle,adevarat c-anviat!
Te vazusem la alte subiecte si chiar mi-ar placea sa continui cu noi.
gata ma duc la culcare.Sunt franta numai ce mi-au plecat ultimii musafiri!
Ne auzim maine!

Mergi la inceput