O altă Timisoara! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor, chiar daca e tarziu e va urez un Paste fericit, sa va simtiti bine zilele astea si va mai odihniti un pic si sa savurati clipele petrecute impreuna cu familiile voastre!
Christos a inviat!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

CRISTOS A INVIAT!
Cu intarziere va urez si eu toate cele bune ....

Sa va povestesc un pic cum au decurs lucrurile la noi...
Vineri cand de fapt era ziua lui Dejan am sunat ca disperata sa vad ce s-a intamplat cu banii mei de crestere a copilului..Am sunat la dir de munca acolo f amabila o tipa s-a interesat si mi-a zis ca banii s-au virat la tip si ca ar fi trebuit sa ii primesc de mult...si mai ales ca daca nu ii primesc vineri marti deja se returneaza la bucuresti...Bun sun la posta de care apartin sa imi zica ce si cum..imi zic alea ca nu ma pot ajuta..niste scarboase si sa sun la posta mare..Sun si acolo si dau peste o tipa draguta care verifica desi trebuiau alea de la posta de care apartin sa o faca...si imi zice ca banii sunt la postas si sa stau acasa ca azi primesc banii..In sfarsit...Eu am buletinul pe adresa de la ai mei asa ca ma duc si stau acolo cu copil cu tot sa astept banii...desi aveam treaba o gramada..In fine la ora 4 primesc si eu banii..tocmai cand ma pregateam sa ma duc la posta si sa astept sa revina postasul si sa-si goleasca geanta si sa-mi dea banii...Bine ca a trecut...Aia postarita a zis cand am intrebat-o de ce au venit banii asa tarziu ca le e frica sa umble cu atatia bani la ei....o fi dar macar sa anunte ca sa stiu cum imi planific cheltuielile...
Colac peste pupaza incepe Dejan sa imi tuseaca destul de urat....
Am stat pana noaptea tarziu sa fac pregatiri ca sambata urma sa vina o parte din invitatii la ziua lui....Adica nasa lui si prietana mea din Franta cu sotil si copilul...A venit doar nasa lui Dejan si Dani fara sot si copil ca i-a fost frica sa nu ala mic tusea de la Dejan...o inteleg si eu as fi facut la fel...
Ne-am simtit f. bine..Dejan s-a dat in spectacol de numa..a dansat s-a jucat a aratat tot ce stie el...A fost un dulce...
Duminica am petrecul Pastele dimineata acasa si dupa masa la ai mei....Se pare ca am luat raceala de la Dejan ca sunt varza ....El evident deja e bine mersi...
Azi aspteptam socrii cumnatii si nepotica...sper sa ma refac un pic ca arat ca o stafie....

Cosmina....chiar asa soacra nasoala...eu am noroc cu a mea ca e OK...si mai ales ca e la distanta....Bine ca Marius e de partea ta....si Dejan s-a bucurat de tot ce a primit..desi de o saptamana in coace tot primeste cadouri....si eu ma gandeam la momentul in care imi va da listuta de cadouri...sa vedem cu ne scoatem atunci...Pupici la Radu si Vald!
Miro...deci ai vizitat benzinarii...Ma bucur ca ai petrecut Pastele in liniste...e cel mai bine asa....cat despre mama ta..las ca mai putin sa vine ....Azui..dar cati ani are Adnana ca tot am vrut sa te intreb?
Albi..tu tot pe fuga tot intre pregatiri...sper sa ajungeti cu bine la bunici tai ....
Alina...se simt mai bine copii? nasol de asa soacra..a mea e de treaba....
Diana..vrem dovada...cred ca a fost frumos de Inviere acolo, nu?
Ingerash..deci si tu ai colindat de numa....Pupici!
Sibylle, Viorela multumim de urari si va steptam la taifas...

Hai ca am scris nu unu ci doaua romne....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Salut fetelor

Cristos a inviat !!![/red]

Noi am petrecut ziua de duminica acasa ,numai noi 3,am fost la plimbarica cu Andrei si am baut o cafea in Piata Unirii...si seara am avut musafiri...iar seara asta ..iaraaaaaaa.
Cosmina- draga mea...imi pare rau ca ti-ai stricat ziua...dar restul zilei?? jumatatea plina a paharului poate fi mai interesanta.Eu am bafta ca soacra mea e la resita,mai mult chiar nu se amesteca deloc...ea e genul care nu spala, nu calca nu gateste...esta cine sa faca... asa ca o cafelutza,restaurant , moda...etc.
[red]Simina- dovezi am.....dar e un filmulet...

in rest.........ne bucuram de primavara...

va pupam
Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele ce mult ati scris! Am citit ce ati facut de Paste si v am mai zis: mi e dor si mie de o Inviere in Ro.
Eu azi sunt pe fuga, ne auzim maine.
Va pup pe toate!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello fetele :)
eu tocmai mi-am terminat partea teoretica de la atesta :)))) yuhuuuuuuu, imediat ma pun un pic la tv ca m-am saturat de tastat la comp
Cosmina, toate soacrele sunt asa? sa vezi la maica'mea cu bunica'mea ce circuri :)) nici dupa mai mult de 20 de ani nu se suporta
Angy, mi-am scris oful dincolo :)
Mitzuka, m-am uitat la pozele cu Deian - e un frumos
Diana, ce-as mai bantui si eu prin unirii un pic ...s-au deschis terasele?

Corinadana, Viorela si toate fetele va tzuc

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

BUNA SEARA LA TOARA LUMEA!
Eu acum am terminat treburile de "duminica",chiar daca e luni azi,ma refer la calcat haine pt. o noua saptamana,facut baie copiii,mani-pedi.....
Simina,teoretic copiii erau mai bine,pana acum cateva ore cand brusc Dany a ragusit urat de tot,a inceput sa behaie,spunea ca nu poate respira,a venit pediatrul imediat,Laringita,oi-am dat medicamente sper sa fie cat de cat ok dimineata sa-l duc la scoala.
Corina,noi scriem nu ne incurcam,cu toate ca zilele astea 3 a fost liniste zic eu,am avut toate ocupatii cu familiile,stai sa vezi de maine incolo...
Cosmina,sfat din partea mea,daca nu esti deja,intra pe topicul nurorilor,eu eram tentata,da ma gandesc ca mai ajunge cumva la vreun net si am pus-o.Abia astept sa ne intalnim la o barfa scurta despre soacre,he,he
Miro,ai ajuns de la Otelu?De 1 mai cred ca mergem si noi la Otelu.
Albi,te-a plouat la bunici sau nu?
Vio si Sibylle,subscriu la ce a scris Mitzuka.
Giova,te asteptam cu vesti

Va urez la toate o saptamana placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Fetelor am aparu de la sat.A fost suuuper.Copii mei numai la vaci in grajd si la porci in cocina au fost si parca nu era destul le zice matusa-mea ca nu oua gainile si sa le fugareasca ca poate oua.A fost haiul lumii.
Doamne ce frumos arata tot satul plin de pruni infloriti si oameni imbracati de sarbatoare ce stateau de povesti la poarta cu neamurile si vecinii...

Angy draga nu intru acolo ca asa uit imediat cand ajung acasa,iar daca as intra mi-as aduce aminte de ea in fiecare zi,asa ca o las in plata domnului si in prostia ei.A mea nu ajunge la net,as putea sa intrudar de barfit live...cu placere,oricand doresti

Ingerash nu cred ca toate soacrele sunt asa.Bunica mea a fost pt mama mai ceva ca maica-sa,dar eu nu am avut noroc de asa soacraAsta cu suportatul..hm,nici in o suta nu se vor suporta.Eu nu vreau,mai exact nu mai am chef sa incerc sa ma inteleg cu ea.Iau lucrurile ca atare,dar ma enerveaza si fac urat cand e vorba de copii.Cad zice ceva de copii fac urat de tot.

Diana de ce crezi tu ca am venit acasa si mi-am pus un pahar de vin?Ca sa vad partea plina,ca l-am umplut.Bey ce soacra misto ai !Moda cafeluta...internet nu?Ca mai sti, poate apare pe aici cu un nickname ciudat si sta cu noi la o barfa?

Simina ma bucur ca ai rezolvat odata cu banii aia.Noroc ca acusi te scapi de asteptat postarita,nasol insa ca vin mai putini.Acusica o sa vezi tu cum iti face copilu lista de pe net si.....Te simti mai bine sau inca esti racita?

Viorela

Mirooo ai ajuns acasa la tine?

Fetele pe maine.Somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bu hu hu fetele mele,
am sosit si noi HOME ... doamne ce bine e acasa.
Azi o fo mai nasol ... am viitat in dreapta si-n stanga tot ce s-a mai putut din neamoshaguri ... si am obosit tare.
Bunica lui Dani mi-a facut un compliment mai nashpet: cica am burta de 4 luni jumate. Merci ... io m-am pregatit cu slana pe burta de acum 2 ani ... ca sa iasa cupil mare si sanatos.
Apoi pranz la socrela ... a mea e miere pe pita in comparatie cu a ta Cos ... hi hi hi ti-am zis io ca o urasc pe soacra-ta.
M-o spart cu faza ca ea nu va poate servi ... ca o fi bolnava sau ce? ... dar de prins pe piperul de Ridu ar fi fost in stare s-o faca.
Asa ... mai apoi am fost sa vizitam alte neamuri de-ale familiei ... si tot asa ... pana la 5 dupa-amiaza.

Gata cu vizitele ... m-o luat un somn pe sopaaaarla in coace ... de nu mai vedeam la 5 m inainte.
Dar m-a luat un rau de masina de la jumatatea drumului ... de nu ma vad. Nici dupa o masa de seara usoara, nici dupa un dush ... tot nu mi-am revenit. Am nevoie de un somnic bun.

Va pe toate, mi-a fost dor de taifasul nostru, reluam de maine da?
Alina ce cunostiinte ai in Otelu? Prea multi nu mai stiu eu ... am plecat cam de 12 ani de acolo ... dar cine stie?
Noi ne intoarcem in Otelu prin 4 - 5 cand ne intoarcem din Bucale.
Sibylle si viorela Adevarat a inviat! bine ati venit in si va mai asteptam.
albinutza ma prinsesi la volan, ai? Odata conduce si omu ... si atunci e deranjat. Of of, măi măi. Ti sun maine di pi erdeesh. ok?

Un special pentru Raluca a Corinei. Tzuca mama ochii ei frumosi. Frumoase poze. Abia acum am reusit sa le vad ... am tot incercat de la net-ul sora-mii dar ioc.
Felicitari pentru o asa papusa.

NO GATA! ma duc la cucă - nani si mai vb si maine. echipa vesela.

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

intru si eu scurt sa ma laud ca am fost la eco si se pare ca nu am nimic numa ca isi fac hormonii de cap in prima zi de ciclu :)

va pup si ies, imediat plec si eu la scoala :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Ciao, fetelor !

Is si eu prin zona, imi fac album cu pozele de la bunici.. deh.. nu plecam niciunde fara camera si am facut zeci pe poze cu flori & co. .. revin imediat cu link-ul si scriu mai mult

Mergi la inceput