O altã Timisoara! (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare fetele!
Eu sunt inca varza..am un cap ..de il simt cat doua...
Acuma am ajuns cu piticotul de la cresa ,abia s-a tarat pe drum la intoarcere..era rupt de somn...deja viseaza...
Ieri au fost socrii si cumnatii mei cu micuta...Eu cred ca astia sunt chiar inconstienti...le-am zis ca eu sunt racita si ca Dejan a fost si el si au zis ca ei tot vin cu bb...in fine...eu mi-am facut datoria si i-am anuntat...
Am pus poze cu Dejan de la Paste si ziua de nastere...o parte din ele ca am facut poze cu mai multe aparate si inca nu le am descarcate...
Va pupicesc pe toate si ma duc si eu in patat cu imi crapa capul...

Mai incerc sa intru diseara....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Acum am ajuns si eu de la scoala,n-am facuit nimic azi,n-am avut nici un elev,daca nu trebuia sa stau dupa Dany la 10 as fi fost acasa.
Miro,varul primar al sotului meu e in Otelu,mergem acolo in fiecare an,poate ii sti si el si sotia lui sunt profi de mate,cred ca singurii in Otelu.
Simina,foarte faine pozele iar tortul arata super.
Ingerash,fain ca totul e ok.
Albi,asteptam pozele.
Cosmina,zici ca ti-a placut la sat.

Fetelor va la fug la Dany la sa vad ce face la teme.apoi dupa Angy la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare ...
is home, pap si eu de pranz ... iar au innebunit nemtii si ne trimit cu nemiluita de lucru. In fine ... facem ce putem, nasol e ca mai pica din planurile de cumparaturi pentru bucale, zau ca nu stiu cand le-oi face ...daca tre sa fac ore suplimentare. Nasol.

ingerash bine ca esti in regula. Hormonii batai vina ... ei mi-au creat si mie probleme de la 15 ani si pana acum. Asa ca nu-s de neglijat. Nu ti-a dat de facut niste analize? Profilul hormonal? Ar fi bine sa stii cum stai ... pentru viitor.
Simina vazut pozele ... parca pe zi ce trece creste tot mai mare Dejan. Sa-ti traiasca puiul si sa va faceti bine amandoi.
De Adnana ... face 8 anishori in octombrie, pe 18.
Alina ce bine ca nu citeste Dani al meu forumu ... ca s-ar supara rau. Mama-sa ii profa de mate in Otelu ... deci verii tai nu pot fi singurii.
Nu mai stiu exact cati mai sunt acum ... dar pe vremea cand eram eu in liceu erau 4 sau 5 profi de mate, 4 de fizica, 5 de romana etc.
Acum ... nu mai stiu exact.
Daca spui ca ambii sunt profi de mate ... ma gandesc ca e vb de Dragomir Lucian si sotia. Stiu ca in Timi stateau pe undeva prin Dacia inainte.
daca da ... esti beton ... in Otelu stau pe strada mea, adica pe strada unde locuieste mama si sora-mea, in plus i-a fost si diriginte sora-mii, Laura, iar noua ... mie si lui Dani prof de mate.
hai mai ca-i mica lumea .. cat stati in Otelu ... ca poate ne si intalnim.
Va pup si fug inapoi la lucru ca-i mare tambalau acolo.

Miro12+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Miro,chiar ca am noroc ca nu citeste Dany,gafa imi apartine,eu ma gandeam ca la un oras mic ....e destul 2 profi,:)))
Da de familia Dragomir e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gata albumul ! Cam greu, dar am mai avut si alte chestii de facut

Sper sa va placa poznele mele

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Albi,a meritat asteptarea,superbe pozele,le-am vazut de doua ori ca nu ma saturam.
Cea care nu stiai cum se numeste este "gutui japonez" am aflat si eu de curand ;)

Mergi la inceput

angy, mersi mult de info e vba de floricelele galbene, nu? (ca sa fiu sigura.. sa nu scriu prostii )

Mergi la inceput

Nu de crenguta aceea cu floricele roz-rosu

Mergi la inceput

mdah.. m-am prins si io intr-un tarziu.. dupa ce am editat poza cu floricelele galbene.. deh.. asa-i dupa Sarbatori.. CPU usage is veeery low ..adika nu ne folosim procesorul la capacitate maxima

mersi

EDIT: ..chiar.. si cele galbene (IMG_3713) nu stii cum se cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ceau fete!
Albi albumul tau e minunat! Si eu am privit pozele de mai multe ori ca nu ma mai saturam!
Mitzuka frumos copil sa va traiasca! Te am mai intrebat tu sau sotul sunteti cumva din Ivanda?
Mirona iti multumesc ptr ptr Raluca mea.
Ingeras tu esti in scoli?? Sa ai mare grija cu hormonii! Nu i de jucat!
Angy tu esti profesoara?
Ce imi place cand sunt la Raluca la scoala! Acolo vezi tot felul de copii si albi si negri si latino si amestecati si asiatici. Ce frumos sa ai tot felul de colegi sa cunosti un pic din obiceiurile lor din cultura lor. In scoala Ralucai se vorbesc 37 de limbi + engleza care i conecteaza pe toti.
Va pupicesc pe toate fetele! Si o seara buna in continuare.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput