O altă Timisoara! (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ups doar doua ca esti in Franta. Frumoasa tara!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna dimineataaaa!
Luati cate-o cafea,fac cinste:
Va pup,plec la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Alina mersi de cafa. acum ca bebe al meu e gata intarcat pot sa beau si eu.
ieri dim. a supt ultima data si sanii sunt moi de tot, in 24 ore sa nu se adune deloc laptic????
Bine ca macar s-a acomodat cu formula.
Uite asa o pot ura mai tare oe soacra, caci din cauza ei am ramas fara lapte.

e o zi superba, ma pun sa calc, sa termin pozele de pus si pe urma afara cu noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Gata am pus pozele, doar cele selectate.
Botez Marco

mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Giova frumoase poze. Sa va traiasca feciorul!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Mersi Corinadana.
Unde ati disparut toate????

Merg si eu in pat, ca zilele astea a fost cam agitat bebele.

pe maine.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

in sfarsit si eu, cam tarziu :( ...
Nu stiu de ce dar imi merge ca naiba forumul, toate site-urile merg numai asta face figuri :(
Giova, acum ma uit la poze, sunt tare dragute si marco e super imbracat
Dia, credeam ca numai eu bantui noaptea pe aici ;)
Mitzuka, ai aflat ceva de jurna? eu merg samabata la mall sa vad ce e pe acolo ca sunt curioasa
unde sunteti fetelor? ce se intampla pe aici?Eu acum ma pun sa imi fac un eseu ca mi-am facut programul praf cu atestatul si dorm ziua si fac teme noaptea

va pup pe toate & va astept sa va intoarceti

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Aia s-o crezi tu ingerash ca esti singura.

Pai eu cind crezi ca am liniste si pot sta nemiscata in fata calculatorului? Dupa ora 22h. Asa ca deseori ma apuca 1, 2h si plec din cauza ca ma ia frigul uneori si ca ma gindesc cu groaza ca trebuie sa ma trezesc dimineata sa imi pregates fetita de gradinita nu ca mi-ar veni somnul

Giova ti-am admirat ficiorul la botez.

Cu laptele las ca mai vine unul mai incolo si o sa mai ai pe cine alapta .

Eu am dus-o pe cea mica la 1 an si o luna la mama pentru 2 saptamini ca sa pot sa o dezvat de alaptat iar dupa doua saptamini cind a revenit acasa si am vazut ca nu mai vrea sa se apropie de sin m-a apucat o nostalgie dupa perioada cind alaptam, ma gindeam ca nu o sa mai simt niciodata cum e sa iti ti copilul la piept si sa il hranesti asa ca am biziit-o 2,3 zile cu pieptul pe la nasucul ei pina a reinceput sa bea
Si atunci sa te tii. Ca era mai disperata ca niciodata dupa sinul meu ca un copi de citeva luni, asa ca am regretat apoi ca am repus-o sa suga.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Salut fetelor

se pare ca nu mai nimeni pe la ore din astea.....e si normal.. oamenii "normali" dorm....nu ca altii.
Unde gasesc si eu o geanta de bb ca lumea si la pret rezonabil?? am cautat in euro,kappa.....si nimik.

Am vazut pozele de la botez ...Giova...sunt super...dar ce nu pricep eu este de ce l-a pus jos la un moment dat???

va pup
diana

Mergi la inceput

Neatza!!!
Multumim gagici de aprecieri.
Diana, nu stiu, asa se pune. dupa ce l-a dus in altar, l-a pus acolo jos, chiar sub intrarea in altar, eu m-am inchinat si mi-am luat crestinul in brate. Plangeam de mama focului si ei au inceput sa cante La multi ani.......
Eu am primit geanta de bebe de la Miniblu. sunt peste tot, dar scumpe.acum depinde cat vrei sa dai pe una din aia.
Dia asa ma apuca si pe mine nostalgia. aseara m-am muls ca sa vad cum e laptele, poate-poate sa-l mai pun la san, dar tot straveziu era, asa ca no way.

unde sunteti gagici????
Maine dim. plecam din nou in Alba la o nunta. Nu am chef sa merg, dar poate nici nu o vad pe socra, ca a plecat cu o verisoara de-a ei la Cluj, la spital. sau poate se intoarce pe maine, cine stie.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput