O altã Timisoara! (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
neatza trupa vesela,
mi-a fost tare dor de voi ... este ingrozitor fara net atata timp ... dar am avut o inlocuitoare pe cinste ... micutza Anna Maria fetitza prietenilor nostri. M-am indragostit instantaneu de ea si ea de mine ... si tare bine fu.
Suntem la Otelu inca, m-am intors mai racita decat am plecat ... duminica vom fi home.
Ma apuchez sa citesc din urma, apoi pun si ceva poze si revin. mama dar ce mult am de citit .... (daca nu la voi ... macar la noi la mamici).
pe toate cu mare dor.
Miro13+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Miro bine ai revenit. vezi ca ramai de serviciu, ca eu maine plec in Alba.
astept poze.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Mirona spune:
m-am gandit sa va fac un mic rezumat cu acest ... concediu minunat ce l-am avut zilele astea.
asdar:
am plecat sambata de dimineata cu colega mea si prieteneul spre Sibiu unde lasam broastele in custodia surorii ei si a familiei. Pe drum am lenevit nitel la Lutsch2000 ca opririle din benzinarii nu le mai pun la socoteala. Am ajuns dupa pranz pe acolo, am predat broastele, Tara nici ca a simtit diferenta ... era in elementul ei. Am dat indicatiile de rigoare si am plecat mai departe. Normal ca nu puteam merge fara AC=aer conditionat, asa ca raceala mea se agrava din km in km.
In jurul orei 18 am ajuns la Ploiesti la prietenii nostri, revedere dupa mai bine de una an ... superb ... parca ne-am fi despartit ieri. Se zice ca asa simti cu prietenii adevarati ... chit ca nu i-ai vazut de mult timp. Apoi am cunoscut-o pe Anna-Maria, o mica minune ... de care ne-am indragostit instantaneu. Mie imi spunea MOMA iar lui Dani - DADI.
Pana sa aparem noi acolo avea in vocabular: mama, tata, papa, caca, haidi (haide), asa, pa.
Cand am plecat mai avea adaugate si Moma, Dadi, scumpa, Lili, hahaha, si tot felul de maimutzareli ... ce am putut s-o fac sa ma imite.
A doua zi am plecat pe munte, unde am avut si aventuri ... cu impotmolirea masinii, frigul ce l-am tras pe acolo ... etc.
Dupa-amiaza am plecat spre casa lor de vacanta - la tara, un gratar seara, o distractie de dimineata, caine personal, animale din vecini, etc.
Seara inapoi spre Ploiesti ... pregateala ca pe 2 mai aveam intalnire in bucale cu fetele mele dragi. Frumos in bucale, faina si intalnirea cu fetele, dar cam scurta ... apoi inapoi acasa.
Miercuri am fi vrut sa plecam, dar nu am fost lasati ... asa ca am mai tras o tura si pana in Sinaia.
Seara ne-am distrat nitel cum imitatul unor pisici, apoi la baita ... iar a doua zi abia am putut sa ne luam ramas bun.
A fost frumos, scurt, dar frumos si am facut multe multe poze.
Miro13+
am o nepotica talentata
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Miro...bine ai revenit...am vazut pozele si mi-a placut de numa povestirea...Ce a mai crescut burtik...cel putin asa pare in poza cu al treilea...Cand ajungeti in Timisoara?
Ioana...am vazut de ieri pozele dar nu am apucat sa intru ..Marco a aratat bestial iar tu ..ce sa mai zic beton...imi place f. mult cum iti sta cu parul intins...
Las ca reuseti tu cumva sa o eviti sau cel putin sa o ignori pe soacra in caz ca vine de la Cluj....Iti urez nervi de otel...Pupici lui Marcolino gigantino!
Ingerashule...nu prea am aflat nimic de jurna ca am fost la lucru doar marti ca s-a imbolnavit piticotul....Cat depsre targul facultatilor....am trecut azi pe acolo..intamplator si e o mare bulibaseala...standul universitatii de vest era cel mai aglomerat ..si e atat de mic...stau reprezentantii facultatilor (toate) in cativa metrii toti gramada...de nu te mai intelegi om cu persoana...Mai multe afli daca mergi la secretariat la ei...sau daca dai un telefon.....Daca iti trebe nr il aflu luni si ti-l zic....
Diana...eu am luat geanta pt bb din Euro dar acum 2 ani si a fost 300 dar era tare faina...acuma am donat-o la cumnata-mea...
Stiu ca la un moment dat era o promotie la sensiblu cred de la nivea...costa cam 1 mil si avea toate produsele de ingrijire pt bb plus o paturica iimpermeabila de schimbat toate bagate intr-o geanta albastru inchis super tare...merita sa o iei...
Corinadana...s-a insanatosit Raluca?
Alina....zicea dr pediatra ca e o epidemie prin gradinite de s-a imbolnavit Dejan..a facut o forma urata si cu diaree...de 3 zile nu manaca aproape deloc...cel mult 1 jumatate de banana pe zi...el care radea tot din farfurie...Sper ca voi sa scapati si sa nu o luati de la gradi..ca se ia repede..Am luat si eu si acuma Vasa e cu febra si sub plapuma....
Dia...asa e nostalgia e mare....mai ales la mine..Dejan pot sa numar pe degete de cate ori a supt la san....desi am insistat de numa...A vrut doar din beberon dar i-am dat pana la 6 luni laptic de la mine..dupa aceea nu l-a mai acceptat si pace..
Noi suntem mai bine in sensul ca nu mai avem febra dar inca behaim si ne curge nasul dar mai aiurea e diareea si faptul ca nu vrea sa manance...Azi la 5 mergem la control....
Pupici la toata trupa...
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
am fost si noi pe afgara si ne-a adus tati cu masina, ca sa nu ne prinda ploaia.
am comandat vaccinul pt. 4 luni-2 mil. lei.
Miro super ai povestit, pozele sunt misto de tot. dar explica-mi si mie, la cine ati fost? ca nu am inteles.
Simina mersi de apreieri.sper sa-si revina cat mai repede Dejan.
maimuta mea
Botez Marco
Albi` spune:
sa va aduc pe prima pagina (nu sa va scriu si nu fin'ca mi-ar fi dor de voi )
Moni, bine ai venit Sper sa-ti treaca raceala pana ajungeti in Timi! Am vazt poznele si.. beeey ce va prindeeeeee ..ma refer la pozele cu Anna-Maria Si mai ales ce-l prinde pe Dani impinsul caruciorului
Cosmi, mdah.. asa s'teti voi, parintzii .. va alarmati degeaba.. ..mai cunoastem.. am si io 2 de-ashtia acasa
Simina, multa sanatate! Ehh... e normal ca in prima perioada de cresa/gradi sa "colectioneze" Dejan toate bolile de la ceilalti prichindei.. dar, cum ziceau si fetele, asa se imunizeaza
Angy, nici n-a trecut bine ultimul concurs, ca urmeaza altul.. tot in priza esti!
Dia, bine ai venit printre noi Cum sa nu te primim? La noi e plin de denaturate (sau sa vorbesc doar in numele meu? ) Pai cum sa nu stea fetele cuminti, daca le-ai pus la desene?
ingerash, nu ne zici si noua tema atestatului tau? A propos: daca ai putintica rabdare, pana luni adika, pot eu sa intreb ce te intere, la Vest, ca o sa trec pe la scoala si secretariatul de care apartinem noi "deserveste" si Jurna, asa ca pot intreba Numa' repeta te rog ce te intere, ca io stau cam prost cu memoria
Corina, sanatate multa Ucai.. si bafta la teste
Gio`, suuuuuper faine pozele.. Fain flacau ai (..dar sa modifici numele pozei de care ti-am zis pe mess.. cu "mami" )
Diana, bine ca-i ok operatia si nu-i nika grav ! Abia astept sa iesim, sa ne mai vedem si noi! Mai vb la tel, ca noi stam asa de departe una de alta incat e cam greu sa ne vedem
echipa vesela si.. gasi-v-ash maine la capitolul 3
corinadana spune:
Mitzuka Raluca e bine acum. A slabit un pic dar incerc sa recuparam. Ii cumpar un soi de bautura din farmacie care are toate vitaminele si mineralele n ea si are diferite gusturi. Nu se prea inghesuie dar mergem la santaj si n are de ales.
Albi merci.
Azi e ziua nationala a Mexicului. Mergem si noi sa papam ceva de a lor. Stiti ce papa buna gatesc ei?! Yummy yummy.La noi e cald si frumos si intr o saptamana o sa avem apa calduta n piscina de la cladire asa ca incepem sa inotam.
Va pup pe toate.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
angy11 spune:
Fetelor mi-a luat o gramada sa va citesc si nu mai stiu ce-am citit,maine e botezul nepotelului meu,asa ca sunt conectata acolo,azi am stat toata dupa masa sa ii ajut,am ajuns acasa pe la 8.30
Scuze ca nu va iau pe rand.
Va pup si mai intru eu daca mai am putere ca mi-e somn deja.
Giova spune:
Mersi Diana. scuze dar nu eram pe langa comp. atunci. dar am corectat.
Alina distractie faina la botez.
Dia si eu sunt mama denaturata. imi adorm cupilul in fata compului.
Chiar mai gagici cand ne intalnim???
Azi am cunoscut-o live pe Felicia- Pako si frumusetea Andreea. sunt niste dulci amandoua.
Am terminat bagajele caci maine dim. o luam din loc.
sper sa ne ditram la nunta si sa nu m,a mai enerveze soacra, cacic mi-a zis mama ca s-a intors din Cluj.
va pe toate, ne auzim duminica seara.
maimuta mea
Botez Marco