Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

HRISTOS A INVIAT!

LUMINA INVIERII SA VA FIE MEREU IN SUFLETE SI SA VA CALAUZEASCA PE DRUMUL CEL MAI LINISTIT SI SENIN. MULTA PACE IN TOATE ZILELE CU BUCURII SI SLAVA ADUSE CELUI NASCUT SA NE MANTUIASCA PE NOI.

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

HRISTOS A INVIAT!!, fie ca bunul Dumnezeu sa va aduca lumina si bucurii in suflet, sa va dea multa sanatate si fericire si sa va pazeasca de necazuri!!.
noi n-am mai intrat cam de multisor nici macar sa va citesc n-am mai apucat, dar sper ca zilele urmatoare sa fiu ceva mai libera, de ieri a venit la noi o practicanta care sta 2 saptamani si ma ajuta cu copii, plus ca sunt tare trista si socata..... de niste zile nu-mi revin ... a murit fetita unei prietene, si vecine de aici de 6 ani..... la operatie de scos amigdalele. La anestezia totala, doctorul in loc sa-i bage sonda de intubatie in traheee, i_a bagat-o in stomac si binenteles ca nu a primit aer.....cu alte cuvinte doctorul a omorat-o!!
si acum cand va povestec inca mi se increteste pielea pe mine, tot in fata ochilor o am, fetele ei se jucau cu copii mei, era o fetita asa frumoasa, blonda cu codite impletite, tare vesela si vorbareata. Ii placeau copilasii mici, cand era Daria mica de cate ori o vedea o lua in brate. chiar vineri vroiam sa trec pe la ea sa o cunoasca fetele si pe Selin. Ce mai o adevarata tragedie, toti sunt distrusi!!! Prietena mea e rusoaica si parintii ei sunt mai tot timpul aici, erau peste tot cu ele, la strand, in parc , pe asta cea mare bunicul o ducea la gradi!!!
Si cand ma gandesc ca nu sunt dunt nici 2 luni de cand si David a fost la aceeasi clinica sa-i cauterizeze vasele de sange din nas, si fiinca selin era tare mica a fost sotul meu cu el. Si lui au vrut sa-i faca tot anestezie generala dar de gura sotului care n-a fost deacos i-au pus doar masca cu gas....
Sa nu va suparati prea tare pe mine ca m-am revarsat la voi, mai ales in zi de paste....
In rest suntem bine doar cu multi muci mai ales Daria, Selin e o dulce, e cumintica afara in carucior doarme si doarme de uiti ca mai exista.... intr-.o zi mi-a dormit 6 ore, am luat-o din pat adormita am plecat afara si abia cand ne-am intors s-a trezit.
Aseara am ajuns cu greu si eu la biserica, am lasat-o adormita, cica s-a trezit cand am iesit eu pe usa. Cand m-am intors era la tata-su in brate cu sticla de ceai goala, dar si asa cica tot cumintica a fost, a dormitat in brate la fata asta care e la noi si apoi la sot! Acum e in bonceur langa mine, se uita pe pereti!!
Va pup , sa aveti grija de voi si de puisori!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Va pupam pe toate si pe toti

Imi pare rau ca nu am timp mai mult la dispozitie sa pot sa mai intru cu voi pe forum. Reusesc uneori sa mai citesc dra am cam pierdut firul sincera sa fiu. bebe si munca imi ocupa tot timpul iar seara cand mai reusesc sa intru(uneori nu ma pot conecta la DC), va citesc si vad pozele bebelinilor nostri scumpi si frumosi.

David e cuminte, toata ziua se joaca doarme si manaca. Mai are zile cand e marait, dar oricum ar fi trebuie sa ma vada mereu in fata ochilor ca am ajuns ca si la buda ma duc cu el in carucior eu pe buda el in carucior(noroc ca e loc destul). Nu ma scapa din ochi o clipa zici ca e spion si trebe sa raporteze totul. De ceva vreme mai sta si cu taicasu ca nu are incotro de fapt. Mai ies la cumparaturi singura fara el si atunci sta cu tata lui...si ce bine e sa mergi la cumparaturi singura fara sa cari bebele dupa tine pune-l in masina...scoatel din masina punel pe carul de cumparaturi...fac febra musculara....ridicand la carseat cu bebe.
Gangureste mai ales dimineata (azi dimineata la ora 5 avea ora de recital, sa ma apuce damblaua nu alta mai ales ca stiam ca am o zi de munca ...moama si ce mai bicicleste de tot se transpira...zici ca alearga kilometri intregi intr-o zi atata se da cu bicicleta...mai ceva ca la Tour de France.
De vreo 2 saptamani si-a stabilit programul de somn, seara aintre 9- 9:30 adoarme si doarme pana la 6-7 dimineta cand trag de el sa mai adoarma sa mai pot si eu sa stau in pat...Inca mai mananca o data noapte pe la 2 si apoi ion general pe la 6-7 cand se trezeste.
De mnacat are zile cand manaca si cate o masa de cereale cu lapte si pireuri de fructe, dar cred ca ma opresac sau cel putin raresc ca am vazut ca in acele zile cand are altceva decat laptele e mai marait probabil il doare stomacelul. Asa ca urmatoarea zi manaca numai lapte.

Am mai pus ceva poze cu David sunt poze pana in 3 luni inca sunt in urma si cu pusul pozelor...

Astery, Daomne prin ce ai trecut si tu si bebele tau. M-am facut piele de gaina citind cele scrise de tien. Bine ca sunteti snatosi acum si tu trebuie sa lasi depresia la o parte...bebe Razvanel are nevoie de mama si tu trebuie sa fi puternica.

Va imbratisam pe toti bebeii si pe toate mamicile

Florinini si David (13.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Adevarat a inviat !!! Paste fericit tuturor !!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu-mi vine sa cred cat de liniste pe aici, de regula dupa o zi deja gaseam alt capitol deschis....
Sarbatori fericite.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Hristos a inviat!
Va doresc sa aveti sarbatori fericite alaturi de soti si bebelini!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mira, imi pare tare rau de ce am aflat . Sa o odihneasca bunul Dumnezeu impreuna cu ingerasii pe micuta, si sa ii ierte pe cei vinovati de aceasta tragedie Si poate le-o veni mintea la cap si la doctori sa lase amigdalele alea in pace. Au si ele rolul lor, chiar daca ei nu il cunosc. Nu sunt organe in plus asa cum cred ei. Ofofoffffff.....

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Dragele mele,

CHRISTOS A INVIAT,
Sa ne spele de pacat;
Sa ne scape de-orice vina,
IISUS ne-a adus LUMINA;
Sa avem cu toti IERTARE,
Ne-anvatat IUBIREA MARE,
SMERENIE si CREDINTA
Pt suflet trebuinta... DOAMNE-AJUTA!

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Adevarat a inviat!

Of, Astery prin ce ai trecut! Sanatate micutului Razvanel!
Mirela
Pe Raisa mea au apucat-o COLICILE, de trei zile face kk prima parte tare rau si apoi face moale rau (pisu pe fund ...iertati-ma dar nu stiu cum sa zic altfel). SA FIE DE LA APA? Ca si eu tot de la robinet ii dau! CE APA SA CUMPAR SA II POT FACE LAPTICUL? Nu stiu ce sa fac ...Cand o doare burtica si sta pe spate ori face extensie ori se chirceste de ajunge sa stea in fundulet de durere de burtica ...
Mira imi pare rau pt vecina ta ... Cred ca ii bagam si eu un tub cu aer pe gat dr ...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput