Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

INGRID,si fii tare,sa nu te simta bebelina nelinistita.imi pare rau ca are probleme,dar eu sper ca va fi totul bine si cu tratament trece infectia.de papat,ce sa zic...nu-i e foame chiar deloc,nu ai lasat-o niciodata sa-ti ceara ea?
ALINAMATEI,tratamentul asta cu ovule e si pt tesutul tare al epiziotomiei,eu zic ca e ok.dar ce nasol ca te-au lasat asa cu probleme...poate va trece cu timpul
ALINA,dani face acum nazuri la mancare(la san),mai are si colici,cred ca e in greva sugarului.piure de fructe papa bine(azi i-am dat de pere+mandarina+banana),numai ca ma dispera cu colicii.cu munca,am luni doua interviuri,tre sa iasa ceva...ce mare s-a facut ayan,se cunoaste ca papa la o ora...si in brate ca fratelo dani.mai nou dansam,si ii place tare mult.
ANCUTZA,vezi cum ti-ai facut cunostinte in buzau,si inca inainte de a te muta?
ASTERY,acum mai are tratament razvanel?mama pe el de baietel cuminte
URSOIACA,ce face raisa,tot asa cuminte e?
MARAKI,ce frumos te tine angelos dupa gat in poza
IRINA,LA GOGOSAR!
BEE,PISOI,MARCH,ANAM,DENISA,NICO,GIOVA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

asteryaro- de ce crezi ca i s-a tras de la apa lui Razvan ?! Tu nu folosesti apa plata ?!
insist cu intrebarea din cauza ca eu nu alaptez si cand prepar laptele folosesc apa plata. sper sa nu am vreo surpriza cu apa plata ca o iau razna.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060125/n/Carla+Maria+Matei/dt/-17/k/d7b9/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

UN PASTE FERICIT TUTUROR!

La multi ani TEODORA si OANA!

BEE ma bucur ca TEA a inceput sa se rostogoleasca,vezi ce progrese rapide face,mai un pic si-o intrece pe Diana la zburdat! Distractie placuta la tzara!
ALINA MATEI se pare ca n-ai dat de subiectul cu apa plata sau de la robinet - deschis de Nicole sa vezi pe cate le-a bagat in boala si ce discutii s-au purtat pe acolo ! In esenta, cica e de preferat apa de la robinet fiarta, ca aia plata nu-i indicata pentru bebei Ar trebui sa mai intru si eu sa vad ce-au mai scris,ca de alaltaieri poate s-au mai schimbat opiniile
Noroc ca inca alaptez,am timp sa decid Oricum din spital mi-a zis asistenta si la ceai: apa de la robinet fiarta si racita.

In rest eu tot mai rau,am luat si strepsils si degeaba.Pana la urma cred ca-i de origine virala faringita+conjunctivita,toate astea de supt sunt pentru faringite bacteriene,nici cu antibioticele nu rezolv nimic la o adica.Dupa cat m-am documentat,tre sa ma tratez cu rabdare ,ca altceva n-am gasit! Ceaiuri,miere,apa cu sare efect zero
Sper ca Diana sa nu ia de la mine ca nu stiu ce fac
INGRID imi pare rau,sa stii ca in salon cu noi la spital era un bebe care nu manca nimic,initial au crezut ca nu stie sa suga si au depistat ca avea infectie urinara si i-au dat antibiotice,i-au pus perfuzii - era nou nascut - dupa care a fost ok.Tin pumnii sa se faca bine!
MIRELA se pare ca greva se manifesta doar la lapte nu si la altele
Nu mai stiu ce sa va zic,dar va dau pupici.
Eu mai bantui ca am trimis odrasla la plimbare cu taticu.Ieri dupa ce m-am plimbat am fost mai rau,asa ca azi am renuntat,desi e fain afara.

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

din pacate, n-am folosit apa plata, ci de la robinet, fiarta si racita...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Astery pai daca era fiarta,nu prea cred ca-i de la apa atunci! Asa ti-au zis in spital?

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Va dorim PASTE FERICIT, lumina si bucurie in suflete, iar iepurasul sa v-aduca ceea ce va doriti!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si noua ne-au iesit foarte buni toate. Eu le-am facut in casa si au fost asa de bune ca mai avem cateva sau cate putin din toate.
Sarbatori fericite!

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

E-n somn de salcii un vis de rastignire
E plans de miei si plaiuri cu verdeata
Hristos sa va aduca lumina
In noaptea renuntarii la moarte pentru viata...

HRISTOS A INVIAT!!!

---------------------------------------

Astery, nu-mi vine sa cred ce-am aflat...
Imi vine sa-mi dau palme fiindca toata saptamana trecuta am tot vrut sa te sun, dar n-am reusit.
Draga mea, ma bucur ca acum Razvanel e bine, dragul de el .
Doamne, prin cate ai putut sa treci...
Ce mamica puternica esti .
Ce zici ? Reusim sa ne vedem intr-una din zilele urmatoare. Astept un semnal de la tine.

Si eu tot apa plata folosesc pentru Roxana, si chiar si pe asta o fierb si o racesc inainte de a i-o da.

Ancutza, chiar asa ! Cum adica nu cunosti pe nimeni in Buzau ?
Si eu sunt aici... si-apoi e o intreaga gasca de mamici pe forum. Iti promit ca o sa iti fac cunostintza cu toate si vei vedea ca nu te vei simti DELOC singurica in Buzau .

Daniela mamica printzeselor Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

HRISTOS A INVIAT! Sa aveti un Paste Fericit si fie ca sfintele sarbatori sa va aduca in suflet lumina bucuriei, sanatate si tot ceea ce va doriti alaturi de puiutzii vostri !

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Paste fericit!

ana si alexandre

Mergi la inceput