Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela la multi ani pentru Dani ca ieri nu am apucat sa spun si azi la multi ani pentru printesele Oana si Ana!!!
Astery ma bucur ca totul e bine si ai sa vezi ca o sa fie bine de acum incolo. Eu iti tin pumnii si ma gandesc la tine asa cum am facut-o pana acum . Asa ca iesi din starea depresiva si pupiceste-l pe Razvanel toata ziua ca el iti da forta necesara.Uite si Mario il pupa pe gogonica.
Fetele va doresc un paste fericit la toate si multa sanatate voua si bebelushilor vostri si sa speram ca de acum incolo o sa auzim doar de bine si o sa avem parte doar de armonie.
Va pupic si fug la bucatarie sa vad ce pt face si eu in afara de tras o tigara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
Eu ma tot agit prin bucatarie, cu diverse treburi.
La multi ani pentru Oana si Ana! Sa fie sanatoase, frumoase si cuminti!
ASTERY, prin ce ai trecut! Incearca sa nu te mai gandesti si bucura-te ca e bine Razvanel! Asta e tot ce conteaza! Lasa depresiile! Si ACINA a patit ceva asemanator cu Andrei al ei, dar bause ea lapte si de la aia alergia.
ALINA.MATEI, dureri de epiziotomie nu cred ca ar mai trebui sa ai. Mergi si tu la un control sa vezi ce si cum.
ANDA, sper sa petreceti bine la socri si Mark sa fie cumintel! Multi pupici!
MIRELA , tu cum mai esti? Esti ok? Ce ai mai facut cu serviciul? Ayan papa cam la interval de o ora. Ieri am mers cu el la Mall si i-am dat sa suga in masina, desi abia mancase. Colici nu mai are, dar rasfatul este tot cam ca colicii: vrea numai in brate si sa suga. Cum ii place lui Dani diversificarea?
IRINA, cum e cu parintii? De cand nu ii mai vazusesi? Stau si de Paste la voi? Pupici gogosarului.
Fug sa fac de papa, ca am multe treaba.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Salutare fetele!!!
A ajuns si sotul meu acasa si ma grabesc sa va urez si eu SARBATORI FERICITE !!(Lucreaza in buzau si m-a lasat fara calc-il ia cu el)
Ne vom muta si noi acolo(sa nu-l lasam singur)si atunci voi intra si eu mai des.
Noi inca papam doar lapte si ne cam chinuim sa papam din biberon,vrem doar titi...mi-e groaza cand vom incepe diversificarea..o sa va stresez cu intrebari..mai ales ca in buzau nu cunosc pe nimeni..o sa fim singurele
Va dau si eu datele de la trei luni :5,850 KG si 61 cm

va pupik pe toate si...SARBATORI FERICITE !!

Mami de BIA bubulina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=a2d4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

PASTE FERICIT CU BUCURII SI SANATATE!

PE TOATE FETELE!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi, cu sanatate si pace sufleteasca
Astept si eu sa se trezeasca Angelo sa pape si sa iesim afara!
Astery ai trecut printr-o faza horror rau de tot, aseara stateam si ma gandeam la tot ce ai descris tu.....cosmar in toata regula!!!! M-a impresionat tare si nu puteam sa imi revin!!! Sa dea Dumnezeu sa nu se mai intample niciodata asa ceva, nici cu Razvanel si nici cu alt bebe!!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata ,
De fapt numai e dimineata dar nu mai conteaza . Vad ca toata lumea gateste de zor. Eu m-am agitat saptamana trecuta asa ca acum sunt libera !!!! Ma rog libera, bebelina nu stiu prin ce minune doarme de la 10 ,asa ca eu am gatit , am spalat , mi-am facut baita si am facut o gramada de ordine prin diverse. Asa ca acum bantui pe DC pana vine sotul ca a trebuit sa plece la o firma cu lucrul. Am facut o ciorbita de fasole , buna rau de tot. Nu am mai facut de vreo 3 luni, ca sa nu pap eu si sa-i fac colici, dar acum tot o sa pap o farfurie ca .
va doresc spor la treaba !!!!!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Paste fericit fetelor, alaturi de iepurasii vostri mici si dragi!
Eu am multa treaba de ieri si am sa revin abia pe luni, ca maine tzushti la tzara cu toata familia de plimbareti. Fii-mea draga s-a intors ieri de pe burta pe spate (logic, daca tot nu suporta sa stea pe burta).
Spor la treaba si apoi la mancat bunatati multe, care sa nu se depuna pe niciunde! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Alina80 - ma dusei la doctotr (am scris prin pagina 2 ce mi-a zis nu stiu daca ai apucat sa vezi). stiu ai dreptate nu ar trebuia sa ma mai doara dupa trei luni dar din pacate nu prea am ce sa mai fac acum asa mi-a zis. cica ma repara la urmatoarea nastere ca nu se marita sa ma mai taie acum.

astery - de ce crezi ca i s-a tras de la apa lui Razvan ?! Tu nu folosesti apa plata ?!

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060125/n/Carla+Maria+Matei/dt/-17/k/d7b9/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
PASTE FERICIT SI SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI! FIE CA LUMINA SA VA INTRE IN SUFLET SI IN CASE!
Astery, imi pare f.f.f. rau pentru ce a patit bietul baietash! Intr-adevar, mare noroc ca erai langa el, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat altfel! Uite un imens de la mine pt el!
Fetelor, eu n-am mai intrat pt ca am avut si am mari probleme cu fetitza, nu papa si e si suspecta de infectie urinara, joi primim rezultatele, sper sa fie ok, desi..nu prea cred..
Pediatra mi-a spus ca daca nu e depistata la timp, duce la incetinirea cresterii. Plus ca ii miroase urina, e palida, transpira si n-are pofta de mancare deloc. Abia ma chinui sa manance ceva, e infiorator, va doresc la toate sa nu aveti parte de asa ceva! Si acum au inceput colicile din nou, SPER sa fie asta, pt ca cred ca infectia la bebelushi nu ii doare (cel putin la urinat).
Va las acum, voi intra dupa ce primesc rezultatele.
Bee, Irina, Anda, Mirela, Moni, Cata, Giova, Nico, Ursoaica, Alina, Denisa, Ana M, Canda , Kikiriki si restul fetelor si inca o data SARBATORI FERICITE!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Iubitele mele,
multumesc mult de tot pt. vorbele de incurajare, ma ajutati enorm. Sa nu treaca nimeni prin pb. de sanatate cu bebelul! E groaznic. Nu mai spun ca abia am reusit sa stau permanent langa patutul lui in reanimare, a trebuit sa le spun ca este un copil SPECIAL... Dar sa va spun si partea frumoasa (sunt sinistra putin): toata lumea il alinta Printisorul. Si toti se mirau cat de mult si de bine mananca, indiferent ca este mancare sau medicamente. Cel mai cumintele bebel! Mititelul, prin ce-a trecut...
Acum trebuie sa ma recuperez si eu psihic, cam greu ... Eu eram foarte puternica, dar m-am cam rablagit, odata cu varsta .
a_ancuta78, iubita cum nu ai pe nimeni la Buzau? Dar eu ce sunt? Uite, daca vrei, vom iesi impreuna la plimbarici. Si sa stii ca Buzaul nu-i chiar asa de urat, zau.

Va doresc tuturor Paste fericit alaturi de bebei, sotiori si familii!

Hai ca mai vin, daca nu se trezeste bebelinul.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput