Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Astery, bine ati venit acasa !!! Si multa sanatate bebelinului si tarie tie . Dragii de voi prin ce a trebuit sa treceti, numai cand am citit m-a apucat raul , nici nu stiu ce as fii facut in o situatie asa. Sa aveti multa grija. Pupici
[size=3]Paste fercit la toate mamicile, pt bebelinii lor si pt tatici !!!![/size=3]

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery, doamne m-am infiorat. doamne ajuta sa fie bine cu toti bebelinii.

Fetelor am intrat doar sa va urez Paste Fericit!!!

merg la treaba, caci mai am putin. maine dim. plecam, dar mai scriu din Alba, marti.

de citit am citi ce ati scris, dar efectiv n-am timp de scris mai mult. scuze

si numai bine.
sa ne auzim cu bine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Mirela10 - O sa mi le cumpar si eu sa-mi incerc norocul sa vad daca mi-o trece. Chiar ieri am mai fost la un control si m-a pus sa-mi iau supozitoare Voltaren si sa-mi pun doua pe zi - dar nu-mi vine deloc -m-am saturat de cate supozitoare cu diclofenac am bagat dupa ce am nascut - ma ustura fundul !
Am fost la alt doctor decat cel cu care am nascut sa mai aflu o a doua parerea - a zis ca daca mai am de gand sa fac copii nu are rost sa imi refaca acum taietura - oricum o sa fiu taiata la a doua nastere si mai bine ma repar atunci. Mi-a zis ca durerile care mi se duc in jos pe picior sunt din cauza ca mi-au prins si o terminatie nervoasa in cusatura. L-am intrebat cat timp o sa mai fie cicatricea aia asa tare - ca am un ditamai guguloiul - si a zis ca cel putin inca trei lui ! Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060125/n/Carla+Maria+Matei/dt/-17/k/d7b9/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY bine ai venit acasa,sper sa auzim doar de bine in continuare! Si lasa depresia,cand simti ca te apuca baga un ochi pe aici! Uite i-au trecut colicii,e baiat mare de-acu! si lui RAZVANEL-CUMINTZEL-FRUMUSEL
Alina si eu mai simt inca galma aia si tot ma jeneaza putin la Ar fi cazul sa treaca odata!
Plec si eu la nani ca mor de somn si ma doare gatul tot mai rau,ba am inceput si sa tusesc din seara asta Am inceput acum cu Strepsils,sa vad ce iese...
Noapte buna si Un PASTE FERICIT LA TOATE!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, scriu acum ca nu stiu daca mai am timp maine, ca plecam la socri si ei nu au calculator, asa ca nu o sa am net. Stam pana luni, cred, depinde cum se simte bufnita mea mica, ca daca e agitat si nervos ne intoarcem acasa. Copilu' asta are o problema cu dormitul in alte case, nu vrea sa doarma si pace Daca trecuta cand am fost la socri ne-am intors seara, ca bebe nu voia sa adoarma si ne-am gandit ca e posibil sa nu doarma nici noaptea asa ca am preferat sa plecam. Sa vedem acum cum o face, poate ma intorc urgent acasa, dac-ar fi dupa mine nici nu as pleca, da' asta e! Mi-e mila si de prapaditu' de barbatu-miu, ca el zice ca i-ar placea sa isi vada parintii asa ca zisei ca sa fac si io o fapta buna acum de Paste!
Am tradus azi de m-am bolunzit de creier, numai constructii vad in fata ochilor si strategii de marketing! Dar macar am facut mai mult de jumatate si ce mai am de facut e mai simplu, ca astea de le-am facut erau din engleza in franceza, mama si ce vocabular naspa aveau! Uff, bine ca am terminat! Restul dupa Paste, pana joi dupa Paste trebuie sa termin.
Gio, drum bun la Alba, sa te distrezi, pupa-l pe Marcolino.
Mireluta, pupici lui Dani. Merci de urari, si io sper sa am sporuri la invatat. Cat despre camera, da, pesemne de 1 iunie vrea husbandu' sa mi-o cumpere!
Cristina, imi pare bine ca Razvanel e bine, slava Domnului ca ai fost langa el, incearca sa uiti ce s-a intamplat si sa nu traiesti cu teama in suflet. Daca Dumnezeu nu a vrut sa ti-l ia, va fi bine de acum inainte. Ai incredere si speranta si incearca sa iesi din starea de depresie!
Moni, sper sa te faci bine si sa nu te mai doara in gat!
Alina, imi pare bine ca ti-ai recuperat PC-ul si ca e intreg. Pupici lui Ayenus. Sper sa ne vedem cat de curand si sa fie vremea frumoasa, ca m-am saturat de vreme naspa!
Kikiriki, pediatra mea e ok, ma duc eu la dispensar, acum e drept ca nu ma duc la ea decat la vizita lunara si la vaccin, din fericire bebe al meu nu are probleme, asa ca nu am sunat-o deloc pana acum. Dar e de treaba, se poarta frumos cu bebe, il consulta amanuntit si ii vorbeste cu blandete. Mi-a zis sa o sun la orice ora daca bebe are vreo problema sau daca am intrebari, dar din fericire nu a fost nevoie si sper ca nici sa nu fie. Eu am o vorba: Doamne fereste sa ajungi pe mana doctorilor. Nu te stresa cu vaccinul, o sa fie bine, daca i-l faci pe cel cumparat nu prea da reactii. Eu cu bufnita mea nu am avut nici o problema si crede-ma ca si eu eram un pic stresata de cum va reactiona. Dar a fost foarte bine. Asta e, trebuie sa treaca si prin asta. Pupici lui Truli Luli
Fetele, va urez de pe acum UN PASTE FERICIT CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SANATATE MULTA SI TOT CEEA CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA! SA FITI SUPER FERICITE ALATURI DE COPILASI, DE SOTIORI, DE FAMILIE SI DE PRIETENII VOSTRI DRAGI!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ca vorbeati de , si pe mine ma jeneaza si io n-am nici o epiziotomie! Am zis ca ma calugaresc ca mie mi-a ajuns! Si cand ma gandesc ce misto era inainte, imi vine sa...
Sau i s-a marit husbandului chestia sau am intrat io la apa, da' zau ca parca s-a stramtat de tot!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Paste fericit tuturor,cu multa pace sufleteasca....bucurie,dragoste...si sa va bucurati de copilasii superbi!!!!!


Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineataaaaaa!
Am fost si s-a impartasit Ioana, eu doar m-am spovedit, mi-a spus ca daca nu as fi mancat carne in sapramana patimilor m-ar fi impartasit si pe mine.
Acum astept sa se trezeasca puturoasa mamii sa-i dau sa suga, cred ca deja se intampla niste miscari...
va pupic duuulce pe toate

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

A supt putin si a adormit la loc, cred ca-i putin cam ametita de la vin.
Mai am putin de recuperat din urma si ajung si eu la zi cu povestile ca nu-mi vine deloc sa las capitolele alea necitite asa ca pana sa fiu in ton cu voi mai dau si eu raportul!
Ioana mea este o minunatie de copil, ptiu sa no deochi, nu mai are colici si mai plange doar cand este obosita sau cand ii este foame, mai rar plange cand se plictiseste dar nu ii dau eu timp de plictiseala.
Dormim inca amandoua in patul meu si continua sa mai ceara sa suga si peste noapte chiar daca numai pentru a se asigura ca sunt acolo langa ea, ca nu mi se pare ca ar suge pe saturate. Laptic la tzitzi inca este din belsug, ud non-stop tricourile cu care sunt imbracata si ce este cel mai dragut am observat ca atunci cand scapa ea sfarcul din gura laptele continua sa tasneasca asa ca ne cam udam amandoua.
Vaccinul de doua luni inca nu l-am facut ca se face spre sfarsitul lunii la cabinet si cum noi suntem nascute la inceputul lunii am avut de asteptat, am hotarat sa-i fac vaccinul gratuit, nu cel cumparat.
Inca avem mucusori si ne luptam cu ei cu ser fiziologic si pompita.
Ioana doarme si peste zi destul de bine..mai mult de 2 ore de veghe nu are dupa care baga somn in functie de perioada zilei de la 30 min pana la 2 ore. In rest gangurim, radem, cantam si ne uitam pe pereti, jucariile deocamdata ma pasioneaza mai mult pe mine decat pe ea.
s-a trezit....fug

daniela si ioana alexandra


http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI PT PAPUSELELE:ANA TEODORASI OANA MARIA,SA CRESTETI MARI SI SANATOASE SI SA-I BUCURATI PE PARINTII VOSTRII
PASTE FERICIT

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput