Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

iar imi joaca dc feste si nu accepta parola
VA MULTUMESC DE URARI FETELOR SI SA VA TRAIASCA BEBELACII ,SA CREASCA MARI SI SANATOSI,CA FRUMOSI SUNT DEJA,INTELIGENTI SI CUMINTI!!!parca as fi mama omida,IMI mai lipseste o salba

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARAKI,o sa fac tratamentul cu ovule pt ca sunt pt inflamatie si eu am intr-adevar tesutul vaginal inflamat.deci nici tu nu mergi in romania anul asta...
MONI,fugi la plimbareala,ca ti-o ajunge cat ai tras saptamana asta
DENISAce de bunatati faci...
PISOI,iti face cadou camera de 1 iunie8ziua copilului)?cred ca asta-i planul si spor la invatat
MARCH,CE FACE BEBELINA?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Intru si eu scurt sa va spun ca sunt ZOMBI!!!! Azi-noapte m-am culcat la 2 si m-a trezit Truli Luli la 5.... asa ca faceti voi socoteala cat am dormit...... A fost tare maraita si m-a innebunit de tot...asta pentru ca tot ma laudam eu ca e tare de treaba moata....

In alta ordine de idei, nu am mai facut vaccinul ieri ca dr mea care are deja la activ o mare bila neagra din partea mea, cica nu a putut sa vina ca deh, traficul, aglomeratie din cauza de meci, etc....M-a enervat la culme...mai ales ca ma pregatisem psihic pentru asta...ha, ha, ha ...eu adica, de parca mi-l facea mie...dar asta este...a ramas pe 25 aprilie sa vina sa o vada si sa o intepe atunci....Problema este ca eu verau sa plec de 1 Mai cu bebe la munte si mi-a incurcat socotelile...ca noli plecam pe 28 dar daca face bebe ceva reactii ce ma fac???? Asa era fix la 2 luni si eram si asigurata ca trece o perioada ca ssa scape de eventualele neplaceri....
Cred ca dupa vaccin o schimb pe "tanti" pediatra asta ca si asa nu a murit de interes sa vina desi data trecuta am cotizat destul de consistent tocmai pe considerentul ca daca va fi nevoie vreodata sa fie mult mai "atenta cu noi" dar iata ca nic asa nu s-a simtit.....nu-i nimic ma simt eu si plec in alta parte unde sunt mai bine tratata, nu?! Voi sunteti multumite de dr pediatrii ai vostrii???

Am intrat si ca sa va urez un PASTE FERICIT, sa va aduca Domnul multa lumina pe drumul pe care ati pornit in viata, multa fericire si sa va bucurati de bebelusi sanatosi, frumosi si norocosi.

SARBATORI FERICITE!!!!

Va pupa Kikiriki si toata familia lui Truli Luli

Kikiriki si Luana

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare fetele,
Noi am fost azi la vaccin, pe urma la plimbare. Am venit acasa si iar nu voia sa manance . A adormit apoi, timp in care am facut curatenie si am facut 2 tavi de pizza . S-a trezit , a papat si iar doarme. Acum o aud ca se foieste. Trebuie sa amm duc sa ii dau suc de porto ca iar nu a facut kk. Pe mine ma cam doare stomacul, nu stiu de ce naiba.
Mirela la multe luni !! pt Dani. Chiar ca ai dat peste o cretina. Pai asta nu trebuia sa fie revision post-parto ? Pe tine nu te-a trimis moasa ? Eu am fost cam la o luna jumate dupa ce am nascut si m-a controlat ala , a zis ca totul e ok, si el m-a intrebat daca vreau pastile. Dar eu ma zis ca nu , si atunci mi-a zis sa am grija si ne vedem peste trei , patru luni , cand imi vine ciclul ca sa vada cum stau cu chisturile pe care le aveam. Ma bucur ca incepe si Dani sa pape. Tie ti-au recomandat aia diversificarea sau ai unceput-o tu ?
Abriana , bine ai venit si intr-adevar a luat foarte foarte bine in greutate bebele
Irinanu ti-e frica ca se va obisnui Mario cu mancarica cu gust bun de la borcan si nu mai va vrea ce ii faci tu ? Mai bine fa-i tu , ca borcanelele conservanti . Uite si niste date pt tabel : la 3 luni : 5, 380 si 60 cm. Tot mai putin pune fata asta pe ea, daca nu vrea sa pape, ma enervez si incep sa ii dau si eu mancarica.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Am uitat sa va spun ca ieri am facut si noi 2 luni fix!!!!
Doame ce repede au trecut!!! Cand a zburat timpul???

Dar o cantarim in seara asta si o sa va scriu sa ne puneti si pe noi la tabel!!!!

Kikiriki si Luli

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
Am calculatorul acasa! Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIRELA, la multe luni si ani pentru bebe DANI! Bafta cu diversificarea .
IRINA, MARAKI, pupici baietilor frumosi!
MARAKI, si pe mine m-a durut de cateva ori, dar sa stii ca perseverenta e totul.
IRINA, te rog sa il treci pe Ayan cu greutatea la trei luni de 7 kg. si lungimea de 67 cm.
ANDA, succes ce traducerile! Sper sa ne vedem in curand !
PASTE FERICIT tuturor, sa petreceti bine si va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Noi azi am mers la Cora sa facem cumparaturi, nu pot sa va zic ce aglomerat era, asa ca am mers la Gima. Mai scump, dar mai liber. Ma apuc si eu de papa si curatenie.






Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragelor, buna seara.
Mu;ltumesc lui Dumnezeu ca nu mi l-a luat pe Razvan. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.
Sa va povestesc cum a fost: De Florii stateam in bucatarie cu Vio, faceam planuri, ca de obicei, Razvan la mine in brate. Am observat niste blandute mici pe fata lui. Ma uit pe gatplin. Fuga cu el in dormitor, controlez restul pielii - PLIN!!! Mititelul zambea la mine, si dadea din manute. Am sunat-o pe doctora lui cu gandul sa mearga sotul sa o aduca. Inchid telefonul si in momentul acela copilasul meu s-a flescait ca o carpa! S-a facut pamantiu la fata si nu cred ca mai respira... i-am suflat in gurita, nu stiam ce sa fac... am sunat-o din nou pe doctora care mi-a spus sa mergem de urgenta la spital. Nu stiu cum am ajuns la urgente, unde l-au resuscitat, masaj cardiac, oxigen... pana la urma a deschis ochisorii, dar nu era el... A vrut Dumnezeu ca mi-l lase. Evident, nu stim ce a avut, noi banuim ca ceva din apa... La spital au spus enterocolita si urticarie. Au bagat antibiotive la greu, a stat la perfuzie si la oxigen pana a doua zi mititelul... am plans de mi-au sarit ochii din cap.
Ieri am venit acasa si stau cu ochii pe el ca pe o butelie. Nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost daca nu il aveam in brate... si cred ca iar am facut depresie... ma simt nasol, dar incerc sa-mi ridic moralul, nu am ce face.
Culmea culmilor, si-a schimbat comportamentul: nu mai plange asa mult, gangureste, se joaca si singurel... nu-mi vine sa cred. si cred ca i-au trecut si colicii!!!
Acum este la un fel de regim, nu mai spun ca in reanimare mi-a facut si diaree, era si epidemie de varicela... Oricum, dupa sfintele Pasti, mergem la Budimex la dr. Stanciu, sa facem ceva investigatii. Laptele nu era expirat si nici baby drink-ul pe care il dadusem sa bea de colici. Cred ca de la apa a fost ceva. Nici dusmanilor mei nu le doresc asa ceva!
Va pup si va multumesc ca v-ati gandit la noi.
Sanatate voua si bebicilor!


Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTERY,m-au trecut toti fiorii cand am citit ce s-a intamplat cu razvanel.slava Domnului ca a trecut peste asta si fii tare si bucura-te ca il ai langa tine.te pup de o mie de ori si ma rog pt voi.bebelinului
ANAM,am fost la moasa la control,dar cand m-am dus apoi la revizie la obstetrica ssa le spun ca ma doare nici nu s-au uitat la mine si mi-a zis sa ma duc la gine.la astia trebuia sa merg si pt metoda anticonceptiva.dar la gine,imi spune ca nu trebuia sa ma duc la ei.in fine...ce de bunatati faci.si dani e constipat si nu iese nici cu suc de porto
ALINA,ce mai face ayan,mai papa asa des,mai are colici?multi la grasanel.tu cum te mai simti?ma bucur ca ai calc acasa
KIKIRIKI,E o frumoasa luana in poze,imi place tare mult numele

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Buna seara fetelor ! Va urez si eu Paste Fericit si Iepurasul sa va aduca voua si familiei voastre numai sanatate si bucurii !
asteryaro - imi pare nespus de rau ca ati trecut prin asa ceva ! Ma bucur totusi ca totul s-a terminat cu bine. Exact de aceea sunt si eu obsedata si nu ma dezlipesc de Carla mea aproape deloc - sa nu pateasca ceva si eu sau altcineva sa nu fim langa ea !


ps mai are cineva dureri de la epiziotomie ? cu ce v-ati tratat ca pe mine si acum ma doare iar cicatricea este foarte tare.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060125/n/Carla+Maria+Matei/dt/-17/k/d7b9/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINAMATEI,mie mi-a prescris blastoestimulina ovule,nu stiu daca e si-n romania.la bebelina


http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput