Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele,sper ca ati petrecut bine!
MIRA imi pare tare rau de vecinutza ta
URSULINA uite tocmai acu am patit si eu asa cu Diana,adica am schimbat-o de pishu,i-am pus sub fund un pampers nou si a tras pe el o diaree ..... si dupa ce am curatzat-o am pus alt pampers si iar a tras una,acum sta de 5 min. cu fundul pe scutec,sa vedem,mai trage o tura??? N-a facut kk azi,dar nici n-a consumat decat laptic,nici macar suc de mere,sa zic ca-i de la el!Mai facea asa de la ceai,cand ii dadeam (nu i-am mai dat de-o luna). Acum ma gandesc la ce am mancat eu,dar chiar ca nimic altceva decat de obicei...
O fi din cauza ca a papat lapte la interval de cate o ora??? Ca a papat la 9 la 11 si dupa aia la 12!
Merg s-o echipez acum,ca zice Ghita ca tot da din picioare,cred c-o doare burtica.

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA de apa nu stiu ce sa zic,doar din ce am citit la subiectul deschis de Nicole pe tema asta,am inteles ca apa plata nu trebuie fiarta si ca nu ar fi indicata pentru bebelusi ca are prea multe saruri.Se pare ca apa fiarta si racita de la robinet ar fi cea mai indicata,dar parerile sunt impartite...La fel cu care apa plata e cea mai buna...Acu' sper ca nu te apuci sa cumperi si tu ca Nicole EVIAN
In alta ordine de idei,vezi ca nu-i neaparat sa faca diaree de la apa,eu nu i-am dat nici un strop de nici un fel si uite!
NICOLE interesant si subiectul cu vaccinurile Pusi la Placintica.Pana la urma tu la ce apa ai ramas?
FLORININI,BOMBO,DANA mi-a fost dor de voi,bine ca sunteti ok!
Fetele din State,chiar nu mai stiti nimic nici voi de DIANA??? Sper ca e bine,dar n-a mai dat deloc pe aici de vreo trei luni!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele eu suntca de maine ma duc la munca...de la 7.00la15.00 plus ca fac cam 3ore pe drum dus intors.iar un weekend din trei lucrez cate 12ore.si cateva zile pe luna lucrez dupa masa,de la 14.00la22.00.in fine,nu o sa am timp nici sa ma mulg,asa ca dani va trece la lapte praf.
in plus,el tot are colici si noaptea doarme din ce in ce mai prost,plange,iar eu ma scol zombi...
cam atat despre noi...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

aici e frumos, eu abia azi am pus sa fac cozonacul, sambata n-am mai reusit si aveam galbenusele scoase. Acum iesim afara sa-mi schimb pamanatul la flori si sa-mi pun muscatele in ghivece.
Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

URSOAICA,MONI,v-ati reintors la colici?sper sa nu va chinuie mult si sa treaca repede.la bebeline
BOMBO, CE FACE JASMINE?DA-NE VESTI,CA DANI ABEA ASTEAPTA
DANALA FETITZELE CU FUNDITZE
MIRA, SI-MI pare rau de ce s-a intamplat.e groaznic...
FLORININILUI DAVID CEL CUMINTE
PAULA
VA PUP PE TOATE FETELE SI DE ACUM CRED CA O SA INTRU MAI RAR...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dragelor,
Hristos a inviat !
Se vede ca toata lumea e libera , ca e slaba activitatea pe aici !!!
Mirela succes de maine la treburi. Lasa ca poate o sa iti gasesti altceva pe parcurs si iti schimbi serviciul.
Mira, imi pare rau pt fetita vecinei. Auzi draga , dar trebuie sa fie groaznic sa te duci sa iti operezi copilul pt o chestie relativ minora si sa iti iti omoare aia copilul. Pai sa nu innebunesti ?
Noi azi am fost la plimbare, m-am inoit umpic cu ocazia asta, mi-am luat o pereche de blugi si ochelari de soare
Clara e binisor, nu facem kk , cu mancarea e mai problematic, mancam bine doar cand suntem adormite

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

SAL,GAGICI...
Ursulica..ai grija mai cu apa de la robinet...Eu am trecut pe Izvorul Minunilor..si vad ca e ok...Nu mai ramine nimic pe termos...si fata a acceptat-o ok...
Doctora mi-a recomandat-o...din experienta cu alti copii..care au tolerat-o bine...
si tie si printesicii Raisa
Moni.....te-ai odihnit zilele astea..ca de miine..treci iar pe baricade....Ti-am raspuns cu apa...cit despre vaccinuri...un alt motiv de stres...Ca ce am citit pe o gramada de siteuri..inclusiv pe siteul OMS..toti sunt mai mult contra decit pro vaccinare...
si pt Di
Mire... iti tinem pumnii..sa nu te simti trista ca esti departe de ingerica...cit vei fi la serviciu..Cit despre noi..o sa-ti simtim lipsa..dar mai intri tu..asa..printre picaturi.. si pt inger...
Ana...sa porti sanatoasa blugii si ochelarii...asteptam poze...x2
Mira...esti o harnicuta..sa-ti iasa cozonacii buni...
x3 si pt bebei...
Noi am fost plimbareti..prin parcuri..la socri ieri...
E primul paste in Bucuresti..dar a fost ok...
Eu am fost o harnicuta..am facut chiar si cozonac..Tupperwareul sa traiasca...Am rosit oua...Am facut congoleza..chec cu cioco...
Mi-au murit laudatorii...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursoaico, eu ii fac laptic Dariei cu APA DE MASA ARO, fiarta. Ii fierb un termos de 800 ml de apa, si din ala folosesc toata ziua. Cand se termina mai umplu...si tot asa. Am tot timpul apa fiarta calda in termos.

Am inceput sa ii dau si eu un pic de cereale. Am inceput cu Bebelac, orez cu banane, ca tot ii dau si lapte BEBELAC. Ii plac foarte mult. Kk face mai tare de la astea, dar face singurica, fara probleme.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Buna seara fetelor!
Am primit pe mail-ul comun urmatorul mesaj:
"Ai primit un mesaj de la : danast

HRISTOS A INVIAT!
Ma bucur foarte mult ca exista forumul Despre Copii, si am vrea sa ne
inscriem si noi pe lista bebicilor de Ian-Feb 06.
Andrew Kyle s-a nascut pe 7 Feb 06 (dpn a fost 13 Feb)la spitalul
"Trafalgar" din Oakville, Ontario in Canada; a cantarit 2.71kg si a avut 51
cm. Nasterea a fost naturala cu peridurala, si a fost asistata de Dr.
Morrow.
Multumim si sa auzim numai de bine!"

Cu acordul vostru o voi introduce in listuta noastra!

Draga mamica bine ai venit pe
Uita-te, te rog in listuta si da-mi si datele care lipsesc (am pus ...).

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mamici bine v-am gasit . Cum ati petrecut de Paste? Dar bebelussii care au sarbatorit primul lor Paste din viata ?
Mira imi pare tare rau pt vecina ta. E foarte trist si dureros cand auzi asa ceva si probabil mai dureros sa la explici copiilor tai intr_un anumit fel incat sa inteleaga. Pupici multi la copilashi.
Mirela mama da ce munca e aia cu programul ala? Si eu care credeam ca spaniolii sunt mai puturosi decat francezii ...da de unde pe astia nu ii intrece nimeni cred.Dani cum se impaca cu bunica ca al meu e fan bunica...adica hopa sus , hopa jos ...un dute vino.Unu ii da sa pape , altul il schimba , altul ii face baie si uite asa.
Ana pai pune fata la culcare mai mereu si asa poate papa de rupe...glumesc las_o sa pape cat vrea...eu pe Mario dc nu mai vrea...la revedere nene... nu stam la discutii.
Nicole ce e aia" Tupperwareul sa traiasca" ..e vreo marca de cozonac?
Andrew bine ai venit la noi...si mamicii la fel si o asteptam cu multe detalii despre nastere si despre baby boy.
Monica ai intrat si tu in greva zilele astea?
Noi am fost la medic pentru vaccinul de luna a 4a de acum mai facem la 12 luni. Avem 8150 grame si 67 ( aici cam ciudat dar merge dc zice ea asa) si totul a fost ok . Doctorita a zis ca arata foarte bine si ca sa o tin tot asa si sa ii dau cu incredere borcanase cu toate fructele si legumele specifice varstei , ceea ce si facem.
Denisa, Maraki , Ioana , Kiki,Catalina, Liliana , Pisoi, Giova si restul unde sunteti frate? Tine 7 zile Pastele la voi?

Mergi la inceput