Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
catutza spune:
Am utat sa urez ieri La multi ani tuturor Georgetelor,Georgianelor si a tuturor care poarta nume derivate de Gheorghe.
Joy , tu ii pui ser cu pipeta banuiesc,ca zici ca ii pui cateva picaturi, eu de cand am fost cu ea la spital sa o aspire de mucusori ii pun ser doar cu seringa 1 ml in fiecare nara si daca vad ca are mucisori ii scot si mai pun iar ser ca sa o curete bine. Si nu am mai avut probleme de atunci cu ea.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
xandra28 spune:
hello fetele si Hristos a inviat!
la multi ani sarbatoritilor din acest weekend si georgianelor pt ieri!
va pup dulce
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
comoara lu' mama la 4 luni
varsta lui vladut
ela27oana spune:
BUNA FETELOR,
Va spunem si noi HRISTOS A INVIAT! si La multi ani!!!!! tuturor care ieri si-au serbat ziua!!!!
joy -cu mare placere
Ela si Oana-Daria
miha2006 spune:
HRISTOS A INVIAT
La multi ani urez si eu Geogetelor si Gheorghitelor si derivatele aferente si sa aveti parte numai de bucurii.
La multi ani urez si bbilor care au mai facut o luna zilele astea sa creasca mari si voiosi.
Inainte de Paste am fost cu Iulia la dr, deci sa raportam: la 5 luni avem 8.570kg si 70 cm.
In rest suntem bine sanatosi ceea ce va dorim si voua.
pupici de la Deva
MIHA SI IULIA BUBULINA
gabitaco spune:
Va spunem si noi HRISTOS A INVIAT! si La multi ani!!!!! tuturor celor care ieri si-au serbat ziua onomastica.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
joy04 spune:
multam pt urari fetele....
eu ieri cand ma suna cineva si-mi zicea la multi ani, incepusem sa ma enervez si ii ziceam lui cristi mai dar ce se spune "la multi ani" si de Paste acuma????
nu-mi dadeam seama ca-i ziua mea....
CATUTZA, ii puneam cu esringa, dar putin..adica ma chinuiam sa pun cate o picatura, doua....
ma duc la pitic ca urla....ca tasu nu l-a lasat sa doarma si ete treaz de 5 ore....!!!! si stiti ce poate sa urle de oboseala???
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Bic spune:
Sal'tare de foarte de demult. Nu mai e corap bau-bau, ci eu.
Am fost in vacanta, cum v-a spus si Monet si ne-am cunoscut. Taaare bine a fost. Fetele cucuietele toate trei sint la fel de frumoase si de voioase ca in poze si a fost o mare placere sa ne cunoastem.
Am o singura poza cu cele doua bebeluse. De fapt Sma si Maya nu stiu ca s-au cunoscut pentru ca au facut cu schimbul la tras la aghioase.
Noi abia zilele astea incepem diversificarea si trebuie sa fug sa citesc si eu in carte cum se face.
Nu o sa mai intru prea des ca nu prea am timp, dar ii pup pe nasuc pe toti bebelusii si mai trec eu pe aici.
Hristos a inviat!
Smaranda, 03.11.2005
silvia_d spune:
Buna,fetelor!
Christos a-nviat!
Noi am fost ieri la tzara,langa Targoviste,si ne-am intalnit cu rude muuulte,toata lumea a vrut sa-l ia in brate,sa-l pupe...heheee,ma gandeam c-o sa ne tzipe dupa toata distractia asta...dar nu,bobutza al meu se vede treaba c-a crescut si vrea si el"socializare"-asha ca a mancat in zgomote,a ras,a dormit...a fost f bine!
Azi am iesit si in parcut,era IOR-ul full!
Vorba unei mamici de-aci,parca era luat cu asalt.
Joy mama,lasa vibrocilul ala,mai subtire cu el,pune-i colargol,si trage-i mucii numai O DATA/Zi,ti-o spune stan-patitu'.mai tii minte ce plangeam acu 2 sapt pe-aci de muci??aaa,si seara,inainte de culcare,sparge-i un karvol pe perna,sau pe o carpa,langa perna lui.
da'nu uita de colargol.
eu i-am mai dat si Influenzinum 9CH 3 granule de 3 ori pe zi,in ceai!
Multa sanatate lu'teroristu'...cu toate ca cred ca terorista-n casa e soacra-ta...eu la cat sunt de colerica ,cineva acu'nu ar mai fi avut par in cap!!
ela27oana spune:
SALUTARE,
CAMELIA DANIELA,inteleg prin ce ai trecut,este groaznic,insa noi dam raportul si cu a doua cazatura,sambata,am pus-o in pat cat mai departe de margine,si cu perna pusa pe marginea patului,si in 5 min am auzit-o plangand,am fugit din bucatarie si iar nu era in pat,era jos cu perna cu tot,cazuta pe perna,asa ca nu o mai las in patul mare decat cand suntem noi cu ea in camera,o pun in patut cand ies,cu toate ca plange si nu-i convine ca nu mai are loc de invartit,m-a zapacit nu sta 1 min intr-un loc
Azi am dormit amandoua 2 ore,ce bineeeeeeeeeeeee a fost ca de o luna daria mea nu mai doarme pe zi decat max 30 min,iar azi noapte a dormit de la 22.00 la 8 dimineata fara trezire.
SILVIA ,in legatura cu vibrocilul,noi l-am folosit si la 2 luni si la 3 luni cand am avut mari probleme cu mucisorii si a fost singurul cu care ne-a trecut,l-a prescris pediatra,2 dr de la budimex,si sora mea care este medic,asa ca nu vad de ce nu l-ar folosi,dar nu mai mult de 7 zile ,apoi cu scosul mucisorilor o singura data pe zi,chiar nu inteleg.....de ce doar o data????care este logica????
pupici mamici si bebici
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Buna seara!
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritelor de ieri!!!
Sper ca ati petrecut bine si v-ati incarcat bateriile. Noi am tras o fuga pana la Medgidia cu nasii nostri, a fost super, ne-am distrat de minune. Mirunica a bagat la somn....si papa. Concluzia, aseara cand am cantarit-o si masurat-o am avut un soc. De unde ma plangeam sapt trecuta ca nu a luat decat 100 gr, na ca acu in 4 zile a luat 300 gr . Plus ca are 67 cm, acuma mi-am dat seama de ce nu o mai incap iar hainutzele . Noroc ca aveam si unele mai mari, pentru 9 luni si ne imbracam cu alea, ca cele ptr 6...sunt o amintire.
Joy ooofff, sper sa va reveniti repede, baga ser mult si curata nasucul des, dar nu cu pompitza, cica ar creste secretia de mucus. Eu folosesc betisoare de urechi si n-am avut probleme pana acum.
In rest, acuma am venit di IOR, am fost si la terasa, vb Silviei, " e asaltat" de populatie.
Fug ca a mai venit o tura de musafiri, va pup si vb maine
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA