Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ela,pe-ncercate si pe luate:stii ca atunci cand ii trageam cu batista bebelusului,se formau si mai multi,mult mai multi-iti dai seamaa ca nu sunt atat de naiva sa zic ca de fapt,batista ii stimula,dar cred ca acest "muls"de muci la greu cu pompa sau batista inflameaza f mult mucoasa nasucului side-aci cercul vicios...parerea mea...

In leg cu vibrocilul:SI EU l-am folosit,da'mai subtire,NU AM ZIS CA DELOC...eu in spital,la SP.Pantelimon,am avut o dr.neonato super-buna,si ea mi-a recom.tot Vibrocil,si l-am folosit si eu,dar nu mai mult de 3 zile,si nu mai mult de 2 pic de 2 ori pe zi,pentru ca,la urma urmei e un decongestionant,deci simpato-mimetic,deci stimulant cardiac...so...mai cu moderatie,kiar daca efectul e instantaneu si se vede imediat ca bebutza respira mai bine...
Hai,pupici,ca ma-ntinsei.

PS Mai Ela,da'plimbareata fii-ta,te pomeni c-o faci vreo gimnasta!?
Si Stefanel se-ntoarce pe burtik,incepe sa se-mpinga in picioruse,da'il gasesc relativ cam in acelasi plan,daca pot zice asha!adika,pe laterale,in sus sau jos deocamdata nu stie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

M-am intors cit astept sa vorbesc la telefon cu tot felul de banic si alte daravele din astea placute care ma asteptau sa vin din vacanta.

Am citi pe diagonala ca bebelusii cei activi cad pe rupte...
Raportez si eu o Smarandita cazuta de doua ori de pe canapea direct pe parchet la apartamentul pe care l-am inchiriat in vacanta. Prima oara am auzit o bufnitura si apoi nimic... Cind m-am repezit la ea, era vinata de soc si se pregatea un urlet mare de tot care a urmat in citeva secunde. A doua oara, ma-sa proata a lasat-o in acelasi loc, noroc ca bebeloiul a aterizat pe un rucsac aruncat din intimplare acolo.
Si mai raportez o portiera de masina in capul copilului.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

SILVIA,revin,de acord cu tine,daca se foloseste batista bebelusului ,sa nu se exagereze cu ea,bine cu feli ca m-a lamurit ca e vb de batista ,ca stateam si ma intrebam de ce doar o data,,tu insa nu ia scris ca era vb de batista si eu am inteles altceva

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ehei, asha mai merge, activitate pe forum!
Noi nu am fost plecate, ca bunica de la tzara e in varf de munte (pe undeva mai sus de vulcanii noroiosi) si drumurile sunt.... ca la tzara!
Plus ca mi-este deocamdata frica sa plec undeva cu Ilinca in aceasta perioada cand incerc s-o trec treptat pe hrana normala.

Asha ca am fost ieri la parintii mei, in Aparatorii Patriei city, unde ne-am delectat cu friptura de miel si drob, ca restul aveam si eu acasa!
Azi am fost la carrefour sa luam o strecuratoare noua numai ptr supitza Ilincai (am inceput procedura de sambata) si tare ne-a placut! Ce mai, o partida de shopping face cat 10 sedintze de terapie
Cu aceasta ocazie am gasit si aceasta palariutza pentru Ilincutza la Z, tocmai buna ca sa nu ne mai deranjeze soarele
Supa nu a facut furori, era si normal, nu ne dezicem din protestatare impotriva diversificarii...
In schimb, am ajuns sa papam 180-200 ml de bibe la o masa, asha ca ne-am rarit binisor intervalul dintre mese la 4-5 ore.
De cand nu mai doarme mami cu noi in camera am scos, se pare, si masa de noapte astfel incat am dormit de 2 ori de la 22-23 (dupa baitza de seara) la 8 dimineatza (in loc de 9 cum era inainte dar nu le putem avea pe toate).

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BIC- NEASTAMPARATI COPII AVEM

SILVIA- cred ca fii mea se pregateste pentru olimpiada

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, sondaj: cum mai stati cu durerile aparute in perioada/dupa sarcina?
Raspund eu prima: nu cred ca mi s-au asezat oasele soldului (chiar) la loc, ca tot pocnesc - cand ma dau jos din pat, plus ca a aparut si o durere acuta in partea stanga, deoarece ridic pe dreapta carutzul cu tot cu Ilinca.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

De la sarcina nu cred ca am dureri, dar ma doare undeva pe la mijlocul coloanei si cred ca de la pat mi se trage, ca nu e prea comod.

Am trimis si eu in cont un mic filmulet cu flavi.

Ne-am dereglat programul rau de tot si plangem de oboseala,iar mami nu stie cum sa mai adoarma pitica ca nu mai vrea in nici un fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Am vazut in sfarsit si filmuletul Amaliei si e super.Si noi avem unul in care rade in hohote mai multe minute in sir , dar e cam mare si nu-l pot trimite. oricum, bb-ii sunt niste scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

"la multi ani" la georegiane, georgi, gheorghi etc. AZI se sarbatoreste, asa ca nu-s intarziata io
in rest, va spun ca am pus POZE NOI la comun, cu bb la mare, la soare.
cred ca mi-a cazut cam greu dropul, mielul si altele de sezon, ca mi s-a topit inspiratia. poate maine...
joy
, ai grija de bb si de tine, ca-i important sa te mai odihnesti si tu. multa sanatate lui vladut micut
va pup pe toatelea
si pe bebelici
c & andrei-ardei cel certareto-vorbaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare fetele ! Nu am timp sa citesc nimic ca trebuie sa fac baita la fata, am intrat doar sa pun poze noi cu mandretea mea,daca vreti sa o vedeti.

Poze Aprilie

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput