Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
ela27oana spune:
CATA-super poze,pupici pe falcutele frumoase
FELI-eu ma plang de dureri de genunchi,groaznice mai ales cand ma ridic de pe pat sau scaun si uneori dureri de coloana ,in zona in care a fost montata peridurala,se pare ca durerile de genunchi sunt din cauza kg in plus,18,,si cred ca zilleel astea am mai pus 1
noapte buna
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Eu tot plimbareatza sunt, la BRasov ma gasesc si cred ca o sa mai stau cel putin pana duminica-luni ca....tare ii prieste copilului aerul de munte!!! Ieri am stat afara in curte de la 10 dimineatza pana pe la 8 seara timp in care am dormit cate 3 ore legat si am papat de am spart. Noaptea doarme in tzarc de pe la 23.00 pana pe la 7.00-8.00 dimineqatza. Ce sa mai suntem....superok. Avem totusi o mica problema ce alaltaieri ne-a cam tras un curent la ochi si avem un ochisor rosu dar azi dim. era mai bine si sper sa-i treaca. I-am dat cu ser fiz. si vad ca e mai bine.
Ieri am trecut la o noua etapa in diversificare si anume...pui pasat in supa. I-a placut la nebunie!!!O sa trecem la 4 mese pe zi si o sa schimbam un pic orele ca nu prea mai incap cele 5. E cam indopat dupa parerea mea.
Andutza78 sa-ti traiasca puiul si sa va bucuratzi de el.!!!
Joy imi pare rau ca suntetzi bolnaviori dar....capul sus ca toate trec si o sa fie bine.
Mada felicitari pentru tonaj si pentru metraj. Imi e dor de voi si de plimbarile in IOR dar....daca ati sti ce bine e sa stai in curte la aer si la soare.....
Acum va pup si mai intru eu din cand in cand ca....dependentza e maaaaaare!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Felicia cu durerile ai a tins un punct dureros rau. Adica pe mine ma doare tot corpul. Genunchii ma dor de imi vine sa plang cand ma asez dar mai ales cand ma ridic, spatele ma doare de imi vine sa ma urc pe peretzi uneori...si...ce sa va mai spun ca ma dor toate parca as fi batuta. Dar la mine e explicabil la 100 kg carate zilnic de aceste oase. Cand oi termina cu alaptatul va trebui sa slabesc ca sa ma mai pot misca. Ca altfel...imi e ca raman tzeapana!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
mara95 spune:
Buna dimineata!
Ela , si eu am avut dureri de genunchi vreo 3 luni dupa nastere si una inainte , dar la recomandarea dr am luat osteovit (ca+vitamine).Este efervescent si dupa un tub n-am mai avut nimic.Acum l-am inceput pe al doilea.Cred ca voi lua unul pe luna,mai ales ptr vitamine.
Dordia , si pe noi ne-a tras curentul si am folosit colir recomandat de de, 3 pic pe zi si a doua zi n-a mai avut nimic.Distractie placuta!
bb_alinus spune:
Cristos a inviat!
Noi nu am fost plecati nicaieri dar nu am mai apucat sa scriu mai nimic....nici nu avem noutati! Suntem in forma, bem laptic la greu, si mai nou cand ne vede ca mancam in fata ei deschide gurita ca vrea si ea. De unde o fi invatat chestia asta nu stiu!
Voi vad ca sunteti avansati cu totii cu diversificarea, ia uite, Dordia a ajuns si ea la carnita....wow!!!!
Eu mai astept pana ne intoarcem din deplasare, de vreo 2 luni zic ca incep, dar acuma gata, din 9 mai incepem si noi!
Feli, bravo pt Ilincuta mancacioasa, io ii dau de la 4 luni 180 ml plus pudra, deci se face 210 ml. Ca dupa ce vorbisem parca cu tine pe mess, tu ziceai ca ii pui 150 ml apa, am intrebat pediatra si mie mi-a zis 180 ml...In fine, haplea mea mananca tot la 4 ore insa noaptea incepe singurica sa mareasca distanta
Ah sa nu uit, ieri i-am pus ochelari de soare ( am fost si la plaja!) si a fost fii-mea vedeta, pe unde treceam intorcea lumea capul sau venea sa o vada mai bine. Ca statea missa cu ochelarii pe nas, foarte serioasa, tragea cu forta din tetina, de ziceai ca are o tigara de foi, bey era mortala si scana tot in jurul ei ca un gangster!Ziceai ca suntem in filmul Nasul si ea era...Nasa
O sa pun poze cu ochelarii...
Gata va las, azi mergem la Nisa sa ne plimbam!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ioana_77 spune:
Hristos a inviat!
Pup fetele, dragutele si puii lor cei frumosi!!
Noi am fost la Roman, la socrii si a fost ok, ca prima deplasare. Mi-as dori si eu sa stea Maria mea mai mult afara, dar nu-i place grozav de mult. Nu reuseste sa se relaxeze sa doarma in carut, asa ca tot in casa a facut nani (ai mei socrii stau la casa si tare voriam sa stea si fata mai mult la aer).
Sunt necajita ca rosatura aia de la buzite a aparut, plus ca am zarit ceva afte in "haul" gurii si tuseste destul de des ca si cum ar deranja-o ceva cand insipra. Am sa trag o fuga la dr de familie sa vad ce zice. Sunt sigura ca a facut si o ciupercuta ca prea e alba limba. Bine ca nu o deranjeaza la papat, mananca la fel de bine. Si am tot dat cu glicerina boraxata si parca nu s-a ameliorat cu nimic.
Dordia, ce fain ca esti la munte. EU tot incerc sa-l conving pe-al meu sot sa tragem si noi o fuga de 1 mai.
pupi
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
silvia_d spune:
neata pe la 3 pm!
sa va zic super-faza d kk:ma duc la farmcie th.pallady,de langa mine,de unde cumparasem 2 borcanase nestle...buun...cand sa-i dau eu azi lu'fii-miu',ia zic:sa ma uit sa vad cand expiraaaaa...stupoare:erau expirateeee....f...ui mama ma-sii,ma-mbrac,iau copilul,si ma duc la astea;intru si spun:ash avea o mica reclamatie de facut,unu din aceste borcanase este expirat;nu vreau banii...poate-mi dati alt borca...pana sa zic eu borcanel,ma ia asta:
aici ma lasati pe mine sa decid daca sa va dau alt borcanel,sau sa va dau banii!!!
Mamamaaaaaaaaaaaa,atat mi-a tb:
Pai tot dvs s-aveti primu'cuvant,dupa ce ca dati expirate pentru bebe de 5 luni,domnisoara nu am facut scandal,nu m-am dus la opc,pur si simplu imi vreau cazul solutionat,mai ales ca sunt si farmacist!
"ca sunteti farmacist,nu ne intereseaza!"
"da,dar ca am fost cliient aci,si n-o sa mai fiu-asta cre'c-o sa va intereseze,da"...cam multa gura aveti pentru o asha rusine cu produse expirate pentru sugarei!"
a tacut asta,mi-a dat banii si-am plecat injurand!
ce ziceti,fetele?
pisi-si-boscu spune:
Hristos a inviat !
Silvia, eu zic ca trebuia sa ii reclami direct !
Eu sunt adepta reclamatiilor de cand am patit cam acelasi lucru si a doua zi am vazut produsul respectiv inapoi pe raft, poate il cumpara un alt fraier si nu observa...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ela27oana spune:
SALUTARE,
SILVIA- ce nenorociti!!!!eu direct la OPC sunam,asa ceva trebuie imediat reclamat.Iti dai seama cate produse expirate au comercializat????eu cred ca stiau ca sunt expirate,dupa felul in care ti-a vb framacista!!
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Aoleu, Silvia si in farmacii? Pai produsul ala trebuie sa fi stat acolo luni de zile daca nu chiar ani, deoarece un astfel de produs are termen de valabilitate 2 ani.
Chiar ieri am vazut asta, cand am fost la Carrefour si am vrut sa ma infig in cateva borcanase Hipp, ca sunt la oferta - 38.000 borcanasul.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)