Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
Fetelor, cine m-a pus sa deschid sondaj pe tema durerilor? Uitati cum am dat eu importantza necuvenita durerii de sold, care a devenit taaare sacaitoare azi, de abia puteam sa mai merg. Daca se mai accentueaza parca ma vad vizitandu-l pe nenea doctorul...
PS: s-au bagat noi iconuri la magazin: , referitoare la...!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
I'm back,
-Adevarat a inviat!
-a fost OK, nitel scandal pe autostrada
-nu ma mai doare nimic, doar kilele in plus = ma doare sufletul pt ele
-cu doua mandre acasa si una diversificata n-o sa ma vedeti prea des pe aici
-Nati papa mar ras cu o lgrt de cereale. Joi incep supita. Diversificare in forta! Dar sunt incantata de decizia luata pt ca a invatat f reepede sa pape cu lingurita
-sta destul timp in fundic nesprijinita - cateva minute, depinde de pozitia in care isi gaseste echilibrul
-maine avem vaccin
-Joy - sanatate
-Alexandrina, Bic, bine ati revenit
-Silvia - nesimtite rau colegele tale de breasla!
-fug la baita
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
madau spune:
Salutare fetele frumoasele!
AoleuSilvia ce le faceam... Pai cum ma dupa ce ca vinde la sugari produse expirate mai are si tupeu sa comenteze?
Nu-mi vine sa cred ca pot face asta in farmacii mai ales, ca daca erau la vreun magazin mari pretentii nu aveam, dar asa....
In fine...azi mi-a venit Playgym-ul ptr piticoata (cadoul de iepuras, ce sa-i faci...). Asa ca e o debandada la noi in casa ceva de nedescris. O sa va pun pozici sa ne vedeti.
Maine mergem la uratul de vaccin, sper sa fim bine si sa nu facem febra.
In rest toate bune, mai nou facem nazuri la piureul de mar, s-o fi saturat mititica, o sa intreb maine doc ce mai pot sa-i dau, sa mai schimbam putin meniul.
Am inceput sa ne ridicam in fundic si daca o sprijin cu perna la spate vad ca sta fara probleme minute in sir, nu cade in parti, nici in fata. Mai rau in toata treaba asta e ca nu o las eu sa stea, si tzipa, si tzipa....Ce sa-i faci trebuie sa mai avem putina rabdare, ea le-ar face pe toate odata.
Va pupacesc si intru maine dupa vaccin, sa ne tineti pumnii
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Joi incep supita. Diversificare in forta!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Super misto ! Dupa cum vorbeai acum ceva vreme credeam ca o sa ii dai supita dupa un an...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
mara95 spune:
Mada, am citit ca meniul cel putin la doua zile se schimba, se fac combinatii ca bb sa nu respinga mancarea.
madau spune:
Pai da, asa vreau si eu, dar cate combinatii poti face din mar si banana?.
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
madau spune:
Bagam si de astea dar sub forma de suc.
POZICI, POZICI NOI
silvia_d spune:
mada,esti totala cu maru si banana ta!
iti dau un sfat:cumpara mama borcanase de la nestle,au la combinatii de fructe,si nu te lua ca-s de la 6 luni,ca ti-a explicat cora de ce scrie asha;nu au zahar,nu au gluten!eu am luat pere w,fructe de gradina,mar cu caisa,caisa cu mar-heheheee-si tot ashea!
paula2003 spune:
Am pus poze daca vreti sa vedeti la Alexandra in albumele "Paste 2006" si "aprile 2006".
Paula cu Paul & Alexandra