Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Lavi, sta deja in fund fara sa fie sprijinita? Bravo! Bianca doar daca e sprijinita de ceva sta,altfel nu.Abia astept sa stea si ea.
Ela , esti o draguta ca ti-ai facut timp sa ne vezi. Pupici pt tine si pufoasa ta.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
dordia2000 spune:
Buna noaptea fetelor. Iaca bantui si eu ca nu prea am somn si....la dial-up merge mai bine noaptea. Din acest motiv nu ma pot uita la poze si ma oftic rau!!!
Silvia sunt nenorocite rau alea de la TH.Pallady si mai ales farmacista e o maaaare nesimtzita. Se ia in gura si cu patroana si ii face si aleia zile fripte. Dar pentru faza aia eu sincer le reclamam mai intai la centru la "Simart" si apoi la OPC. Zau ca nu e de glumit cu chestii d'astea.
Fetele eu de maine (mai bine zis de azi) o sa trec la 4 mese pe zi constand in : 8.00-Lapte san + bibe; 13-14.00 supa de legume cu carne ; 18-19.00 masa de fructe unde azi i-am dat banana cu branzica si a devorat; iar 22-23.00 lapte san+bibe. Sper sa mearga. Intentzionez sa ii dau diverse combinatii de fructe si branzeturi si sa vedem cum ii va merge.
Raportam si noi primul dintzisor si urmatorul in curand ca aproape a iesit dar mai are un pic de tot. FAra mari maraieli aseara am observat un coltzisor de dintzisor. Asa ca....Suntem baietzi maaari.
Acum am fugit la nani ca...maine la 7.00 imi da trezirea si...apoi nu mai pot dormi!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Dordia, felicitari, si vezi ca cel care vede primul dintisorul, trebuie sa cumpere ceva copilasului , ceva de imbracat !!!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
felicia74 spune:
neatza!
Mama, Dordia ce pofta de mancare aveti, mai dati si la altii! Ca Ilinca mea doar cand simte gustul supei si da afara bibele urgent.
Felicitari ptr dintisor! Of, le vine vremea...
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Felicia, de ce nu incerci sa faci supitza mai groasa, gen piure si sa i-l dai cu linguritza? Sau pune-i o zare de sare, sau indulceste-o ( defapt mai bine nu !!!!).
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
dordia2000 spune:
Buna dimineatza mamici!!
Multzumesc mult pentru aprecieri si pentru felicitari!!! Cred ca eu am vazut dintzisorul dar sora'mea zice ca l-a vazut ea prima ...deci...o sa-i spun faza cu imbracatul.
Felicia ai rabdare ca o sa ii vina ei pofta si...la urma urmei, fetitza fiind, poate tzine la silueta!!! Acum lasand gluma la o parte eu supa o fac asa::: Pun 2-3 morcovi, o albitura, un sfert de tzelina mare,un cartof,o ceapa crestata, un dovlecel din ala mai mucutz, toate taiate mari iar ceapa intraga. II pun sare ca dupa gustul meu (eu nu mananc f. sarat) iar spre sfarsit ii pun verdeatza(patrunjel) si ulei. Si mananca Stefan de nu are aer. De cand i-am bagat carne i-am pus la fiert si o bucata de piept de pui. Toate legumele si puiul le-am pasat si le-am subtziat cu zeama si imi iese o pasta mai groasa cam ca o budinca. Stefan o papa cu linguritza dar cund suntem in deplasare merge si cu biberonul.
Inca ceva : Eu am auzit multzi copii carora nu le place supa ba din cauza de tzelina, ba din cauza de albitura...etc. si multe mamici care le-au pus lamaie in supa sau lapte pt ai schimba gustul.
Va pup si o sa mai intru asa din cand in cand!!!
14.11.2005
Bubamara spune:
Buna dimineata, fetelor!
Ta-naaaa: de azi trecem incet, incet la Humana 2 si o sa vina pedi sa ne faca si schema de diversificare. Ce mai, suntem mari acu'!
Dordia, felicitari lui Stefanel cel dintosel! Cat despre pofta de mancare, ce sa zic, l-am vazut cum presta in parc micutul pofticios...
Feli, ce sa facem? Si a mea e taaaare sclifosita la mancare. Sunt niste mofturoase floricelele noastre!
M-am uitat la noile pozute si sunt asa frumoaseeee si bebeii atat de dragalasi!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
dordia2000 spune:
Era sa uit de uraturi!!!
Deci Mirela_Anca,Pico si Buluci sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!!!
Bubamara
14.11.2005
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA...
nu-i chiar asa de buna, dar na
piticotul meu se tot infunda noaptea si ziua este marait,nimic nu-i intrain voie, are si momente cand radem, ne jucam, spunem povesti, dar cand il apuca criza e de rau, nu sta nici cum
abia reuseam sa-l adorm inainte, dar acum cand i se mai infunda si nasul ese de rau...a doua noapte cand a fost fffff marait si nu am putut dormi mai deloc.
eu abia ii pot scoate mucii, pt ca nu-i sunt in nasuc, sunt undeva sus..in spate..mai repede ii cad in gurita si ii inghite..
karvol a pus cristi aseara pe o batista, dar a pus-o departe de el, in coltul allalt al patutului, ca nu-i bine sa stea prea aproape de bb..nu stiu daca a avut vreun efect.
acum altele: soacramea sta in calarasi, la 2 comune dostanta de spantov - care este aproape tot inundat - si am vb cu ea si deja se vede apa e la ea din curte, astia nu au zis la televizor nimic de chiselet, dar ajunge apa si la ei..au inceput sa stranga alea alea pe acolo ca daca-i ceva sa o poata lua spre deal. unii deja au facut-o, nu au mai stat...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut