Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
ela27oana spune:
BUNA,
MADA-si eu am patit ceva asemanator;la budimex,la orl,cand daria avea 3 luni,si era o coada ,mama-mama,eu cu afta in brate m-am postat langa usa,ca sa intru in momentul in care iesea pacintul care era in cabinet,si in acel moment au inceput comentariile la inceput incet,susoteli ,pana cand una cu un copil scolar de vreo 10 ani,se ia de mine,ca "ce nu stiu sa astept,la rand,ca nu am bun simt" si i-am zis "d-na eu am bun simt,dumneata se pare ca nu ai scoala ,daca nu stii sa citesti,ce scrie pe usa" si i-am intors spatele.Pe usa scria mareeeeeeeeeee "sugarii au prioritate".La fel si la pediatra scrie pe usa copii sub un an si vaccinurile ,au prioritate.
Am insa o dr de familie tare de tot,care nu suporta pensionarii care vin la dr daca ii doare capul,asa ca a scris pe usa"eliberarea de retete sau durerile de cap NU sunt URGENTE'
Acum intrebare ,mamicilor care a-ti facut botezul,unde a-ti tinut bb-ii in ziua aceea??ca eu nu stiu ce solutie sa gasesc,ca la restaurant nu as vrea ca este fum de tigara,iar acasa nu sta fara mine ASTEPT SUGESTII
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Salutare din nou.
Raportul: pana acuma ok, dureri nu, febra 37.1, un pic maraita si mai putin agitata. Doamne ajuta sa o tinem tot asa.
Fetelor si pe usa de la cabinetul doctoritzei scrie "copii intre 0-1 ani au prioritate la consultatie" dar ce sa fac, sa ma apuc sa ma tiganesc cu ea acolo? N-avea rost, daca atata stie, atata face. Plus ca eram deja prea nervoasa dupa faza cu farmacia, si cred ca o luam cam tare asa ca am preferat sa tac.
Am fost la Cora, am cumparat mango, pere, mere verzi si ananas. Sa vezi acuma diversificare
Joy si eu am bagat un ochi la topicul cu vaccinurile ( desi am zis ca nu o sa o fac) si uite ca am avut dreptate. Ajung la concluzia ca unele au prea mult timp liber si nu stiu cu ce sa si-l ocupe.
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
pischi2003 spune:
Salut
Noi nu facem vaccinul de 4 luni luna asta, ci se amana pt. urm luna. Am dus-o ieri la controlk si mi-a zis pediatra ca E PLINA DE SECRETII si se aude si a ajuns si la un plaman raceala. Asa ca alt tratament, antibiotic, prafulet pt. fluidizarea secretiilor, pentru 5 zile, nici vorba de vaccin. Acu' mama lui de vaccin, da' s-o vad ca e bine, si nu-i mai haraie pieptisorul.
ELA, bravo tie, ca le-ai infruntat. Parca n-au avut si ele sugari la un moment dat.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
pischi2003 spune:
DORDIA, bravo pt. primul dintisor . Da'mi place ca Stafanut al tau e un mare mancacios. S-o tina tot asa.
JOY, tin pumnii sa nu ajunga apele la casa socrilor, si nici prea aproape.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
ela27oana spune:
MADA-pofta buna micutei la toate bunatatile
PISCHI-sanatate multa bebelinei tale,nu-i pb cu vaccinul si noi pe cel de 2 luni l-am facut dupa 2 saptamani ,ca a avut rinofaringita si am luat antibiotic
Azi eu am pus in supica si putina ceapa si a tras daria parturi multe si a facut kk de 3 ori,oare de la ceapa????voi ce credeti???
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
CORAP,DORDIA SI TANIA-SI la bebici,de acum sunt cavaleri
DORDIA-super programul vostru cu 4 mese pe zi,noi cred ca nici la 1 an nu vom avea asa,ca a mea fiica aplica formula"putin si des"-adica 7 mese pe zi a 100-130 ml,program ramas asa de la 2 luni,bine cel putin ca doarme noaptea cate 10-12 ore
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Ripley am si eu o intrebare de 1000 de puncte ptr tine, ca ai studiat problema. Sau ma rog..daca stie si altcineva...
I-am luat micutzei dupa cum va spuneam printre alte fructe si ananas. Acu vine intrebarea: E alergen? Mie doc mi-a zis ca pot sa-i dau, dar as mai vrea o parere.
Intrebarea nr.2:Cum sa-l prepar? Eu ma gandeam sa tai o bucatica si sa-l bag la blender sa faca pasta. E bine oare?
Va pup si revin cu raportul vaccinatei, inainte de culcare.
P.S. Am pus poze noi..va invitam sa vedeti ce mari am crescut
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
felicia74 spune:
!
Corap si gabitaco va pup de o mie de ori, pentru sugestia cu linguritza. Azi am papat deja cateva linguritze de supa, dupa ce s-a "imprietenit cu ea".
Asha ca multumim tuturor de sugestii, incepem sa ne revenim!
Din pacate, se pare ca am pierdut nejustificat 100 gr, deci laptele nu ne mai ajunge, poate de saptamana viitoare incepem si branzica sau banana. Deja incep sa ma gandesc si la carnitza, dar mai vad...
Eu azi m-am uitat la Moartea domnului Lazarescu si inca sunt marcata cat de bine a putut prinde Cristi Puiu realitatea de la camera de urgentza. Socant...
dordia si corap felicitari ptr dintosi!
Bakule v-ati facut mari, aveti 4 luniiii!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
pischi stiu cum e, greu s-a mai recuperat si Ilincutza Rabdare multa!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Si noi ne-am vaccinat, acum are 37.4. Nu sunt probleme. I-am povestit dritei aventura cu bronsiolita si invatatul la biberon, urlete la sanul plin, etc si cum am reusit sa o dezvat si m-a declarat monument al naturii. Insista pe portocala, eu nu prea pt ca Nati are deja tendinta spre moale. Sa vad. Apoi supica, apoi piure de legume apoi carnea.. si la 7 luni ANTIRUJEOLICUL. Naspa, credeam ca scapam pana la un an.
Nati e OK, Silvia la fel (e in vacanta si neavand cu cine sa o las am luat-o si pe ea la dr). Silvia nu a mai luat antibiotic din februarie anul trecut. O performanta!
Tania super cadoul!!!
Si..... pe cine am vazut noi a doua zi de Pasti? Pe Tania si Stefanel!!! Poze - incerc sa le incarc in albumul meu din contul comun. Unde am de gand sa pun si poze de azi cu Nati in fundic, langa Silvia iubita.
Uf, vad ca nu merge treaba cu pozele. Mai incerc.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)