Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca m-am nimerit in plin subiect cu vaccinul
Nici nu ma duc sa citesc, ca de frustrari si tampenii sunt satula. Banuiesc cam ce se scrie asa ca..ma abtin.
De aceea, raportam si noi azi una bucata mandra vaccinata, comportament exemplar pana acuma, foame multa deocamdata, si in rest bine. Am masat cu Tonifor la greu piciorusul si nu o mai doare deloc.Tonajul si metrajul l-am comunicat zilele trecute.
Trecem la Milumil 2, avem voie de toate fructele, mai putin capsuni, fructe de padure si pepene verde, asa ca dupa amiaza bag o tura de cumparaturi de fructe. Sa vezi ce se va bucura piticoata
Avem voie si carnitza in supa si in piureul de legume putin unt.
Si sa nu uit, ptr ca don'soara nu papa supa, avem voie un varf de linguritza de sare, ca nu pateste nimica.
Na ca mi-am atras oprobriul public ptr faza asta, dar mi-l asum.
Avem voie si in fundic daca ea vrea, si cam atat deocamdata.
Revenim cu raportul de seara, sper sa fie bine in continuare

P.S. Sa nu uit sa va povestesc ceva apropo de patanii la farmacie. Ma duc ieri la Help Net si vb cu farmacista sa-mi opreasca vaccinul Hiberix ptr pitica, ca mai aveau doar unul si sa-l iau azi dimineata. Vreau sa-i las banii si zice ca e ok, ca il rezerva, etc. Plec multumita, iar azi cand ma duc zice cu o fatza de tuta ca l-a vandut. Imi venea sa-i crap capul. Si uite asa am umblat pret de 2 ore cu copilul dupa noi sa cautam vaccinul. Noroc ca mai exista farmacia 2NA, aia merita numita farmacie, restul sunt un rahat. Ma scuzati ptr vocabular dar sunt neagra de suparare.

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca e liniste deplina pe aici
Sa va mai spun o faza tot de azi, de la policlinica de data asta. Ajungem cu Miruna la policlinica, in fatza noastra o tanti cu o fetitza de vreo 5 ani. Buun, ii zic ca am venit la vaccin si sare nene de fund in sus ca ea sta de juma de ora acolo, etc. Ii zic ca regula bunului simt spune ca piticii pana la 1 an de obicei au prioritate la consultatii,plus ca eram plecati de dimineata de acasa, copilul mancase la 8 si ii era foame deja, ea nu si nu, ca ea cand era fata mica nu a intrat inaintea nimanui. In sfarsit am renuntat si am lasat-o sa intre, bineinteles ca a stat o ora. Si cand te gandesti ca asemenea specimene isi spun MAME..Rusinos

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU, de ce ai lasat-o sa intre???? eu nu o lasam si gata. plus ca dr sau asistenta trebuia sa te cheme pe tine mai intai....

SILVIA, sper ca ai facut reclamatie la OPC...ca zau imi vine sa fac eu ...

PISI, vladut este un copil extrem de normal...si eu sunt o mamica extrem de normala, dar crede-ma ca cu nemancatul nu ma agit tare rau, decat cand trebuie sa ma mulg, pt ca el are momente cand pur si simplu sare o masa....sau o intarzie cu 2 ore... sau nu vrea sanul din nu stiu ce motive si ii dau formula si trebuie sa stau cu pompa in mana...si cu mucisorii..azi noapte isi freca capul dintr-o parte in alta si-l apuca tusea de cat "horcaia"...si pt al meu copil nu era ceva normal plansul noaptea... asa ca de aia ma "stresez". dar in limita normalului... si probleme deosebite nu are...
si nu m-am suparat, asta nu-i motiv de suparare...

Bai fetelor, dar citii la topicul cu vaccinarile si mi se ridica parul in cap...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Da, tot felul de oameni... Noi n-am patit chiar asa, dar daca privirile ar putea intepa... Si noi tb sa mergem in curand la vaccinul de 6 luni.
Imi pare rau, Mada, nu fi suparata. Bine ca e scumpilusha sanatoasa si vaccinata.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

GANDACEL, tu cum faci cand iti refuza sanul pe motiv ca nu este full???? mie macar imi i-a biberonul......

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Joy, nu fac nimic, ca nu stiu ce sa fac! Eu de asta am si scris ce probleme am cu mancatul cu el, fie san, lingurita, biberon... Imi e teama ca cele 800 gr luate in doua luni si ceva or sa fie vis frumos pe langa ce urmeaza! Speram ca voi primi ceva sfaturi. Barbatul meu zice ca probabil nu-i e asa foame... dar urla de foame!!! Ma linistesc spunandu-mi ca e doar o faza si va accepta la un moment dat si mancare si lingurita, si cana, si orice!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel pai...eu nu mai aveam suficient lapte si prima oara i-am scos masa de la ora 11.00 apoi dupa vreo 2 sapt pe cea de la ora 15.00 si dupa inca vreo 3 sapt si pe cdea de la ora 18.00 adica aseara. Azi avem prima zi cu 4 mese si e suuuuperok.

Adica dimineatza i-am dat san si 230 ml lapte din bibe si a ras tot si a mai mancat la 14.00 cam 250 ml de supa crema cu carnitza si in care am pasat si un galbenus de ou. Urmeaza la 19.00 juma de banana cu branzica de casa si apoi seara san si 230 ml bibe. Acum sper sa nu datzi cu rosii dar eu i-am bagat deja si branzica si outz si vad ca e ok. Stiu ca se zice ca dupa...x luni se introduc diverse dar...sa fim serioase ca...mai e si in functzie de copil. Al meu e un mancacios si papa orice ii dau. asa ca de acum avem ce diversifica. Adica o zi ii dau ceva, alta zi altceva si tot asa. de stat in fund nu sta singurel dar...o sa incep sa il mai pun intre perne sa vedem cum se descurca.

Corap suuuper. Care dintzisor i-a iesit??? la noi a iesit stangul iar dreptul urmeaza in curand sa sparga gingia. Se vede deja.

Mada felicitari pentru vaccin! Sa dea Domnul sa nu aiba nicio stare nasoala si sa fie ok pitica. Eu cred ca nu o lasam pe aia sa intre innaintea mea. Eu as fi intrat cu tupeu si as fi vb cu dr. si daca dr. zicea sa astept...atunci...ma conformam. Dar eu sunt mai nebuna de fel. Noroc ca la noi vine dr. acasa si...nu e nevoie sa stau pe la usi.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel ai incercat toate tipurile de tetine??? Poate nu ii place tetina iar cu linguritza nu o sa se obisnuiasca din prima dar...o sa o accepte daca insisti. Eu nu stiu exact ca nu am avut probleme din astea dar...imi dau si eu cu parerea.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

of mai GANDACEL....ce oi mai pati si tu cu Bogdanel...
nu stiu ce sa-ti zic, dar daca incerci safaci cate ceva ca sa mai cresti cantitatea de laptic adica muls, galacto, ceai...pus comprese calde pe san, dusuri calde...si sa incerci sa-i dau cu lingurita papica dar cand nu este infometat..doar asa cate un picut, o picatura.
dar repet, sa nu-i fie prea foame...
nici eu nu stiu ce sa fac cu vlad al meu ca nu-mi mananca la san daca-i mai gol, chiar daca SIGUR este lapte acolo cat ii trebuie lui.
si nici nu stiu din ce motiv, acum am sanii plini, beton de ma si dor - si el manancaaaaa dar nu-l goleste - si dupa 3-4 zile se flescaiesc si abia mai vine lapte si el numai mananca....nici nu incearca sa traga cateodata.
si am noroc ca-mi ia si bibele si lingurita.
plus ca-s copii care nu mananca cu bibele, cum a fost cristi al meu s-a chinuit socrella cu lingurrita cu el...imi povestea ca plecau si ei in oras si trebuia sa se care cu apa, cu canita, cu lingurita sa-i dea apa sau suc...

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

HRISTOS A INVIAT!

Bine va regasesc, ca mi-a fost dor voi! Da' am ce recupera la citit, nu gluma!

Noi ne-am cam plimbat de Pasti, Stefanel e mandrul posesor al 1 si 1/2 dintzisori, asa ca ne-am asteptat sa fie tare marait. ne-a suprins placut, nu a fost asa.

Bunicii, in schimb, i-au facut un cadou-bomba de Iepuras: un patut din lemn (ca sa doarma in el cand merge la ei) - l-au facut ei. Il puteti vedea, impreuna cu alte poze,
aici

Forza

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput