Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Joy, imi pare tare rau sa aud asa ceva !

Vroiam sa te intreb ceva, dar numai daca promiti sa nu te superi...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

is curioasa ca pisica eu asa ca...intreaba-ma.
ma supar, nu ma supar, sunt fata mare, vaccinata....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Pai, Joy, vroiam sa te intreb, nu cumva esti tu mai panicoasa din fire? Nu cumva Vadutzul tau e un copil normal, fara probleme deosebite si tu te astepti de la el sa fie tot timpul .. perfect?
Nu de alta, dar te stresezi pentru chestii care eu imi aduc aminte ca erau exact ASA si mie imi pareau normale... sa aibe respiratia incarcata, sa nu doarma noaptea, sa planga, sa nu manance, bine acum am pus toate la un loc.
Stii de ce intreb asta? Ma gandesc ca DACA va urma perioada febrei la 1 noaptea si fuga la spital, perioada vomelor in fiecare zi, atunci cred ca tu vei fi un om deosebit de obosit si agitat psihic.

Mergi la inceput

A, si sa nu uit, ca vorbisi de vaccinata, uitati-va la polemicile de la "parinti intreaba..." despre vaccin ! Au ajuns sa le fie teama ca vacinurile au material genetic in ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Cum sa vinzi expitate pt sugari? Nu se gandesc cat rau pot face copiilor? Asa ceva este inadmisibil....

DORDIA felicitari pt dintisori. La noi inca nici un semn de asa ceva.

MADUTZA ce face bebe? A inceput sa accepte papa noua?

pupici si haide

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hristos a inviat!
Sa fiti sanatoase, fericite alaturi de cei dragi, cu pofta de viata si de crescut copii scumpi!

Eu nu am avut timp sa mai citesc din urma. Uite ca s-a facut o saptamana de cand nu am mai deschis calculatorul. Am luat o bine meritata pauza impreuna cu tati si sora mea! Am petrecut de Pasti cu Bogdanel, care e foarte cuminte, ne-a lasat sa facem cozonaci, sa pregatim masa de Pasti, a fost un copil model. Cu exceptia unei zile in care am avut musafiri o familie cu o fetita cu 10 zile mai mica decat Bogdan, care a fost tare maraita, mamica nervoasa si l-a cam dat peste cap pe Bogdan... Cum scancea aia mica, cum incepea el sa planga, la fel cand auzea vocea mamicii... A trecut, ne-am revenit urgent seara, dupa o plimbare scurta si jucat acasa.

In rest... noi aveam aceleasi probleme cu diversificarea si cu biberonul. Adica azi mananca fructe, maine nu... Azi mananca supica, maine nu... Biberon nu vrea cu nimic... pe asta chiar ca il accepta o data la o luna! Asa ca nu prea stiu cand vom reusi sa intarcam copilul! Si nici de tzatza nu prea mai are chef seara, ca nu mai vine laptele imediat cum pune gurita, ca dimineata, si nu are rabdare sa suga pana vine... e un intreg circ seara, la ultimele doua mese! Si oricat de fomist este nu vrea biberon cu nici un chip! Asta este! Probabil cu rabdare, vom reusi sa avem si ceva rezultate in curand.

Dordia, tu i-ai scos de tot sanul la mesele din miezul zilei? Cum ai reusit? In cat timp?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pisi, zi si mie, de ce tre sa urmeze febra la unu noaptea???
si tot pomelnicul de necazuri mentionat???
???
ca asa zic si io ca tre sa ne deprimam anticipat din cauza incalzirii globale, a iminentei ere glaciare, a absorbtiei sistemului solar intr-o gaura neagra.
plus ca poa sa vina si meteoritu'
...

dordia, ce ciudat, ce bizar, ce coincidenta, si andrei s-a indintosat cu un dinte si acu a spart si-al doilea... se vede ca-s nascuti in aceeasi zi :)
c & andrei-ardei-dintosei

Mergi la inceput

Corap, m-am exprimat gresit...

Poate sa urmeze... sau daca urmeaza... sa dea Dumnezeu sa va fereasca de chestii din astea ! Al meu, desi un copil foarte sanatos de altfel, tot a mai avut "puseuri" din astea, asa sa ma simt eu mamica...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corap

ca asa zic si io ca tre sa ne deprimam anticipat din cauza incalzirii globale, a iminentei ere glaciare, a absorbtiei sistemului solar intr-o gaura neagra.
plus ca poa sa vina si meteoritu'

Mai Corap, stii ce imi lipsesti pe topicurile gen "nu dati ficatei la copii" sau "ce apa sa dam la bbi" sau "nu dati sucuri din comert " ?!
Combat pe acolo singura !!!!

Uitasem sa mentionez celebrul "vaccinarile obligatorii...un pericol pentru copii?"

Mergi la inceput

Hai ca am modificat raspunsul sa nu induc mamicile in erori gresite...

Mergi la inceput