fetele din belgia (6)
Raspunsuri - Pagina 2
Bepii spune:
Dragele mele,
Am intrat pe forum sa va urez la toate din toata inima un
Paste Fericit !!!
Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si lumina sa va calauzeasca pasii pe mai departe.
Cu mult drag,
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
ardeiash spune:
paste fericit. sa va aduca Domnul tot ce doriti si mai ales sanatate!
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
hristos a inviat! sper ca ati petrecut un paste luminat, cu cei dragi alaturi si ca v-ati odihnit putin:) stiu cum e cu pregatirile, dar de data asta am scapat:) cateodata imi place mai mult aici decat in ro:) e mult mai practic:)
disperata, imi pare rau ca n-am mai intrat sa-ti dau detalii despre parada florilor. a fost pe 22 aprilie, nici noi n-am vazut-o pt ca am ajuns prea tarziu si a fost inchisa circulatia din cauza ei, deci n-am avut acces direct decat la coada parazii:)) dar daca vrei sa vezi ceva minunat, si sa te imbeti cu miros de zambile si narcise, da o fuga la keukenhof in olanda, 210km aprox de brux, in directia amsterdam. e o minunatie! si expozitia ramane deschisa pana in 22 mai. daca vrei detalii, poti citi pe net. fa o cautare cu keukenhof si gasesti o multime de informatii:)
pt noi a fost un drum obositor cu bubu dupa noi si in plus am mai avut si aventuri - am uitat geanta lui cu camera de luat vederi si ap foto in ea la un mcdonalds in olanda, asa ca va inchipuiti ce bine ne-a tihnit ziua de ieri cand ne-am revelat si ne-am intors intr-un suflet inapoi (140 de km) intre doua mese de-ale lui bubu. important e ca am recuperat geanta, cu continutul intact! data viitoare nu mai luam bunicile cu noi ca sa nu ne mai faca creierii varza:))))
va pup fetelor si sa va petreceti bine in continuare,
pupici
miri_mik spune:
hihihih, uitasem de poze. am incercat si eu la yahoo. da n-am avut rabdare pana in capat.
http://photos.yahoo.com/miri_mik
miri_mik, fericit mamik
Nora spune:
Hristos a-nviat!
miri_mik, foarte dragute pozele. Si noi am fost la keukenhof si ne-a placut foarte mult, e superb
.
Am intrat un stropsor p-aici sa va arat o poza cu Andruska al meu la tortul de 7 ani!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_bogdan2001/detail?.dir=/e6bdre2&.dnm=9385re2.jpg&.src=ph
Nora
carmita_baby spune:
Hristos a inviat!
Buna fetelor
Miri_mik si noi am fost azi la Keukenhof, de fapt asta a fost unul dintr motivele pentu care a venit mama tocmai in perioada asta la noi. Celalalt motiv a fost Bloemencorso, insa din pacate nu am putut merge din cauza unor probleme intre timp. Daca nu ai putut merge intr-o zi, asta e, il mai vezi la anu` din pacate. Eu am fost cu sotul meu la Bloemencorso prin 2004 si a fost absolut SUPERB! Nu ne venea sa credem ca mana omeneasca a putut crea asemenea minunatii din flori.
Imi pare rau ca ai trecut prin patania cu geanta uitata, insa din fericire ti-ai recuperat geanta, era mai rau daca nu o gaseai, sau o gaseai goala nu?
Noi ieri am facut ciorba de miel si friptura de miel, adica ce mai o adevarata masa de Pasti, chiar daca asta a fost a doua zi si nu in prima zi de Pasti.
Va pup si va mai astept la un pahar de vorba
Pe curand
Mello motanelul iubit