Copii nascuti in 1999 ( 5)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Stinu,daca ai sters postarea,nu prea cred ca o mai poti aduce inapoi,mie mi-a tot sters Mihai,cum trecea pe langa mine si vedea ca scriu,pac,butona si el...s-au dus postarile si munca mea...!
Fetelor,Georgianei mele nu i-a cazut nici un dintzisor,mai are o fetitza in clasa la fel ca ea si se mai consoleaza cu ideea ca "nici Veronicai nu i-au cazut",ar trebui sa mergem la stomatolog,este cazul sa ma ingrijorez?De ce nu i se schimba odata dintzii ca nu as vrea sa fie o scolaritza stirbutza...!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
zana spune:
La noi dintisorii de jos nu cadeau si am mers la stomatolog sa-i scoata, cresteau cei noi in spate si mi-a fost frica ca nu cumva sa creasca stramb si de atunci mergem in continuare la stomato,si ii place acolo.
Camelia, cred ca ar fi bine sa va programati, la noi a venit si la gradi. o doamna sa le spuna daca au carii
Nefertari, nu credeam ca parintii trebuie sa plateasca pentru amenajarea clasei la step-by-step oricum vor fi cheltuieli si cu masa, din cate stiu eu, sistemul suna bine dar ca tot ce-i nou nu stiu cum va merge.
Cristina ati fost la dans, ii place Oanei acolo ?
Mercedes, daca copilul vrea tort la gradinita trebuie sa duci,vorbesti cu educatoarea cand, la fel a fost la mine doar ca noi sarbatorim al doilea nume in noiembrie si a fost OK ,ziua de nastere pica in vacanta si invitam prietenii de la bloc, cu invitatii facute de manuta ei si masti.
Stinu, m-a apucat pe mine lesinul cand ai povestit de Vladut,chiar nu sunt supravegheati la gradi....auzi la ei sa se pupe .
Daca ai sters postarea, o scrii din nou, alta solutie nu e.
Suntem in concursuri acum, dar m-a anuntat deja ca de 1 iunie vrea sa-i cumpar casa de marcat cu scaner si bani.
E tot ce vrea!
„Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes”.
Albert Einstein
Mercedes spune:
Multumim pentru primire.
Cristi e racit cobza si sta acum acasa de doua zile, se plictiseste vrea la gradi.Imi tot spune ca si colegii lui sunt cu antibioticele dupa ei si merg la gradi. Eu am mai avut discutii cu educatoarele pe tema asta dar vad ca degeaba...
In fine mai sunt cateva saptamani si ne luam ramas bun de la gradi.
Copilasii vostri asteapta scoala? ma refer bineinteles la cei care sunt inca la gradi
Cei care sunt in clasa I au program pana dupa amiaza? sau cum procedati voi cu ei? la noi exista posibilitatea sa las copilul la scoala sa manance de pranz si sa stea cu invatatoarea pana pe la 14-15 nu stiu exact, sa si faca temele- nu stiu cum sa procedez? sa l las doar pana la ora 12 sau si in continuare?
Copiii nu sunt obositi dupa atatea ore la scoala?
Am o gramada de intrebari fara raspuns deocamdata
Stinu spune:
Zana sunt foarte bine supravegheati dar fetita e smechera foc ,ii da cate un pupic pe obrajor si cand sunt eu asa ca ...Vladut pana acum era imun la semnele de afectiune ale colegutei lui dar acum imi povesteste mereu cat e de frumoasa Beti .
Educatoarea lor e o persoana foarte responsabila si foarte buna in tot ce face cu astia mici ,mi-as dori si invatatoare sa fie la fel ca ea .Desi la inceput mi-a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc cu stilul ei ,e destul de exigenta ,acum imi dau seama ce bine ar fi fost daca o aveam de la inceput pe ea.
Si Vladut merge cu placere la gradinita ,dimineata se trezeste singur ca nu cumva sa lipsesca de la gradinita ca a nu o supere pe d-na .
Am avut noroc de educatoare bune ,acum sa vedem si la scoala ,mie invatatoarea mi-a placut asa la prima vedere dar important este sa faca treaba buna cu copiii .
Iustina
april spune:
Ieri vine Andrada de la gradi si ma intreaba de ce am inscris-o la d-na invatatoare X, pt ca a auzit ca e severa. I-a zis Paula (o colega de gradi) sa o mut in clasa la mama ei, care e invatatoare.
"ce e aia severa, mami?"
Acum stai si explicai ce si cum, cum e bine sa fie o invatatoare, de ce e bine sa fie severa si tot asa. Nu stiu saraca cat a priceput, dar concluzia ei a fost ca mai bine o sa-i fie Paulei decat ei
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by zana
Cristina ati fost la dans, ii place Oanei acolo ?
ii place dar nu are cursul nici o finalitate. La 13 ani o va primi la dansuri serioase.
Noi ieri ne-am inscris la scoala, m-am simtit un pic speriata cand am vazut ca dintr-o lista intreaga de cnp-uri afisate pe acolo, doar noi eram nascute in anul 2000. Am avut niste emotii, imi tremurau picioarele, si aveam un nod in gat. Bebelusul meu s-a facut mare si eu simt ca parca ieri am nascut-o. Sunt furioasa pe mine ca nu mai termin odata cu scoala si cu problemele de la servicu, mereu sunt pe fuga. Am senzatia ca parca nu traiesc, alerg, iar de acum inca vreo vreo 3-4 luni incolo nici macar sa-mi trag sufletul nu o sa am timp.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
april spune:
Cristina, dar cum de nu o mai lasi inca un an la gradi?
pascutzele mele
floare de cires
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
CristinaT spune:
pai nu stiu ce sa zic... asa ne-am gandit noi, ca o vom da la scoala la 6 ani. Acum mi se pare mica, dar nu foarte mica. Plus ca nr baietilor este mai mare decat nr fetelor!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
april spune:
Eu mult am stat in cumpana sa o dau anul asta sau sa o mai las, insa fiind din 99 am zis ca ar fi prea "batrana" cu cei din 2000, mai ales ca e f inalta, are 122 cm (in dec. cand am masurat-o, acum nu mai stiu). In grupa are colegi cu un an mai mari decat ea, dar cred ca daca era dupa 1 ian. 2000 o mai lasam un an.
Ce ciudat, cateva zile sa se considere 1 an. Ea fiind de la sf lui dec, se considera anii. As fi vrut sa fie de la inceputul anului, dar nu-i cum vrei.
pascutzele mele
floare de cires