Copii nascuti in 1999 ( 5)
Raspunsuri - Pagina 26
cortez spune:
Multumesc Zana ca te interesezi de albumul meu (''), din pacate am renuntat (cel putin pt. moment) pentru ca sunt depasita de evenimente (''). Voi mai incerca cu siguranta poate mai imi vine "mintea la cap".
ralu spune:
Fetele, multumesc mult de primire! Sunteti niste dragute
Stinu-imi pare rau pentru concediu! Da, in Bucuresti, vara este irespirabil. Aici, noroc ca bate "Mistralul", ca altfel ne-am topii....
Zana-Ioanei ii place la inot, dar este frica inca sa plonjeze de pe trambulina in piscina mare. Instructorul ne-a zis ca trebuie sa nu o stresam, pentru ca altfel nu o sa mai vrea sa intre in apa!!Felicitari Mirunei tale!
Va pup pe toate si pe puisorii vostri!
biluta28 spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa o lunga absenta.
Cam prin mai Ana a facut varicela si de la ea si eu si cel mic si a fost groaznic.
Am terminat si noi gradi. iar serbarea de adio a fost foarte emotionanta.
De 1 iunie primaria sect.2 a premiat copii din gradi. la desen si Ana a primit si ea un premiu din partea primariei cu diploma si unul la cancursul de desen pe baloane. De asemenea am fost si la Carrefour Orhidea la un concurs de desen org. de revista Familia mea si din 50 de copii a luat locul 1 o bicicleta dar am ratat pr. special o excursie la Dysney.
Sapt. trecuta a fost in tabara cu gradi. la Slanic Prahova si nu mai vroia sa vina acasa.
Pentru cei interesati de Tino in piata la MInis este un mag. pt. copii care au si incaltaminte de la TINO.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
CristinaT spune:
biluta28, ce informatie utila, multumim.
Felicitari pentru premiu, se pare ca a fost ceva deosebit!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
corina_p spune:
Buna seara! Ma primiti si pe mine?
Andreea mea e nascuta pe 29 dec 99.
Multumesc
Pe maine!
grati.ela spune:
Buna! Noi suntem acum intr-un sat sasesc de pe langa Sighisoara - Meschendorf. Privelistea este superba...Ozi a vazut pt prima data bivoli (apartin fermei ecologice a printului Charles al Marii Britanii). Luni ne intoarcem in Bucuresti...
Stinu spune:
quote:Gratiela te invidiez !ai o vacanta superba .
Originally posted by grati.ela
Buna! Noi suntem acum intr-un sat sasesc de pe langa Sighisoara - Meschendorf. Privelistea este superba...Ozi a vazut pt prima data bivoli (apartin fermei ecologice a printului Charles al Marii Britanii). Luni ne intoarcem in Bucuresti...
Pupici tie si Ozanei si ditractie placuta si pe restul de vacanta ,ca am inteles ca mai aveti de colindat .
Iustina
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
wow ce vacanta interesanta, distractie placuta si cand va intoarceti poate ne dai mai multe detalii.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
zana spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit Corina!
te asteptam la povesti despre Andreea, dupa ce invingi timiditatea .
Mihaela, felicitari Anei pentru premiu, ai o fetita talentata si curajoasa care s-a descurcat in tabara.
Ralu, multumesc pentru aprecieri si ai mare dreptate, nu trebuie stresati copiii, cand sunt pregatiti se descurca fara ajutorul nostru sa avem doar rabdare cu ei.
Cortez, ti-am trimis PM pentru mai tarziu .
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!