Copii nascuti in 1999 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by zana

Fetelor nu aruncati toate jucariile!
sa nu patiti ca mine,anul trecut am zis ca nu se mai joaca cu plusuri si le-am trimis pachet la tara.
M-a fugarit sa-i aduc inapoi vacuta de plus pe care a crescut-o pe balcon, cand era mai mica.
Eu nu fac sa faca el ca-i in concediu saptamana asta chiar daca mai fac eu o data dupa.

Stinu de la mine poate iti trece invidia, luna august e foarte aproape.
Fiica-mea se trezeste la ora 10 si chiar 11, recupereaza la greu ,a venit tare obosita din tabara si apoi se joaca afara cu fetitele.
De carti nici nu vrea sa auda,nici eu .La dans am luat pauza o luna sau chiar doua, mai vedem.

O zi buna!

Pe cele folosite nu le arunc ca sunt pline de amintiri pentru mine. Si Oana le iubeste tare mult cu cat sunt mai vechi. De ziua ei am primit o sacosa de plusuri pe care le-am pitit cu gandul sa le scot mai tarziu, am uitat ele si eu si ea, asa ca pe astea le-am dat. Ce mi-ar fi placut un finut acum...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce carti fetelor? citit? scris? socotit? nici vorba! de aia-i vacanta sa se joace. Nici sa n-aud de lectii! La TOAMNA! are timp tot anul.

Mergi la inceput

April, te rog sa iei legatura cu fica-mea ca mie nu mi-a dat vacanta de la povesti. Citesc la greu si inca mai mult ca inainte. Am scapat cateva zile, dar parca vad ca vine cu forte proaspete. Eu nu pot sa citesc in pat, adorm instantaneu si ea imi deschide ochii, imi sufla in fata, in ureche, ma gadila... ce sa mai ma chinuie.... te rog sa iei legatura...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

April, te rog sa iei legatura cu fica-mea ca mie nu mi-a dat vacanta de la povesti. Citesc la greu si inca mai mult ca inainte. Am scapat cateva zile, dar parca vad ca vine cu forte proaspete. Eu nu pot sa citesc in pat, adorm instantaneu si ea imi deschide ochii, imi sufla in fata, in ureche, ma gadila... ce sa mai ma chinuie.... te rog sa iei legatura...

...asta da fata......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna fetelor !
Cam slaba miscarea pe aici !
Gata curatenia ? Nu veniti si la mine ?Ca mi-e groaza ce ma asteapta .Vladut nu vrea sa arunce nimic si ,cum eu nu am cui sa-l plasez (bunci ,rude pe la tara etc ),trebuie sa negociez cu el fiecare jucarie ,fiecare hainuta pe care vreau sa o dau sau sa o arunc .
Zana cum de se scoala Miru atat de tarziu ca Vladut la 8 ,8 si 15 e in picioare .M-a innebunit ,efectiv !
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

La mine e simplu cu hainutele, nu cumpar noi pana nu face pachetul cu cele vechi.
Pai...cum sa nu se trezeasca la 10 daca vine obosita de la innot si apoi alearga pe afara toata dupa amiaza.
Ieri mi-a sarit inima din loc , am gasit-o cocotata intr-un copac si canta nevoie mare.
De fapt ce ma mir, are cu cine samana .

Va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Buna, slaba miscare si pe la mine... dupa ce a petrecut aproape 3 sapt cu bunica, acum nici nu ma baga in seama, ba mai mult imi pune conditii...

april, nu mai stiu care e adresa paginii fetitei tale cea de pe babiesonline. Nu mi-o mai dai inca o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Sal, mamici si tatici! Vrem sa facem un sport, mai exact vreau sa dau baietelul sa faca un sport este un pic grasutz, m-am gandit sa il dau la Clubul Steaua ca tot este in zona. Vreau un sfat la ce sport la varsta de 6 si 9 luni? II place inot, baschet, volei dar care ar merge la o varsta asa mica? Imi trebuie cunostinte sa il duc acolo, daca da cum procedez? Sunt convinsa ca o sa ma ajutati. Multam' mult. Mamica de nazdravan cu multa energie

Mergi la inceput

Noi am facut tenis la Steaua, dar ne-am oprit ca slabise si era foarte obosita

Mergi la inceput

In we am fost la Andrada....ce s-a bucurat....
Desi n-a vrut vorbi cu mine la telefon dupa ce am dus-o la bunici, pe la sf saptamanii m-a sunat ea....toata o miere.....ca vin la ea??.....ca de ce n-am mai sunat-o ??? (de luni seara n-am mai vorbit cu ea, doar cu bunicii...eram suparatica ca n-a vrut veni la tel)

E putin julita la nas (de, fuge toata ziua), mananca bine, e toata ziua afara, nici nu vrea sa auda de casa ei, cica....la toamna...cand incepe scoala....vineri iar ma duc la ea.

Vacanta placuta tuturor.

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput