Zalauance !!! la apel...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

buna seara

am fost si la a doua plimbare si a fost asa de fain ... si miha a dormit asa de bine afara ... doamne ce-mi place soarele

bianca nu am fost in vizita, am avut vizitatori

maine voi lipsi pana spre dupa-amiaza, dar motivat, mergem la mama la tara sa mai respiram putin aer curat ... sa fiti cuminti, sa va relaxati si sa iesiti in natura ... dar nu uitati de butoane sa am ce citi cand vin

noapte buna

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elutza cum eu nu plec nicaieri stai linistita ca butonez non stop.tin eu zalau in frunte.desi sper sa mi se mai alature cateva forumiste.sa aveti drum bun si distractie placuta.

va tzuc si mai vin...............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Hai ca vin shi eu umpic... Sarbatori fericite la toata lumea! si... insanatosire grabnica la cei bolnaviori...

Eu am robotit prin casa toata saptamana... mi-am shi impachetat calculatorul...ca sa nu ma incurce

Aseara am reusit sa citesc aproape tot ce ati scris... dar pe cand sa postez shi eu....venise vremea de mers la Inviere... Azi am fost toata ziua pe la tzara...shi abia acuma am ajuns acasa... Am vazut shi eu accident pe Meses. Bianca... cine ce-a patit?

Maine vin nashii la noi...ca sa se cunoasca... Sper sa iasa bine Poimaine ii ziua mea....probabil n-o sa am timp sa deschid calcu... dar va mai scriu cand am timp.

Va tzuk

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Paula bine ai revenit.auzi draga inca mai ai scuze ca lipsesti .dar dupa nunta iti mai dam scutire 3 sapt si apoi gata .te facem sefa la butoane si macar un mesaj pe zi trebuie sa postezi.inca nu a venit colegu acasa , dar sigur au fost ceva ranitzi , pt ca el merge doar la accidente soldate cu victime.

va tzuc si mai vin.............

PS elutza vezi ca ma tin de cuvant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Trec sa va urez noapte buna.
Sa fiti cuminti pina miine.
Sa aveti BBici somnorosi
Pupici la toata lumea

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Multzu' pentru intelegere Dupa ce vin din luna de miere... o sa vedetzi voi ce activa voi fi Mai ales cand voi fi la casa mea... ca sa nu mai trebuiasca sa ma impart in 100 de bucati. Inca nu stim cum facem cu calculatoarele...dar... intentzionam sa avem 2... cel putzin

Am uitat sa va zic.... i-am luat butoni la iubi....super dragutzi....de la Cara... Dar nu avem inca verighete shi eu nu-mi gasesc nicicum pantofi Mai cautam

Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

Paula da rochitza ta cum a iesit ? cu tortu ai rezolvat?pai , de pantofi ce sa-ti zic? in cj ai incercat? in caz ca nu gasesti spune-ne noua ce nr porti si om face sa iasa bine.aaaaaaaaaa si sa nu uit: de la cat e totusi nunta?te tzuc si te mai asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Tortu' l-am comandat la Pralina pana la urma...la fel shi tortuletze la caserola... Rochitza... va fi gata pe 1 mai. Sper din suflet sa iasa bine... Shi nunta...va fi de la ora 3 pana la urma

Pantofi...am fasit o pereche care-mi plac...la una din fetele de la miresici... dar...din pacate... au fost cumparati din Bucuresti ...
Verighete....la fel... stiu cam ce ash vrea... de pe net... dar nu gasesc nicicum... nici aici, nici in Cj

Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hristos a inviat !!!

Dormiti fetelor ??? Noi ne-am trezit la 8.30 ,am papat iar acum Paula face nani din nou . Azi-noapte a fost mai bine , i-am dat aseara o tableta de fenobarbital sa se linisteasca si nu s-a trezit decat o singura data si atunci ca m-a auzit pe mine ca am iesit din camera ...
Acum ii dau si un siropel antitusiv si e mai bine . Eu fac pufuri in nas si sunt inspre bine ... Sa vedeti ce cumintzica e Paula cand face pufuri pe guritza , inca ea tot mai cere sa-i fac ... se pare ca ii plac mult ...

Azi mergem la socri la masa si pe urma vine cumnatzelul la noi la cina . Cam atat pe ziua de azi .
Am iesit pe balcon si se pare ca azi e o zi mai calda decat ieri , nu adie deloc vantul si deja lumea umbla in maneca scurta prin parc. E atata verdeata , atata liniste ... se aud pasarelele ciripind ... e superb in parc ... aici am noroc ca locuiesc in zona centrala si pot admira astfel de peisaje minunate ...

Va pupi si mai vin ...

P.S. Bianca asteptam vesti despre accidentul de pe Meses !!!
Paula ai incercat si la Bienvenuti in Cluj ( cred ca asa se scrie ) ??? Stiu doua tipe care si-au cumparat de acolo pantofi de mori ... atata sunt de faini si de eleganti ... oricum iti tin pumnii sa gasesti ceea ce cauti si ce iti doresti !!!

Numai bine tuturor !!!

P.S.2 Multumim pentru urarile de insanatosire ...

albumele noastre

Mergi la inceput

salutare gasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fetelor pe prima pagina e baietelul lui Ioana , la galeria eroilor.super bb-ic .

adriana nu a fost fff grav accidentul .un motociclist din SM s-a " bagat" intr-o masina.se pare ca si-a fracturat un deget .pupici si sanatate.

noi am fost afara .e fff cald.sper sa tina vremea buna mult si bine.

ioana pe unde esti? iar nu ai net?treci si da de beut ca ai fecior pe prima pagina.hai ca asteptam.

elvira tu esti suparata pe noi? dc nu mai intri sa-ti bei cafeaua cu gasca?ce-ti face printesa?

claudia sa intelegem ca ti-e virusat calcu si de aceea nu intri?

sandana cum sunteti?cum au trecut sarbatorile?

mihaela cum te simtzi?esti la mama acasa ce-ti pasa!

elutza esti multumita de cum imi fac treaba?

va tzuc si mai vin...........................

Mergi la inceput