Zalauance !!! la apel...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

HRISTOS A INVIAT !!!

Fetelor am vrut sa intru sa scriu mai rpd dar pe cand am deschis comp. au venit vecinii la noi si pe urma s-a trezit Paula si uite asa se facu ora asta ...
Azi-noapte tot agitata a fost Paula , nu a a dotmit decat pe la ora 12 si se trezea tusind , acum nu mai are secretii doar o tuse seaca cu care se cam ineaca ... A dormit dimineatza pana pe la vreo 9 apoi iarasi pe la 11.30 si acum doarme inca . Asteptam sa se trezeasca si sa putem merge la spital la control. Pe afara nu avem voie sa stam ca circula virusii , dar mai ntrebam azi dr. sa vedem daca primim unda verde . Eu sunt mai bine cu amigdalele , iau antibiotic , doar ca a inceput sa mi se desfunde nasul si e nasol ca imi curge continuu .
Andreea a scapat pana acum , parca doar o incearca ceva tuse seaca si pe ea , dar foarte rar . Luci e si el cu iritatie si usturime in nas ... deci , pe scurt suntem toti loviti de viroza .
Programul nostru nu e foarte incarcat , mergem la spital , pe urma la masa la parintii mei si apoi din nou acasa . Sper sa putem veni in plimbare pe jos de la spital spre casa ... ar fi pacat de vremea asta minunata . De marti ar s-au anuntat ploi .
Sa aveti o zi de Paste linistita si frumoasa , asa cum va doriti fiecare !!!

Dupa ce ajung acasa intru sa va spun ce a zis dr.

Pupici !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

Adevarat a inviat!

sarba(u)tori fericite, aveti grija la excese

noi ne-am trezit la 8, am vrut sa mergem la biserica, dar pana ne-am terminat noi s-a terminat slujba asa ca am facut o plimbare ... au venit apoi socrii la noi si am luat masa ... mai tarziu vom merge iar afara ca e pacat sa nu profitam de vremea asta faina faina

pe toate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela ce preturi sunt la Kaufland?au marfa diversificata?e la fel de mare ca si metro?am inteles ca se deschide si la zalau asa ceva.

fetelor sunteti afara cu bb-icii?

va tzuc si mai vin...........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Adevarat a inviat!
Noi nu am ajuns la Biserica( a fost Calin singur azinoapte),si azi am facut o super plimbare:am fost pe la mami in cimitir si apoi pe platou...M-am uitat dupa voi dar nu v-am vazut...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va salut din nou !!!

Paula are rosu in gat , nimik la plamani , doar bronsic ... la fel si Andreea ...
Cu mine e mai problema ca mi s-a tras ganglionul langa ureche si ma deranjeaza rau de tot ... cu ocazia asta am fost consultati toti .
Am venit in plimbare pe jos din Dumbrava pana in centru , am stat la troita vreo 1/2 ora si acum ne pregatim incet,incet de culcare . Paula a dormit azi cam 1 ora la amiaza si pe traseu a adormit de la scala pana la sindicat cand a trecut salvarea pe langa noi cu toate sirenele la maxim si ...bineinteles ... ca s-a trezit si acum , pentru ca nu si-a implinit somnul este un piculetz agitata ...

Va doresc o seara minunata tuturor !!!

Mihaela va dorim drum bun maine spre Zalau !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah ce frumos a fost afara...caldutz...Silvia a fost ca un calutz naravas, a alergat si tzopait intr-una, n-a vrut sa intram in casa...

bianca, nu ma intreba de preturi ca nu stiu...era foarte multa lume, e un magazin urias, noi am cautat carne de miel, dar nici macar la asta nu stiu pretul, nu m-a interesat, m-am bucurat ca am gasit! La noi se deschide kaufland in 30 aprilie, e chiar langa serviciul meu si la 10 min de casa, in mmers pe jos. Abia astept!

cum ati mai petrecut ziua?

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana am postat deodata... multi si multa sanatate!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

salutare!salutare!

mihaela intrebam de preturi ca sa-mi fac o idee.drum bun pe maine.

adriana l-au chemat si pe colegu la job.a fost accident pe meses de aceea a mers salvarea.

ioana scuze ca nu am stat mai mult.lasa ca si maine e o zi.sa speram ca o sa fie vreme buna.

elutza ce faci draga? esti plecata in vizita?

PS dorim sanatate clanului ciotlaus.

va tzuc si mai vin..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutari maxime
Acum am ajuns si noi de la plimbarea nr2.Fug sa-l culc pe piticel si apoi( daca nu am ceva program artistic cu Calin)vin inapoi la butoane
Pupici fetelor

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!!!!

ioana lasa programu si treci la butoane.colegu sigur e obosit de atata plimabat de bb-ic asa ca lasa-l sa se odihneasca .

va tzuc si mai vin.............

Mergi la inceput