Zalauance !!! la apel...
Raspunsuri - Pagina 9
elutaf spune:
salutare, m-am intors
nu am vazut prea multa activitate pe aici noroc cu Bianca care e activa ca de obicei ...
merg sa-mi hranesc odorul si apoi vin sa va spun cum si ce a fost
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
Am aparut si eu!
Abia acum mi-am vazut odrasla pe prima pagina...M-am topit ,nu alta:) Si cum sa nu, dau de baut 
Azi am fost la bunica ( a implinit ieri 85 ani!!!), apoi la Manastire la Bic( nu stiu daca ati fost, dar e un peisaj super), si am mai intirziat la un verisor in Simleu...
Gata cu sarbatorile? Merg miine la servici colegii? ( si chiar dintre noi, cele mai harnicele...)
Va pup, mai vin
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Ioana e un scumpic Luca-Mihnea ... felicitari pentru ca ati ajuns pe prima pagina !!!
Fetelor eram pe a 2 a pagina !!!!
Noi am ajuns acasa la ora 20.30 si acum ne pregatim de nani ...
Va doresc tuturor o noapte linistita !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare!salutare!
cafengistelor azi a fost chiul in masa? mai eram pe pag a doua .se poate?
am profitat si noi de vremea frumoasa si am stat afara.
fetelor le-am vazut azi pe printesele lui adriana .mama ce faine sunt.sa vedeti ce scumpica era aia mica cu fustitza si ciorapei.mama m-am indragostit de ea.vreau si eu fetizaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va tzuc si mai vin..................
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
diplodocus spune:
Salutare,
eu dormeam, va spun sincer ca nu am mai apucat sa postez sa va spun noapte buna.
M-a trezit un telefon foarte trist, si acum nu pot sa dorm:o matusa de-a mea a murit in seara asta dupa ce a fost la spital la Simleu ,inainte de Pasti, si au trimis-o acasa,dindu-i ca tratament antinevralgic!!!!!La Zalau au diagnosticat-o cu meningita, si uite ca pina sa se hotarasca ei la un tratament biata femeie a murit...Avea doar vreo 45 de ani, si 5 copiii necasatoriti(cel mai mic in clasa a 8a)
CE ti-e si cu viata asta...
Am mers la Luca in camera sa-l mingii si sa ma rog Lui Dumnezeu sa nu ne desparta prematur, ca e prea dureros pentru oricine, indiferent ce virsta are sa-si piarda mama
IOANA si Luca-Mihnea
BlueEyes spune:
Imi pare atre rau pt matusha ta... Dumnezeu sa aiba grija de copilashii ei ![]()
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Ioana condoleante , imi pare rau pentru acei copii care au ramas fara mama asa de repede ... chiar asa viata e prea cruda uneori ... Va dorim tuturor multa tarie si multa sanatate !!!
Noi am avut o noapte linistita , Paula a dormit toata noaptea fara nici o trezire , fara medicamente , se pare ca incet , dar sigur , ne indreptam inspre sanatatea maxima !!!
Va pupi ca sunt singura , colega mea e in concediu pana joi , inclusiv si tre sa lucrey cat pentru doua !!!
Da mai vin !!!
albumele noastre
elutaf spune:
n-am mai reusit s aintru aseara ca am fost rea obosita
Ioana condoloeante pentru matusa ta
bianca pe cand fetita?
npua ne-a placut tare bine la tara, Mihaita a stat doar afara, a fost putintel rasfatat, dar asa e cand e multa lume ... am facut multe poze si o sa pun in curand sa vedeti si voi
pe toate si mai vin
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elutza daca asti sigur ca e fetitza ................as incerca accuma , dar daca e baiat?????????????????????da pe bune ca-s tare scumpici fetitzele.
adriana spor la treaba.

va tzuc si mai vin................
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!