Zalauance !!! la apel...
Raspunsuri - Pagina 3
diplodocus spune:
Neata , am sosit la ceai!
Puiutul mic e treaz dar se joaca singurel in patut, si Calin e plecat la Cluj(are un al doilea interviu la o firma...sper sa fie bine ca i s-a urit de Cuprom)
Asa ca la mine e un dezastru total la curatenie( inca) si de mincare, ce o sa reusesc sa fac miine...in nici un caz super-specialitati care necesita timp...Prajiturile le-am comandat, am scapat .
Va pup pe toate, spor la misunat prin casa ![]()
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare !salutare!
sunt prezenta!!!!!!!!!!!!
acum s-a terminat curatenia la mine.a fost tanti si mi-a fost jena sa stau sa butonez si ea sa lucreze.asa ca am fumat si beut cafelute(fara numar).
adriana multumesc de retete.pupici la fete si sanatate.
mihaela cum esti? silvia ce face?
elutza era bine daca aveai sampon la tine ca-i faceai o baitza buna la mihaita.
ioana ce faci? tinem pumnii pt interviu.daca ia postu calin dai de
.
elvira unde esti??????????????????????????????????
va tzuc ca fug sa mai beau o cafea.da stati pe pozitii ca mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
adriana sa ai spor la bucatareala.da nu te risca sa ma inviti la voi , ca eu vin cu platourile
.
!
Bimilit spune:
is uituca rau de tot.
mai , fetelor am niste emotii.sa va zic dc? mi-am comandat prjitura la un laborator printr-o persoana( de sex masculin) si acum astept sa vad ce imi aduce.faza e ca eu nu am zis ce prajitura , iar persoana nu stie ce a comandat.stau cu morcovu in
ca daca nu-s bune ce ma fac? iar cumpar napolitane la punga si biscuiti vrac
!
va tzuc si mai vin.
!
elutaf spune:
bianca ia zi ti-a fost rusine sa fii sefa la butoane, dar nu ti-a fost rusine sa fii sefa la tigari si cafea aaaaaiiii ![]()
![]()
![]()
si chiar ai dreptate prindea bine un sampon, data viitoare o sa-l iau cu mine 

Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
mihaela_s spune:
bianca, io tin pumnii...oricum ceva praji vor fi, nu?
bubele mele se transforma in cojite, dar ma mananca...si is un dalmatian cu mai putine pete acu'. Slvia e ok inca, oricum daca face de la mine, abia la sf. saptamanii viitoare...eu sper sa nu!
ioana, uite pentru tine un www.redbushtea.com/perfectcup/images/cupoftea.jpg" target="_blank">ceai.
elutza, asa l-ai sarbatorit deci pe mihaita? 
Noi n-am sarbatorit special, atata doar ca am facut tortul, am mancat si am ciocnt un pahar. Am primit flori-niste trandafiri superbi de la sotu'-iar cadourile raman pe cand voi putea iesi la shopingareala. as vrea o poseta si o haina de primavara...acuma sa vad ce gasesc prin targusorul nostru...
ma duc sa mai misun, am pus
am de facut papa.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
VA SALUT CA MERG LA CUMPARATURI ... MAI INTRU DE ACASA...
SI EU CA SI BIANCA MI RUSINE SA STAU LA BUTONAT CA VINE LA 14 TANTI LA CURATZENIE , ASA CA NUMAI MAI SPRE SEARA DAU APELUL DIN NOU ... INTRE TIMP VOI VOPSI OUALE SI VOI FACE SALAMUL DE BISCUITI ...
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare!salutare!
elutza pe bune ca nu mi-a fost rusine sa stau la tzigara.ca eu zic la tata lumea ca-s dependenta de tutun si nu ma intereseaza ca ma condamna.iar tu ca fosta fumatoare
sti cum sta treaba , ca doar lasi orice pt un fum.
mihaela deci esti dalmatiana si dots-oasa?![]()
!
diplodocus spune:
Va salut si eu in viteza, cit doarme buburuza, si pina nu vine Calin de la Cluj, ca apoi o sa ma prinda si pe mine rusinea sa stau sa butonez...
BIANCA< nici eu nu stiu ce praji mi-a comnadat tati( ca sa vezi)dar cum calul de dar nu se cauta in dinti...Oricum la acelasi laborator de ani buni tot consum produsele si stiu ca orice e bun...
MIHAELA< mersi de ceai, a fost super :)
ELUTZA<ce faci, ai timp sa trebaluiesti prin casa de Mihaita?
ADRIANA<ai vopsit ouale?(Off topic:sper ca nu le-ai vopsit cu cea mai buna vopsea de oua: rujul!)
ELVIRA,CLAUDIA,SANDANA,PAULA...chiar asa pregatiri fastuoase faceti ca nu mai ajungeti la calculator?
Pupici si spor la ce faceti!
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!!
ioana daca , colegu ia postu vezi ca dai de
!
Bianca -soacra cu DOUA nurori
!