Zalauance !!! la apel...
Raspunsuri - Pagina 4

elutaf spune:
elutaf spune:
 va mai scriu si eu o data pe azi ca dupa ce vine colegu maapuca si pe mine rusinea, o sa incerc sa fiu scurta (cand zic asa de obicei scriu mult)...
mihaita doarme, il chinuie iar dintisorii, toata ziua e cu manuta in gurita si nu mai vrea suzeta, roade tot ce prinde mai putin jucariile pentru dentitie (dar tot e un progres ca le baga in gura) ... in sfarsit se vede dintisorul care a spart la 4 luni, a crescut destul de mult in ultimele zile 
cat e ele treaz nu pot lucra nimic (si cand doarme stau la calculator 
 ) ... asa ca mai adun ce pot cat e adormit si astept sa vina colegu ... ce-am lucrat azi, pana acum? ... am bagat ceva haine la
) ... asa ca mai adun ce pot cat e adormit si astept sa vina colegu ... ce-am lucrat azi, pana acum? ... am bagat ceva haine la  si am facut curat pe balcon si am scos florile afara ...
 si am facut curat pe balcon si am scos florile afara ... 
prajituri ... sunt ceva pe care le-am vazut, le-am gustat dar habar n-am cum se prepara ... de obicei imi face mama, dar acum cu piciorul o zis ca nu poate, dar pana la urma nu s-o putut rabda si o facut trei prajituri si ne-o trimis cate un pic si la mine si la fratelo ... apoi mi-a facut si catifeaua o prajitura ... si mi-am cumparat si un kg de fursecuri, sper sa nu le mananc eu pe toate ca atunci chiar 
gata ne auzim deseara sau maine
sper sa am ce citi cand intru data viitoare
 Mihaiela si
 Mihaiela si  www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

dianaiulie2009 spune:
dianaiulie2009 spune:
 Salutare !!!
Am terminat ouale de vopsit , salamul de biscuiti e la frigider , ciorbita pe foc ... acum ma pregatesc sa pun mielul la marinat pana maine ...apoi , daca ma mai tin nervii curatz ciupercutzele si ... gata pentru azi ...
Pupici ... voi cum stati????
albumele noastre 

Bimilit spune:
Bimilit spune:
 salutare gasca!!!!!!!!
acuma am ajuns acasa .am fost afara.
adriana da ce bine stai cu treaba draga.pai, eu acuma mi-am scos carnea de la congelator asa ca doar maine gatesc.vreau sa vopsesc si eu ouale, dar nu gasesc hartie creponata .dau o fuga pe la magazine si poate am noroc.eu friptura o dau la cuptor doar duminica sau luni , ca am patit-o in 2 ani : am facut-o sambata si nu au mancat din ea si saracuta a vazut containaru.
Bianca - soacra cu DOUA nurori !
!

diplodocus spune:
diplodocus spune:
 Mai apar putin inainte de a merge la culcare
Am facut si eu ouale, curatenia e gata, si miine gatesc (sunt si eu la stadiul de scos din congelator ingredientele)
Am fost si afara cu Luca, ce mai ...nu sunt o mamica perfecta, dar sunt o mamica suficient de buna :)
  Va pup pe toate, somn  usor voua si la bebiti
IOANA si Luca-Mihnea

Bimilit spune:
Bimilit spune:
 salutare gasca!!!!!!!!!!!!dormiti?????????????
ioana da esti harnicutza foc.mai dc te tragi pe si nu ne zici ce-a facut colegu la interviu?ti-e teama ca o sa cheltui mult cu
si nu ne zici ce-a facut colegu la interviu?ti-e teama ca o sa cheltui mult cu ?uite pt tine facem reducere
?uite pt tine facem reducere si acceptam
 si acceptam  si
si .
.
elvira ce faci? gatesti si nu ai timp sa intri pe la noi?
fetelor va urez spor la bucatareala ( pt maine).
va tzuc si mai vin............
!

Bimilit spune:
Bimilit spune:
 cafeengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!
iar sunt sefa la butoane!!!!!!!!!!!!feciorii mari sunt la cj , iar micu doarme .asa ca va astept la o ceasca de  si o poveste.
si o poveste.
va tzuc si mai vin...........
!

Bimilit spune:
Bimilit spune:
 cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!
fetelor va tzuc apasat si fug sa pun ciorbica la foc si sa fac maioneza.prajiturile ajung ( cica?!!!!!!!) azi la 10, desi trebuiau sa vina aseara..sunt curioasa cum au iesit.va tzin la curent .oricum mi-a trecut stresu pt ca ieri mi-am cumparat tavite cu prajiturele facute de d-na Moraru asa ca sunt " acoperita".aaaaaa am uitat cu ce ati vopit ouale? eu nu am gasit in zona hartie creponata si acuma ma bat cu  de pamant ca nu stiu cu ce sa le fac.
de pamant ca nu stiu cu ce sa le fac.
spor la bucatareala si pupici la bb-ici.
!

Bimilit spune:
Bimilit spune:

SARBATORI PASCALE FERICITE, LINISTE SI BUCURIE IN SUFLET!!!!!!!!

!

dianaiulie2009 spune:
dianaiulie2009 spune:
 'neatza tuturor !!!
Bianca draga ai insomnii ... poti sa dai mana cu restul insomiacelor de pe acest forum ...
Aseara am picat rupta si nu am reusit sa mai curatz ciupercutzele asa ca acum dau fugutza la bucatarie sa termin treaba .Mai intai bag fripturica la cuptor , apoi curatz ciupercile si mai pe urma ma apuc de tortuletz . 
Sper sa reusesc sa trag un pui de somn la amiaza deoarece Paula iar a facut capatul azinoapte ... Se trezeste din somn urland , de tusit nu mai tuseste numai daca plange , iar de vomitat nu a mai vomitat deloc . In schimb eu am niste amigdale imflamate si pline cu puroi de ma gandesc sa incep sa iau totusi niste antibiotic... 
Va pup ca tre sa ma apuc de treaba ... da' mai vin ...
albumele noastre 

Bimilit spune:
Bimilit spune:
 salutare!!!!!!!!!!!
adriana ar fi bine sa mergi dupa sarbatori la dr ca tare des iti face gatu probleme.sa ai spor l treaba.

eu astept sa se trezeasca matei si sa iesim afara.
va tzuc si mai vin............
!