Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
codruta_grg spune:
La multi ani sarbatoritilor si un pupic special pentru Fabiano de la Petra si de la mine (si pentru Carmi, normal )
BiuMil, ce listuta luuuunga, dar utila. Multumim .
Ioana, bine papa Mirunica. Sucul de mere i-l faci proaspat sau il mai ti un pic, cu lamaie?
Jadi, multumesc pentru info apartament.
Kristinutza si la mine pe sutie scrie sa fie apa 50 grade cand amestec laptele.
Felicitari Anya pentru dintisor . Taaaare cuminti sunteti voi
Azi nopate Petra s-a trezit plangand. Sunt sigura ca a durut-o ceva. Incep sa nu mai pun pe seama dintilor nimik, ca vad ca nu ies inca .
Ina, te-am sunat da n-ai raspuns. Mai incerc, poate te prind pana la urma
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Ioana75 spune:
Eu cind am fost la Botosani luna trecuta nu mi-a lipsit nimic (v-am zis ca am luat tot, si bouncer, si patut, etc - noi ca melcii cu casa in spate). In plus am avut haine (dar nu puteam sa stiu ce toalete vrea miruna sa poarte).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
codruta, sucul de mere il face bona la ora 10; a zis dr Alina ca e ok, doar daca e fermentat e rau (bine, intre timp moare vitamina C si ramine doar apa cu gust de mere, dar eu oricum ii dau cite 5 pic de vitamina C in fiecare dimineata).
Vecina irina, te rog frumos, zi-mi pina cind ti-a zis Calapod ca se da Fierul si vitamina C? Ca eu ... am uitat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
eu ii dau lapte de la stat (vitalact). m-am uitat pe instructiuni, scrie ca sa aduc la 40 grade apa pe care am fiert-o si sa pun laptele praf. mda, aveti dreptate cred. hm... si descopar ca sunt mama denaturata fix acum, cand sa plec la drum?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Anya20 spune:
Kristinutza, Codruta - multumesc
Mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat...
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
locca spune:
Vecina Ioana, mie mi-a zis sa-i dau fier si vit. c pana la 9 luni :)
Mananca super bine Miruna.
Matei a ramas tot cu 4 mese, relativ. Relativ pt. ce uneori intre mesele diversificate mai atarna de tzitzi, plus ca din cand in cand cum a fost azi mi-a marait nonstop si l-am tot mufat in speranta de liniste .
Editez ca sa adaug ca nu am numarat aici mesele de noapte, care sunt in numar de 2, dar n-as putea spune cat mananca, e mai mult de alint cred sau de calmare.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Kristinutza, pe laptele meu nu scrie nimic de temperatura. Au fost multe ocazii (pe drum, in parc) cand i l-am facut cu apa la temperatura camerei si a fost ok. nu cred ca ai facut ceva f grav.
Mai fetelor, noi nu plecam nicaieri, acasa cu familiile. Imi bat capul cu niste friptura de miel si cozonaci, vreau sa fac si o prajitura, nu am nimic in casa, maine trebuie sa fug de la serviciu sa ma duc in Cora la cumparaturi. Oare o sa execut vreun sport extrem? Cele care raman acasa si-au facut oare aprovizionarea de Pasti? Nu stiu cand sa ma duc la cumparaturi, de Craciun am fost la Metro la 1 dimineata, am crezut ca va fi mai gol. De unde...am stat 2 ore la coada Toata lumea a crezut ca e gol si nimeni nu s-a mai dus in timpul zilei
kristinutza spune:
imi sterg din minte treaba cu laptele praf, o sa ma gandesc eu cand ma intorc.
pot sa mai spun un of de-al meu? (ca taaare mi-a facut pofta kid) mi-e teama ca o sa-mi fie greu la suceava. nu de alta, dar (si sa nu radeti!) acolo o sa stea toata lumea la fripturi, la gratare, la bunataturi... eu am un regim f strict de urmat (fara carne, fara zahar, fara prajeala, fara ulei, fara fructe crude, lactate doar cu 0% etc etc). pana si raducu e mai diversificat decat mine. mi-e groaza si pt ca ma tin de cand am iesit din spital numai in zambete si spun tuturor ca e totul perfect. of, dar nu e! pe de o parte stiu ca trebuie sa fiu fff recunoscatoare ca traiesc... dar omul e vesnic nemultumit.
si chiar imi propusesem sa nu ma mai plang. dar forumul e asa de la indemana...
p.s.: ocupata cu frunzaritul netului si cu lamentatul pe dc, normal ca n-am facut bagajul.
poze
kristinutza spune:
radu doarme de rupe. nu-l mai duc la impartasanie ca se face prea tarziu.
se impartaseste si maine? ca-l duc direct la manastire de bucovina!
poze
Anya20 spune:
Kristinutza - mi-ai rupt sufletul. Cred ca nu e prea placut pentru tine cu regimul asta. Eu sunt mai noua pe aici si nu stiu ce ti s-a intamplat, stiu doar ca ai stat mult in spital si ca a fost grav. Oricum, iti doresc multa sanatate si sarbatori fericite...si asa "nediversificata".
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)