Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ufff, Kristinutza, nu mai zic nimic...cat timp tre' sa tii regimul asta strict? Toata viata? Ca sa te imbarbatezi, uita-te la Raducu si gandeste-te ca orice efort e minim si merita pentru a te putea bucura de zambetul lui inca 60 de ani de acum incolo...Eu te si iti urez un Paste Fericit alaturi de Raducu si de sotul tau. Cred ca pentru ei e cel mai frumos cadou ca te au acasa de Sarbatori! Cu sau fara fripturica de miel sau gratare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si pe mine m-ai terminat! Eu demult vroiam sa te intreb daca ce-ai avut tu a fost declansat sau favorizat de sarcina sau de nastere?
Cred ca astea prime luni sunt mai grele, nu? Pana iti mai recapeti si tu fortele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Kristinuta eu te admir pt curaj care il ai si bucuria ce ti_o inparti cu Radu si sotul tau ,o sa treaca si opul asta ,mai este un pic,hai acum fugata dute la facutul bagajului

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kristinutza si eu te admir cat esti de puternica. Cum ziceau si fetele si banuiesc ca deja functioneaza bine - Raducu. Si daca mai vrei sa-ti versi oful noi suntem aici sa te sustinem. Si eu i-am facut mult timp lapte cu apa plata la temperatura camerei si nu cred ca are ceva. Dupa capul meu se dizolva mai repede cald, atat . Acum ii dau seara inainte de somn cald ca imi imaginez ca il ia somnul mai repede .

Ioana vecina cum a zis si Ruxandra pana la 9 luni Fe si Viatmina C. CAt despre parc sunt de acord cu tine, opresc eu circulatia nu-i pb .

Ruxandra scaunul nu e ca cel din poza de mai devreme, ci asa. Eu pe asta il vazusem, dar l-am comandat la reclamamascata. Poza de pe pliantul care insotea scaunul e ca cea de mai devreme. Oricum nu conteaza asta.... Are mai multe pozitii de lasare pe spate (prin culisare) si e mai moale la sezut decat Monza de la Neonato )pe care l-am pipait live). Aiurea mi se pare materialul din care e husa, cam prea sintetic. De incaput va incapea destul de mult timp zic eu caci m-am asezat si eu in el si imi e doar putin mic, dar e confortabil .

Gata, m-am ranjit destul, ma dus sa pap si eu ceva...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Kristinutza Asa e. Ai dreptate. Cred ca este extraordinar de greu. Dar cine e cea mai puternica mamica cu cea mai frumoasa motivatie? ...plus un card de mamici care sunt aici sa te incurajeze oricand ai nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Irina - porumb boabe conserva de la Bonduelle.

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Deea mersi .

HAIDE STEAUA!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara

N-am reusit sa citesc inca tot din urma deoarece am avut si noi Pastele, si am fost plecati pe la rudele mele, iar saptamana asta vom pleca pe la socri & co.
La Multi Ani Dr. Alina si tot ce iti doresti, sa traiesti 100 de ani!!!
Irina, La Multi Ani si tie cu intarziere pt ziua de ieri!

Felicitari tuturor fetelor care au fost si s-au facut si mai frumoase
Sper sa apuc sa mai citesc si mai revin.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

A inceput meciul!

Haide Steaua!!!

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Christina mersi !