Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cuscra sint asa bucuroasa ca are fiumeu o cuscra si o sotie asa de atente ,tot respectul , o sa iti spun ce ne spune tanti oftalmo,Antoine ii multumeste pt pupic si ii intoarce pupicul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Danieste in Romania Anya,chiar zicea ca o sa vina si ea in parc

Ziceati ca nu stiti nimic de Carmi,poate a fugit Fabiano la Petra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alinam, sanatate multa multa!!!
Simodina, multumim pentru explicatiile cu manevra! Speram sa n-avem nevoie niciodata!
Cristina_m, de ce sa facem radiografie la fundulet?
Kid, mercic!!! Asa m-am gandit si eu, ca e mai bun Nan-ul asta! Chiar, sa te uiti maine in Cora de curiozitate, or fi bagat si acolo d-asta nou? ca sotul l-a luat din Carrefour. Oare trebuie sa il introduc treptat sau nu? eu zic ca nu, ca e tot Nan1 in fond, nu?
Intrebare: eu folosesc pentru bebe apa plata fiarta si racita Bucovina si de la o vreme nu se prea gaseste...cica au secat izvoarele...se mai gaseste la Cora, la Carrefour, dar nu intotdeauna; iar la buticuri nici gand; mai are cineva problema asta? sa-i schimb apa fetei? cu ce?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nanadana, !
Ma duc si eu la culcare ca deja imi rasucesc gatul la 360 de grade!
Noapte buna frumoaselor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau!

Sunt moarta de oboseala dupa o zi de mutat mizeria dintr-un loc intr-altul dar trebuie sa intru sa zic La multi ani Alinei si Irinei! Tot ce va doriti, sanatate, fericire si ani multi langa copii!

Kristinuza iti urez multa putere in continuare! Altceva nu stiu ce sa iti mai spun decat ca ai tot respectul nostru.

Drum bun calatorilor si sper sa nu va prinda ploaia.

Eu stau acasa de paste, mai precis acasa la matusa mea ca in fiecare an si dupa aia la soacra. LA mine acasa sper sa mai calc decat
dupa ce recuperez toata distractia pe care am pierdut-o week-endurile trecute cat a zugravit soacra-mea si nu am avut unde sa plasez plodu'.
Copilu s-a transformat intr-o bestie peste noapte. Din ingerasu lu mama a devenit: "taci ca decorez peretii cu tine". Ziua incepe cu niste scrematuri discrete care, treptat se transforma in scrematuri guturale, stomacale, rectale si ca apogeu ragete. Bratele nu ne mai plac dar de stat pe spate nici nu se pune problema. PE burta e obositor iar jucaria obsedanta cu pasarele si albinute nu ne mai satisface. Scaunul e in dizgratie iar Baby einstein e fumat. Mama e plicticoasa, bunica e usor de pacalit si plicticoasa iar tata e neglijabil.

Concluzia e ca spatele meu e pe duca rau de tot iar cu nervii blaceanca scrie pe mine. Si in aceasta simfonie eu trebuie sa ma concentrez cica. Sper sa fie doar o faza.

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Alina multumesc ca mi-ai observat lipsa!

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor, nu am mai intrat o zi si deja ati trecut la capitolul 100. Bravooooooooooooo!
Eu tot somnambula! Curatenia asta bat-o vina! serios, daca v-as spune ca o tin cu aceasta curatenie de 2 zile(dupa ce terminasem cu cea de generala!) intr-un apartament mic, de 2 camere, m-ati crede? De azi dimineata fac treaba si nu am terminat! Dar am luat si eu o pauza sa vad ce mai faceti.
Dr. Alina, iti urez si eu din inima, tardiv insa, un calduros "la multi ani!"
Nu am reusit sa citesc tot, insa am vazut-o pe PETRA- TARE TARE FRUMOASA SI HAIOASA!
kristinutza sunt si eu alaturi de tine cu sufletul, iti doresc numai bine! si, apropos, avem bebei nascuti in aceeasi zi! Azi am vazut!

Fetelor, m-a disperat darius. eu cred ca e dependent de lapte. indiferent de cat si ce mananca, pana nu baloteaza si niste lapte, nu ii trece maraiala. De exemplu, azi:

la 7-lapte 180 ml; la 10-
10,15 - 4 linguri cereale + branzica si lapte(mai voia lapte simplu, dar nu i-am mai dat);
la 13-supa cu legume pasate si 1 lingurita carnita pasata 150 ml si 120 ml lapte!!!!;
la 17- 100 ml iaurt cu 1 mar copt pasat si 1 lingura cereale si 100 ml lapte !!!!!;
la 20,30 180 ml lapte! Cred ca mananca cel mai mult de pe forum! Ce e drept, noaptea nu se mai trezeste, rar se mai scoala cate o data si mai baloteaza 150 ml lapte! Voi ce parere aveti?

Ma intorc la curatenie(a ramas bucataria- spalt aragaz, bagat vase la loc, ster pe jos) si sufrageria de aspirat(asta maine dimineata)!
va pup si somn usor!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

La multi ani!Alina si Irina si tuturor sarbatoritilor din ultimele zile
Sunt chiauna de somn,dragutu de lucas a avut proasta inspiratie sa doarma de la 8 aseara pana azi dimineata la 5,binenteles ca m-am bucurat aseara ca doarme ca asa am putut sa mai fac ceva treabaam cusut la masina ca am avut de modificat 2 pantaloni apoi am mai calcat ceva...binenteles ca la aceasta ora toata lumea doarme la mine,ma duc sa beau o cafea si sa trag o tigara ca tot sa discutat de vicii intru-un capitol...care mai doreste o cafea poftiti sau o tigara

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna dimineata spun si eu! sunt deja pe baricade...dar rezist eroic invitatiilor voastre viciate!!!!

miflore...eu folosesc doua ape. Borsec si Izvorul Alb, care desi nu e grozava are marele avantaj ca se gaseste le toate chioscurile la orice ora...poti aplica strategia surprizei...ii faci cu alta apa direct si te prefaci ca nu s-a intamplat nimic ...cu patutul, cand plecam la Tulcea il iau pe asta pliant, dar pt la munte am cumparat unul de lemn, ca nu am nervi sa ma frichinesc cu asta.

nu stie nimeni daca la mag victoria sunt doar tzoale?

Kristinuta iti doresc si eu o calatorie super, fara evenimente neprevazute si sa iti incarci bateriile alaturi de cei dragi!!! cand te simti mai bine te asteptam in parc!

Roxi, eu am intrebat la dr pt ca aveam aceeasi "problema". Milan baga dupa 120 ml de suc de fructe cu pulpa sau legume si 200 ml de lapte, si asa la toate mesele...si mi-a spus ca trebuie sa avem rabdare pana renunta la laptic, sa facem mesele mai consistente si sa scadem treptat cantitatea. eu ii dau lapte la 3 mese...adica dimineata si seara 250 ml, iar la pranz dupa legume inca 120. dupa gustari nu ii mai dau deloc, eventual niste apa cam la un sfert de ora dupa.
lasa, mai bine sa manance decat sa fugim cu macarea dupa ei!

baiatul meu inca nu s-a trezit.... pai daca stiam, nu mai dormeam si eu un pic??!!

fetelor care ramaneti prin Buc de Paste si luni nu mergeti la servici, nu aveti nasi sau fini sau mai stiu ce rubedenii de vizitat, va surade un parc????

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata!
Bianca, eu am fost o data la Victoria la magazinul pt copii si au cam tot ce au si la alte magazine, cam de toate. Dar tu cauti ceva in mod special?

Catalina

Mergi la inceput