Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
nanadana spune:
Neata fetelor
Vad ca Bianca si Dana deja au plecat la o cafea,tigara ,sa va fie de bine fetelor dupa mi_ar trebuie si mie o doza ca tare ametita de somn sint ],dar fara tigara ca nu fumez de fel
Antoine a trecut cu bine in seara asata de dupa vaccin ,cred ca sint pupicurile de la Anacare l_au linistit
poze
gabiarama spune:
Neata !Vreau si eu o cafea !
Se pare ca de ce mi-a fost frica nu am scapat :Tudor a facut febra 39 in timpul noptii .Noroc ccc ca m-am trezit si am pus mina pe fruntea lui ,ca el nu reactiona in nici un fel :dormea tun .Asa ca azi trebuie sa merg cu el la dr ca sa pot sta linistita (vorba vine) de Pasti .Are gingia de jos umflata si plinge atunci cind ii pun degetul in gurita sa verific daca nu o fi aparut ceva.Ieri nu a vrut sa manince nimic din ce ii dadeam cu lingurita , doar lapte ,si ala putin .
Drum bun fetelor care se incumeta sa plece cu bbii zilele astea si aveti grija sa nu uitati nimic , dar nici sa carati prea multe lucruri inutile .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
jadi spune:
Buna ziua fetelor desi e cam dimineata dar as zice ca dimineata era cand m-am trezit eu. Copilul meu a avut o zi mai proasta pe mancare dar asa este, 10 bune, 1 proasta asa ca nu ma ingrijorez pana nu se mai intampla. Am dus copilul la impartasit (bona, nu eu, ca eu am ajuns acasa la 9.30 aseara) si aseara il tinea bona treaz ca era cam ametit, asa ca am bagat baie repede si de mancat nu a vrut ca l-a tot amagit bona cu o gura de lapte acum, una mai incolo si era cam ghiftuit asa ca doar i-am pus suzi in gura si s-a molesit tot si a adormit. Insa pentru ca nu era mancat a dormit pana la 2 cand i-am dat restul de lapte si a mai dormit pana la 7 cand a halit alta portie zdravana de lapte. L-am invartit in pat la noi si intr-un final a adormit in patul nostru sufocat intre perne... asta pozitia lui favorita cand vrea sa doarma, baga nasul in perna sau mama si adoarme. A dormit fara suzi chiar adica destul de adanc ceea ce mi-a permis sa citesc din urma si sa incerc sa raspund.
Asa ca:
100 de scutece!
La multi ani Alina si tot binele din lume!
Si noi ne pregatim de plecat la Sinaia asa ca ar trebui sa ma apuc de facut bagaje, eu m-am gandit sa iau totul la noi ca sa nu ne lipseasca nimic! Mai putin sterilizatorul pe care incerc sa il scot din functiune, asa ca il folosesc saptamanal sau de 2 ori pe saptamana. Azi e programat!
Va pup si intru un pic mai tarziu ca printzul vrea atentie maxima asa ca daca ma va enerva ii voi pune bagajele in brate .
Deni & Vlad 28 sept 2005
locca spune:
Buna dimineata - ... stiti voi
Alina si Kristinutza, multa sanatate va doresc si tineti-va departe de ispitele culinare. Kristinutza, sa stii ca ai toata admiratia mea si poti sa te plangi aici cat vrei si simti ca noi te ascultam si te sustinem.
Irina, mersi pt. info legate de scaun. N-am reusit sa vad poza, e reclama cica dar o sa mai caut si eu pe net. Nu prea imi place ce ziceai de material, ma gandesc ca vara o sa fie cam naspa.
Kid, sa ai muschi buni pt. sportul extrem numit shopping si circulat cu masina prin bucuresti azi! Daca vezi piersici in cora sa-mi dai de stire cred ca am innebunit cu piersicile astea, mi s-a pus pata desi Matei vad ca s-a resemnat, de ce dracu' trebuie sa dispara lucruri de pe piata, gen borcanase de piure sau apa plata sau vaccin?
Noi nu vom pleca din bucuresti pana la urma, asa ca daca e frumos afara in principiu sunt pro intalneala luni in parc (inca nu am vb cu sotul, poate are el alte planuri). Duminica vom merge la socri deci ma asteapta nervi si imbuibeala, in aceasta ordine.
Vreau sa va spun ca piticul meu ieri a stat treaz de la 12 fara un sfert pana la 8 seara. A dat niste semne de oboseala pe la 4 dar a rezistat eroic si cu incapatanare, spre disperarea mea, iar la 8 a picat. Nu stiu ce sa fac cu el, pare ca vrea sa scoata definitiv si jumatatea de ora de somn de dupa-amiaza, ceea ce nu mi se pare prea normal.
Ca mi-am adus aminte ... Simo, cum se prezinta gura filozofului? Tot sexi?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Sofia
Sa inteleg ca daca a zugravit soacra nu mai veniti in parc duminica?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
alinam, am inteles ca pe parcursul sarcinii e favorizata aparitia pietrelor la colecist, din cauza hormonilor. sper sa faci laparoscopic operatia.
miflore, tare iubesc eu zona aia de tara. eu merg la arbore, e aproape de radauti.
plec azi mai spre pranz. si mai stau un pic si ma apuc de bagaj.
asa ca va urez de acum tuturor un paste fericit si multa sanatate! fie sa ne bucuram de copiii nostri si sa fim un grup frumos dc.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
kristinutza spune:
adica sa fim un grup frumos in continuare.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
cge spune:
Bonjourica la toata lumea!
Io sunt la scarbiciu, abia astept sa treaca si ziua asta de munca ca sa plecam.
Eu n-am mai fost la Slatina din august anul trecut.
Avem o veste buna: avem masina noua si nu e rulota (e Nissan Almera).
Sper sa reusesc sa indes toata lista care mi-am propus-o.
Kristinutza, iti tin pumnii ca totul sa fie ok de Pasti ptr tine si familia ta. O meritati din plin
Si chiar poti sa te plangi pe forum, e normal sa iti fie greu cu regimul. Dar fii sigura ca dupa zilele astea, vom trece si noi la regim.
Gabi, sanatate lui Tudor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
roxi23 spune:
BIUMIL, ai dreptate! mai bine mancaciosi decat sa-i alergam cu mancarea! M-am mai linistit, daca dr. zice sa avem rabdare, atunci rabdare sa fie! azi noapte m-am culcat pe la 2 si m-am trezit la 6,30 ca ii era foame haiducului! A balotat 200 ml lapte, apoi pe la 9,30 2 linguri cereale cu lapte si branzica si a adormit! Eu mi-am mai revenit dupa o mare cana de cafea si o juma pachet de tzigari!
CGE felicitari pentru masina! Dupa sarbatori dau si eu fugutza la societatea de leasing sa ma mandresc si eu cu masina...ce-i drept, una autohtona, logan adica, buna si asta...deh...buzunar subtire!
Am si eu o intrebare. Daca acum o luna am facut vaccinul de 6 luni (cel gratuit, de la stat), este vreo problema daca pe 26, luna asta, facem vaccinul antirubeolic- ca asa vrea dr. zice ca asa trebe! Hai ca m-am exprimat ca... intelegeti voi!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Sarbatori fericite fetelor care pleaca din bucuresti si care nu vor mai avea net!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
cge spune:
Roxi, sa iti fie de bine cafeaua
Multumim de urari, si bafta si voua la leasing.
Si doctorita Ancutei se jura ca nu ar fi nici o pb cu vaccinul antirujeolic, dar daca va fi sau vom vedea dupa.
Oricum, cum a zis si Gabi, bebe trebuie sa fie perfect sanatos.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei