Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
Diana30 spune:
Seara buna,dragelor!
Drum bun plimbaretelor!Mama ce liste aveti,ma faceti sa ma bucur ca nu tre sa plec la drum lung.
Anya20 multumesc de raspunsul cu diversificareaDa' sunteti hotarate,ati inlocuit deja 3 mese.Bravo!Ii dai Anyei fier?Daca da ,te rog,spune-mi de care si cum,ca noi inca n-am ajuns la pediatra sa facem vaccinul si sa ne mai zica una alta.Sa ma anunti cand dai unda verde la carnita sau alte cele sa ma orientez si eu.
Noapte buna!
miflore spune:
A, Maddy, n-am fost prea atenta cred; Bianca mananca mancarica si refuza laptele? Am citit ca parca nici nu mananca de 2 zile; daca mananca totusi altceva incearca sa-i bagi cate putin lapte in ceea ce mananca; dar cu atentie, sa nu se prinda si sa refuze dupa aceea si mancarica...ce complicat...bafta!
Kristinutza, drum bun la Suceava!!! Si mama mea e in vizita acum prin partile alea, mai precis la Radauti!
Nanadana, , 800 de mesaje!!! Sa te vad cand o sa ai 8000! Sau 80000!
Cristina, drum bun la Slatina!!!
Mai mai, toate plecati!!! Eu nu stiu sigur ce sa fac daca sa plec sau nu...stiti ceva, ploua in week-end?
Aaa, sa nu uit, l-am trimis pe sot la Carrefour sa cumpere cate ceva printre care si Nan1; fetelor care folositi asa ceva, voi ati luat noua varianta? Ca a aparut o cutie cu alt design, un pic diferit si scrie pe el ca e bifidogenic! A incercat cineva? Sau sunt prima?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simona8004 spune:
buna seara,
citesc in paralel cele 2 capitole pe care le am de recuperat ca sa ajung si eu la zi, dar am spus ca nu se poate sa pierd ocazia de a scrie la cel de-al 100-lea capitol. Moama, dar scriem si e bine
acum am cetit ca a fost ziua Irinei. Draguta si eu vreau sa iti spun chiar daca e mai tirziu, sper ca nu te superi si iarta-ma ca asa de tirziu iti urez. La mai multi ani si multa sanatate, fericire, implinire si tot ce vrei tu sa se implineasca. si multe de la noi.
mai citesc si cred ca mai revin, daca nu ma maraie fata [;P]
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
miflore spune:
Cristina, am citit ce-i iei Ancutei la drum dar nu ne-ai spus de unde inchiriezi rulota!
Mie mi-e tarsa cu patutul, nu stiu ce sa fac...as mai cumpara doua, unul la soacra-mea si unul la casa de la tara! O fi bine?
Anya, felicitari iepurasei Anya!!!
Bianca, spor la curatenie!!! Fa si tu ca Samantha! Tu cand pleci in calatorii cum rezolvi cu patucul?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Mifloricico, noi suntem deja pe Nan2, maine ma duc si eu in Cora sa cumpar! Dar daca e bifidogenic inseamna ca i-au pus bifidus si acum are probiotice, e bun pt digestie. Super
Anya20 spune:
Diana - am inlocuit deja 3 mese, sa scap de o grija. Pe mine nu ma caracterizeaza deloc rabdarea, cu care sunt foarte certata si draga de ea a primit 3 mese destul de repede, fara comentarii,parca a simtit ceva. Mai greu este ca am mult lapte, ca acum mai papa si altele si pana se mai regleaza situatia, mai rabd un pic.
Saptamana viitoare o sa incep si cu branzica, apoi piure de spanac, conopida si catre 7 luni cu carnita de pui/vita, iaurt si poate ii introduc si banana. La 7 luni jumate ii dau galbenus, perisoare,iar dupa 8 luni ficatel, citrice, eventual cereale cu gluten.
Am inceput de ieri sa-i dau fier hausmann, 1mg/kg/zi (adica 3 picaturi/zi, care inseamna 7,5 mg) si o sa continui asa pana la 9 luni, apoi daca va manca bine carnita i-l scot si nu mai continui pana la 1 an. Am renuntat la vigantol si ii dau fluor vigantoletten (acum ca are si dinti...), 1 tb de 500mg/zi, dizolvata intr-o seringa cu apa plata.
Kristinutza - ai toata admiratia mea; nu e deloc usor sa treci prin ce ti s-a intamplat tie. Acum am inteles cu adevarat care a fost situatia. Din pacate, nu stim sa apreciem cu adevarat sanatatea decat atunci cand nu o mai avem. Ce bine ca acum esti spre vindecare si bb este un real sprijin pentru tine.
Christina-m, Alina
Sofia, Dani_flor - pe unde umblati?
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
miflore spune:
Nanadana, bravo pentru dimensiuni!!! Antoine e un pic mai dolofan si un pic mai inalt decat Ana! ! Sa-mi spui si mie ce ti-au zis la oftalmo si cum il testeaza! Ana mi-a soptit acum ca-i doreste noapte buna lui Antoine si pana maine dimineatza sa uite de vaccin!
Codruta, Petra e in luna a noua si n-are inca nici un dintisor, cred ca e singura pe aici fara dintisori la varsta asta!
Se zice ca daca ies mai tarziu cica sunt mai buni!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Kid, stiu ca tu folosesti Nan - tu parca esti acum la Nan2 - ai luat vreodata Nan1 sub alta infatisare, bifidogenic d-asta?
Kristinutza, poti sa te plangi aici cat vrei tu! E cam greu cu regimul, mai ales la sarbatori...dar cine o sa aiba silueta? Dupa Paste, tu asa si noi asa !
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI