Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

1-0 pt STEAUA

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

of, multumesc mult. chiar ajuta sa simti ca te asculta cineva. desi nu ma pot in niciun caz plange ca nu il am pe sotul meu aproape, parintii, prietenii etc. dar cred ca totusi am iesit zdruncinata din experienta asta si ca nu sunt chiar asa puternica...

dr. anya, am avut pancreatita acuta hemoragica necrotica. cu tot cardul de complicatii. problema e ca am ramas cu fistula pancreatica (prin plaga uneia dintre operatii curge suc pancreatic). asta e alt motiv pt care m-am incumetat greu la drum (trebuie schimbat pansamentul, mentinuta o igiena stricta, fara efort, injectii zilnice). iar, kid, atata timp cat nu se opreste scurgerea asta, trebuie sa tin regimul asta. dupa aceea, regimul va fi un pic mai lejer, desi, tot restul vietii nu voi avea voie la prajeli si grasimi, treburi de-astea. ca m-ati intrebat si despre sarcina sau nastere daca au avut vreun rol... sunt mai multe variante. ce e ingrozitor pt mine e gandul ca o varianta a declansarii bolii este tocmai nasterea... cum ca as fi contactat la nastere o infectie. insa nu am dovezi, de aia incerc sa nu comentez prea mult, pt ca se stie unde am nascut si nu vreau sa se creeze alte discutii... (insa poate mai tineti minte si cat de greu mi-a fost dupa nastere, cu mastitele repetate, cu frisoane si febra la greu, cu dureri etc). of, nu stiu, e groaznic de greu. gandul ca la nastere s-a intamplat ceva de genul asta e ucigator. ca o bucurie atat de mare s-a transformat in ceva atat de urat si de greu de indurat, cu atat de multe urmari... deci, tonnia, nu prea stiu ce sa spun. motivul oficial pt declansarea pancreatitei a fost litiaza biliara (pietre la colecist).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu la ceas de seara!

Codruta frumoasa fok Petra!

Alina (Anya) la multi ani sa ne traiesti , sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Ioana cate zile stai in Galati? eu sper sa ne vedem, o sa iau nr tau din adresa comuna ...

Kristinutza stiu ca nu e o consolare dar acelasi regim il tin si eu, eu am fakut pietre la fiere in timpul sarcinii si desi stiu ca imi e mai usor decat iti e tie, nu am stat in spital, dar am zile cand fuge sotul de la munca sa stea cu bb, sau mama pentru ca eu nu pot sa stau nici macar langa el in pat, nu se pune problema de joaca ..... iar mancarea hmmmm nu stiu cum erai tu inainte, eu eram o gurmanda si acum tare greu imi este cu regimul asta, alaptat ... astept sa termin cu alaptatul (nu pot sa ii dau lapte praf, are alergie) si ma operez si eu ca nu se mai poate.
Aseara am fost la o petrecere, a fost o adevarata tortura, masa plina de bunatati, dar gazda se gandise si la mine, avea branza dietetica si covrigei brezel hehehe.
Ca si consolare azi mi-am cumparat:2 parfumuri (un hugo woman si un Lacoste), 2 rujuri, 2 creioane de oki, 2 oje ... un singur fond de ten ... nu ca le-as folosi zilnik dar imi place sa le am.
Acum ma duk la bb ca e gata de baita.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza, Alina sanatate multa, multa va doresc si putere sa treceti peste toate greutatile!

al meu doarme de la 8. Acum i-am dat lapticul, a halit 270 (adica tot ce era in bibe ). Nu vreau sa-i mai dau noaptea, poate scap de trezirea de papa definitiv.

Noapte linistita va doresc!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Seara buna!

Multumim tuturor pentru urari. Dorim si noi numai bucurii si sanatate tuturor bb-ilor nascuti azi!

Cristina, eu ii dau ketof doar seara: 2,5 ml. Nu doarme nici mai mult nici mai putin ca de obicei. De fapt doarme mai putin ca in timpul zilei e cam agitat de la restul medicamentelor.

Kristinutzaiti doresc sanatate multa. Imi pare rau ca ai suferit atat, dar bine ca s-a terminat cu bine. Cineva, acolo sus, te iubeste, sa nu uiti asta niciodata. Pupici bubulinului, care e un dulce

Codrutza
e tare frumusica Petra-tarancuta

Noi am fost ieri la doctor si cica e mai bine. Continuam tratamentul complet pana sambata (7 zile adica, iar ketof-ul il prelungim pana la o luna. Cica ne da imunitate...Dr Calapod mi-a zis ca de la 8 luni sa incep sa-i dau si zeama de carne si ca pot sa-i dau sa guste din mancarea noastra cu conditia sa nu aiba albus de ou, rantasuri, prajeli, sare prea multa, nu porc. Asa ca deja i-am pasat carne de vita din borsul pe care abia ni-l facuse bona si taaare i-a placut. Ne-a zis si ca n-am facut rau ca i-am dat coaja de paine ca e mare deja. Ne-a mai invatat manevra de eliberare a cailor resp daca se inneaca bebe.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Simodina, ne poti explica si noua cum e manevra asta?
Mersi

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Cristina, incerc. Sper sa-mi iasa. Intai intorci cupilu' cu fata in jos, cu capul mai jos decat picioarele si ii aplici 5 palme intre omoplati dar serioase. Apoi il intorci cu fata in sus, tot cu capul mai jos decat picioarele si il apesi cu 2 degete in capul pieptului de 5 ori. Daca nu-i suficient repeti manevra. Dar parca gasesti si in Capraru partea a 2a a manevrei. Eu experimentasem deja prima parte mai mult din instinct cred, ca i-am dat sa roada si mar si s-a innecat usor... Oricum tre' sa fim cu ochii pe ei tot timpul cand le dam sa pape singuri ...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Fetele care pleaca de sarabatori, sa aveti un Paste Fericit si drum bun!!! Distractie placuta!
Kristinutza, sanatate multa si un drum fara peripetii!
Codrutza, faina tare Petra in costum national .
Simodina, mersi de raspuns. Sper sa n-avem nevoie.

Acum a adormit si Matei. Mai nou se trezeste pe la 4-5 dimineata sa manance, el care dormea pana la 8. Cred ca nu se mai satura doar cu tzitzi sau adoarme inainte de a suge suficient. Si nu-l pot face sa manance cand doarme...
In rest, sanatosi, voiosi, voinici, zambareti si fara nici un dinte. Iesim si noi afara de 2 ori pe zi si tare ne place in parc la copii, pe care i-am mangaia toata ziua.

Voi le-ati facut radiografie la bazin inainte de a sta in funduletz? Ca noi stam destul de bine deja si inca nu i-am facut-o. O fi rau oare?
Multumesc de raspuns.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

simona (simo74)....cand treci strada uita-te si in stanga, nu numai in dreapta ....nu stii cine e la semafor...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, drum bun la Galati!!! Sa aveti un Paste luminat si fericit! Miruna e cuminte, sigur te vei descurca!
Apropos, sa-nteleg ca pe tine te ajuta sotul?
Kidut, jurnalul ar putea fi folositor pentru un al doilea copilas!
Kristinutza, mercic pentru pont! Deci 2 scanduri zici, ma duc in padure! Si eu vomit daca merg cu spatele!
Maddy, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau! Incearca s-o pacalesti cu diverse, orice-ti trece prin cap, orice combinatie; bafta multa si spune-ne cu ce ai reusit!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput