Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

trebuie sa va spun patania de azi:

Atentie mamici cu bebici cu suzete!!
crisu azi se juca in brate la tata si si/a scapat suzeta in sonda lui cu bere. s/au chinuit ei ce s/au chinuit sa o scoata, dar lui tata nu/i intra mana in pahar, asa ca s/a gandit sa bea continutul, caci si asa era putin. cand a inceput sa bea s/a pus frate crisu pe un plans......urla cu suspine, a crezut ca tata a inghitit "goga". cand i/am dat/o a aruncat/o si urla in continuare.....5 minute a plans cu lacrimi si suspine pana am convins/o ca e goga ei!!!

pt mine e clar momentul cand ham ham o va papa e cam departe.....

Un Paste fericit, liniste si intelegere!
pupici

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

SARBATORILE INVIERII DOMNULUI IISUS HRISTOS
SA VA LUMINEZE VIATA SI SA VA UMPLE SUFLETUL DE BUCURIE SI SPERANTA.
PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi

Fetelor
, noi plecam astazi la tara la Liviu si ne intoarcem luni dupa amiaza. Speram sa avem parte de o vreme cat mai frumoasa si sa stam cat mai mult prin curte. Ne auzim incepand de luni 24 aprilie.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Aaaa am uitat sa va spun, celor care vreti sa va Impartasiti puii, nu trebuie sa-l duceti nemancati. Sunt prea mici pentru asa ceva. Deci, mergeti fara probleme chiar si satui. tuturor celor care isi Imparsasesc puii!

Fetelor, multumesc pt aprecierile facute cu privire la Impartasanie mea. Sa stiti, pt faptul ca inca mai alaptez, nu este bine sa tin post. Vinerea trecuta m-am spovedit la Parintele meu Duhovnic, si mi-a dat voie sa am parte de aceasta bucurie, de a ma Impartasi. Desigur cu cateva zile de post inainte (4 zile).In rest, de cand am ramas insarcinata si pt ca inca mai alaptez, la rugamintea Parintelui meu, nu am voie sa tin post. De obicei tin cu strictete zilele de miercuri si vineri de peste an.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

anda, bun titlu, eu ma tot uit la el si ma minunez cit de inalt e, chiar ca un bradutz... cum facem sa il invete irina pe gabitza sa-i placa la schimbat si la baie? dupa ce il dezbrac inainte de baie, incepe fugareala prin casa
oana, eu nu spun sa dormim impreuna cu copiii, doar in perioada critica sa nu mai faceti drumuri intre camere. asa e, fiecare cu camera si patutul sau.
oana cretu, ii pun apa sa il diluez pt ca de obicei ii pun si o lingura de cereale si devine prea gros sa treaca prin tetina, mi s-a intimplat sa se infunde si de aceea am grija sa aiba consistenta buna. pe de alta parte, el bea foarte mult lapte si apa mai putina, asa ca m-am gindit ca nu are ce rau sa-i faca daca ii dau "fortat" putina apa. el nu vrea sa bea nici un alt fel de suc sau ceai deocamdata, as fi preferat sa ii dau doar apa sau ceai noaptea, dar le refuza si face scandal pina primeste lapte.
fetelor, aseara am facu 2 pashti (cu biscuiti sfarimati in loc de aluat), i-am scris unei prietene reteta asa ca v-o dau si voua, sint foarte gustoase:
RETETA DE CHEESCAKE / PASCA
500gr philadelphia cream cheese o bati la robot cu 2/3 cana zahar si 4 oua puse pe rind. adaugi 2 linguri de suc de portocale, coaja de portocala rasa si ce esente vrei tu. eu am pus si stafide pe care le-am lasat putin in apa fierbinte sa se umfle. O pui 10 min la cuptorul incins la 200grC si apoi o ora la 140grC. deasupra o poti orna cu ce vrei tu, eu am facut un amestec din 150ml smintina cu o lingura de zahar vanilat si 2 linguri de suc de portocale, am turnat-o peste pasca si apoi inca 10 min la cuptor. Cea cu ciocolata a fost identica, plus 150gr cioco topita in compozitie si visine in loc de stafide, iar la sfirsit am pus putina cacao in smintina. Foarte delicioase si usor de facut, nu pierzi timp cu ele
crinuta, nici noi nu sintem vorbareti, adica nu spunem cuvinte, dar va veni si asta, fii fara grija
Gabita a mincat inainte de impartasanie, doar nu era sa il tin nemincat pina la 12. in vara de sf Maria l-am dus nemincat, l-am luat din patutz in pijama, dar biserica era linga bloc, acum fac o ora cu masina.
Sa petreceti sarbatorile cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Aseara Victor a facut pentru prima data temperatura mai mare 38.7. I-am dat Panadol, nu i-a scazut si dupa o ora jumate i-am pus si un supozitor cu Novocalmin, iar dupa inca fro juma de ora sosete cu otet. Pe la 10 jumate a adomrit si la 7 dimineata am intrat la el ca ma ingrijoraseram nu stiam ce face. Dormea complet dezvelit si avea manutele foarte reci. Eu l-am imbrcat subtire ca stiam ca o mare greseala la febra e sa ii imbraci gros. I-am dat sa suga si s-a culcat la loc. Oricum faptul ca nu a mai facut febra peste noapte cred ca e un semn bun.

Apropo de nazdravanii... MI-a scos trei taste de la laptop.

Erica, eu fac fizioterapie la o policlinica privata se cheama Medconsult si este pe Stirbei Voda. Initial n-am avut ofarte multa incredere si am ajus acolo din dipserare de cauza. Aveam un episod acut de vreo 10 zile iar ultimele 3 nopti au fost cumplite, nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta si am dormit intr-o pozitie semisezanda. Si eu am recomandare din 2003 pt fizioterapie dar am neglijat, mai ales ca nu gasisem un loc civilizat, iar la spitale am alergie, dupa ultima perioada petrecuta acolo. Eu am facut 2 sedinte pana acum si sunt ok. Dupa prima sedinta am vazut o imbunatatire clara iar de ieri nu mai am nimic. Conditile sunt f civilizate iar ca pret desi initial mi s-a parut maricel mi-am dat seama ca si la spital dca mergeam plateam tot cam pe acolo. Aici 12 sedinte (cate 2 proceduri plus masaj in zonele afectate la mine lombara si cervivala ) costa 3.7mil.

Lavinia multa sanatate tuturor!!

Ubi apropo de prietene, si eu am una cu doi fetite care ajunsese atat de epuizata inca atunci cand se urca in metrou si vedea un copil fugea repde in partea cealalta a vagonului

Ixxi mortala papusica ta! Faza cu suzeta e tare haioasa!

Kris vacanta placuta!! Si vreme buna!Eu anul trecut am vrut sa ma impartasesc si mi-a zis popa ca ar fi trebuit sa tin post chiar daca alaptez. Asa ca nult asta nici macar tentativa nu am mai facut-o.

Oana sunt tare haiosi acum ca incep sa intelega din ce in ce mai mult. Dar si tare incapatanati. Ne trebuie foarte multa rabdare.

Crinuta nici noi nu stam foarte bine cu vorbirea. In afara de cateva silabe care cred eu ca inseamna ceva vorbeste numai pe limba lui. Dar a evoluat foarte bine motor si cred ca nu prea avea cum sa le faca pe amandoua o data. Dar acum intelege foarte multe (si culorile si formele..) si in mod sigur va incepe si sa vorbeasca in curand.

Anda multumim penbtru modificarile din listuta.

Patricia chiar vreau sa mai pun niste poze, ca le-am factu dar sunt cam prinsa... Poate astazi ca stau pe langa baietzel racitzel.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

In primul rand felicitari Anda pentru titlul subiectului; l-am citit partial, am gandit ca e al altora, si ma cuprinsese parerea de rau ca nu a venit niciuneia din noi ideea asta, si am cautat prin pagini mai departe;
Apoi multumesc pentru niste subiecte publicate in capitolul precedent de Liviana si de Catiflo; aaaaaaaaa Florina iti multumesc si pentru reteta de pasca;
Bubu, ieri am cumparat si eu smochine si am de gand sa ii dau in a doua sau a treia zi de pasti, ca daca se intampla ceva cu burtica lui macar sa nu ne strice sarbatorile; Voi sunteti oK de la astea?
Patricia eu am impartasit pe Andrei odata in ziua de florii si acum azi de dimineata la biserica Ghica;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

in Duminica Floriilor am dus copilul mancat de dimineata(la 7) la biserica si a dormit foarte bine dupa aceeal; astazi pt. ca m-am impartasit si eu am zis sa incerc sa il impartasesc pe nemancate si este foarte agitat; sper ca nu de la impartasania luata pe stomacul gol0

album

Mergi la inceput

Erica la farmacie se gasesc niste plasturi care se pun in zona dureroasa si dispare in cateva ore durerea; sunt unii turcesti(Sanitaki se numesc) cu care eu ma impac mai bine, si unii chinezesti, bunuti; Eu pe astia ii folosesc, si la nevoie si cate un supozitor cu diclofenac, dar cam provoaca gaze :((; mie una indometacinul imi da reactii adverse, adica dureri mari de tot de cap;

Dupa cum vedeti ma puteti inscrie si pe mine la "gasca celor cu dureri de spate", Ca sa nu mai spun ca durerile apar in special cand merg mult pe jos si imping caruciorul sau in parc, am senzatia ca ma trage curentul pe la mijloc, si bineinteles cand se schimba vremea; Si numai noaptea ma apuca iar ziua sunt fresh, dar chioara de somn;

Kris, Ixxi, vacanta placuta;
Lavinia multa sanatate, sa va inzdraveniti repede de tot;

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Poze noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/preoteasaanita/my_photos

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, drum bun la tzara si sa petreceti frumos in familie si sa aveti parte de zile senine si frumoase!
multumim pentru sfaturile de inainte de impartasanie. Chiar mi se pare aiurea sa duci copilul asa mic si nemincat. dar sa stii ca sint preoti si preoti!!

Ana-Maria, scump foc dl Victorila, si are niste plete. asa este, cind ii vezi asa simpatici nu te poti supara pe ei.

Eu am observat cu Rebe ce se pling fetele cu bonele. Ea cind sta cu taica'su este cuminte, sta in tarc, e sociabila daca vine cineva in casa....cind sint eu cu ea, vrea sa sta lipita de mine, sa o pup, sa ma joc numai cu ea...Ieri a trecut fratele meu pe aici si nici nu vroia sa il bage in seama, dar cind vine si e doar sotul acasa, sta si in brate la el, ride, "vorbeste" cu el...este foarte diferita si f. prietenoasa.
Nu stiu, cred ca vrea sa ma exploateze la maxim pentru ca stau asa putin cu ea?!

si eu fac parte din gasca celor cu dureri nasoale!! de spate-coloana. NU am facut nimic decit o singura data eercitii la Policlinica 10. In rest, mai iau cite un Aulin cind nu mai pot, plasturi pina fac alergie de la ei, si cam atit. DAr ma doare mereu, mai ales noaptea si daca stau mult in picioare fara sa merg. am zis ca voi merge dupa srbatori sa "ma caut".

Kita, biserica este cea noua de la intrarea in parc?

CAtiflo, multumim de reteta. eu maine fac si oole, si mincarea, si pasca si ce mai trebuie, astszi mai fac curatenia si cumpar ce imi mai trebuie.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput