Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)
Raspunsuri - Pagina 5
lbelciug spune:
Buna fetele, intru si eu rapidel sa va urez:
UN PASTE PERICIT, plin de pace, credinta, iubire si speranta!
Sa aveti clipe minunate alaturi de rudele si copiii vostri!
Pupici de la Matei!
PS: Va recomand cartea "Jocuri pt copii de la o zi la 6 ani"-Anne Bacus. E super buna, costa 100.000 lei si se gaseste prin librarii (editura Teora).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
oana cretu spune:
Va pup din mers, drum bun celor care pleaca de Pasti si Paste fericit, multumesc pentru lamuriri celorlalte. Sunt cu mainile in oua vopsite, drob etc
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
crinuta spune:
Rayan mananca ceapa verde goala, seamna cu mine. Cam tot ce imi place mie ii place si lui.
O sa pun poze.
pupici
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Hihi, Crinuta, si Seb a mancat la niste prieteni ceapa verde goala si i-a placut, si acum a furat o frunza cand faceam eu mancare. Intr-o zi a mancat si ceapa normala, se intindea la ceapa si i-am dat si a mancat. Iar in alta zi a furat usturoi si a mancat cu coaja cu tot, eu citeam in pat, si el a venit la mine si l-am simtit ca miroase a usturoi si dupa aia am vazut ca aveam intins prin casa numai catei de usturoi, majoritatea inceputi.
Eu azi nu mananc nimic, dar beau apa, ca nu rezist fara apa. Dar era sa bag de cateva ori degetele in gura cand faceam mancare. Am terminat ouale de vopsit, drobul e la cuptor si ciorba pe foc. Maine dupa masa fac si friptura la cuptor si aperitive. Prajituri nu fac ca, cuptorul meu e electric si nu se coc bine in interior. O sa cumpar.
Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
sirimie spune:
Sarbatori Fericite tuturor!
Si spor la treaba, la pregatitul de bunatati!
Si drum bun daca plecati!
Oana Cretu, ma bucur ca ai revenit, ma bucura mult vestile bune despre voi! Mult succes la proces si pentru acte!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Si eu tot cu o mana in drob si una in sarmale...acum m-am spalat sa va scriu Acum sunt la cuptor, intre timp am calcat si muntele de rufe...of, of, of, cata treaba am!
Le urez si eu celor care pleaca in vacanta Paste Fericit alaturi de cei dragi si ne auzim saptamana viitoare!
Mai intru pe seara si va povestesc, ca vreau si eu sa ma duc acum cu Vlad la biserica sa trecem pe sub masa. Va pup!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by ixxi
trebuie sa va spun patania de azi:
Atentie mamici cu bebici cu suzete!!
crisu azi se juca in brate la tata si si/a scapat suzeta in sonda lui cu bere. s/au chinuit ei ce s/au chinuit sa o scoata, dar lui tata nu/i intra mana in pahar, asa ca s/a gandit sa bea continutul, caci si asa era putin. cand a inceput sa bea s/a pus frate crisu pe un plans......urla cu suspine, a crezut ca tata a inghitit "goga". cand i/am dat/o a aruncat/o si urla in continuare.....5 minute a plans cu lacrimi si suspine pana am convins/o ca e goga ei!!!
pt mine e clar momentul cand ham ham o va papa e cam departe.....
Un Paste fericit, liniste si intelegere!
pupici
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Crinuta, ce tare e Rayan cu ceapa verde! Vlad e cam fitzos, seamana cu ta-su! Nu-i plac legumele crude sau verziturile!
Kita, nu a patit nimic de la smochine sau curmale, dar a mancat f. putin, vreo juma din fiecare, mai mult le morfolea, dar ii placeau! Nu stiu exact ce vitamine contin, dar sunt f. bune!
"Apropo de nazdravanii... MI-a scos trei taste de la laptop"
Ana-Maria , ce-am mai ras!!!
Poze cu Vladutz
Ubi spune:
Oana si Bubu - ce frumos ca pregatiti bunatati. am tot respectul pentru cele care stiu sa gateasca. Eu nu-s asa de priceputa.
Sarbatori fericite!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
oana cretu spune:
Ete ca sunt pacatoasa!!!! Nu am rezistat sa gust drobul ca zicea George ca e bun rau, si....mmmm, e delicios!
Merci, Ubi, dar de ce nu incerci sa faci si tu, ca eu nu m-am nascut bucatareasa? Am inceput si eu sa gatesc cand am venit aici, si, noroc ca nu am avut esecuri in gatit, ca, nu stiu ce faceam. Eu nu am mai facut si sarmale, ca varza de impachetat carnea nu e buna aici, si de foi de vita m-am saturat.:)))
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!