Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

quote:
Originally posted by loredana405

Fagu sa-ti auda D-zeu aceste vorbe si sa fie inplinite visurile noastre ale parintilor .Ma gindesc ca toti parintii in cazurile noastre viseaza de as vedea vreodata copii sanatosi si vara probleme.Doamne ,Doamne ajuta toti copii (vorba lui Alex)

http://photos.yahoo.com/loredanasacalis]



http://photos.yahoo.com/loredanasacalis]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loominita spune:

Dragii mei,
Am trimis linkul vostru unei prietene foarte inimoase de la ProTV International care l-a mai raspindit o tura printre cunostinte. S-au mai strins citiva banuti de la oameni cu suflete calde, poate o sa vedeti in cont. As vrea sa fie ca un cadou pentru ziua lui Andrei de 6 luni caruia ii tinem cu totii pumnii! Poate, cine stie, ajunge mailul si la cineva care sa poata face ceva mai mult si mai repede! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Mltumim mult loominita.

Multumim mult si prietenilor tai. Si voua dragi prieteni forumisti care va gasiti timp sa aruncati o vorba buna si sa aveti un gand bun pentru Andrei.

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Dragii nostri,
va urmarim indeaproape si ne rugam mereu pentru voi!
Sabina este sigura ca si Andrei este un invingator ca si ea. Noi azi sarbatorim primul an de cand am invins cancerul! multa putere parintilor.

http://sabinac.netfirms.com

http://pg.photos.yahoo.com/ph/crisflo34/album?.dir=/7aafre2


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragos, am inteles de la cunostinta mea ca cineva din echipa "Povestirilor Adevarate " de la Acasa a luat legatura cu voi. Sper din toata inima sa iasa ceva din povestea asta! sa-mi spuneti si mie, va rog, daca se rezolva ceva! intre timp, e posibil sa mai fi primit ceva banuti de la vreo 2-3 prietene de-ale mele ( una dintre ele locuieste in Germania).

Multi lui Andrei si multa-multa sanatate!


Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Buna, Andicu.

Din cate isi aduce aminte creierul meu obosit am fost contactat de urmatorii:
Cristina TILICA - TVR (a contactat-o pe Doina care de abia azi a apucat sa ii raspunda cu CC la mine - o voi suna eu luni, sa nu o deranjez in weekend)
Ileana GHEORGHIU - nu am retinut de la ce este, am vorbit la telefon, iar adresa de e-mail e de hotmail
Carolina MAGHERESCU - B1TV
Carmen RUSU - Diaspora Romaneasca
Carmen PREOTESOIU - Jurnalul National
Laura BOGACIU - Mami

Deocamdata a aparut articol in Jurnalul National. De luni incep sa ii contactez pe fiecare in parte pentru a vedea daca au nevoie de ceva suplimentar, intrucat nu au mai dat nici un semn de viata in saptamana care a trecut, cu exceptia doamnei PReotesoiu, care ne-a ajutat cu un articol foarte bun.

Multumim mult pentru banuti. O sa verific conturile duminica si voi actualiza si site-ul cu info finaciar precum si cu rubrica multumiri.
La contul din Germania din pacate nu am control, deoarece apartine clinicii.

Toate cele bune,

Andrei, Doina si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns body spune:

Am citit mail-ul scris de Doina si are perfecta dreptate in ceea ce priveste Ministerul Sanatatii. Te pun sa alergi sa depui hartii peste hartii pentru ca la final sa-ti spuna sec nu ne permite legea.
Noi cand am aflat ca baiatul nostru nu poate fii operat in tara (ne-a soptit o doctorita cu suflet din spital sa nu ne lasam copilul operat in tara, ca nu s-au facut astfel de operatii la noi; doctorul chirurg vroia sa-l opereze desi nu mai facuse nici o operatie de acest gen) eram foarte increzatori ca o sa primim fonduri de la Min. Sanatatii. Dar un doctor din terapie mi-a spus ceva de genul ca nu a vazut nici un copil care sa plece la operatie in strainatate pe bani dati de Min. Sanatatii.


Va pup

Doamne ocroteste-l pe Andrei si dai multa sanatate si parintilor putere de a lupta


Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Alina, ati fost norocosi ca a avut cine sa va sfatuiasca.

Noi am crezut in sistemul romanesc pana in ultima clipa cand copilul nostru era pe punctul de a fi pierdut si marele profesor de la Gr.A. ne-a spus cu zambetul pe buze ca Andrei are 50% sanse de supravietuire si ca ii fac exact ceea ce trebuie. Ma intreb atunci cum de au reusit germanii sa-l detubeze in patru zile.

Am sperat din momentul in care am decis sa ramanem in tara acum multi ani ca lucrurile se vor redresa la noi si ca putem avea incredere in orice specialist, de la vanzatorul de la care iti iei televizorul pana la medicul care te opereaza si statul care te guverneaza. Viata bate filmul insa.

In orice caz, noi ii suntem recunoscatori lui Dumnezeu ca totusi am avut sansa extraordinara de a-l putea duce pe Andrei intr-un loc unde sa fie tratat si pus pe picioare. Ma voi uita inapoi numai cand Andrei va fi total refacut.

Intrebarea care ramane si pluteste deasupra noastra este ce putem face astfel ca alti copilasi ca ai nostri sa plece din start cu o sansa in plus.

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns body spune:

Buna Dragos

Am trimis si eu azi 250 ron din BRD Pitesti. Te rog confirma-mi plata.

Ce mai face Andrei? Mai da-ne vesti despre el.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Alina, banutii au intrat. Multumim foarte mult.

Lui Andrei tocmai i-a fost schimbata dieta. A trecut de la laptic PreHumana, pentru copilasi nascuti prematur, la laptic pentru copilasi mai mari impreuna cu doua linguri de piure de morcovi si ceva bical. Avantajul hranei prin gastrostoma este ca, vrea nu vrea, bebelusul mananca la orice moment al zilei, si nu poate face mofturi :-). Insa sunt convins ca Andrei vrea sa manance cu orice orificiu pe care il are, pentru ca are de recuperat si digera tot cu o viteza incredibila.

In continuare are nevoie de un surplus de oxigen prin tubusoarele care stau in nasuc si sunt lipite de bufle cu leucoplast, dupa cum se vede in poze. In directie scaparii de aceste tubusoare inca nu s-au facut pasi foarte mari. Inca mai are diverse secretii in plamani si il apuca tusea din cand in cand, lucru care il supara foarte tare. Doctorii nu par foarte ingrijorati de acest lucru si considera ca depinde de el cat de repede va scapa de aceste tubusoare si va ajunge sa respire doar aer. Speram din tot sufletul sa scape cat mai repede de ele.

Ocazional vine o fizioterapeuta si face sport cu Andrei. La inceput a fost cam sceptic, asta ca sa nu spun ca a urlat din gura de sarpe la ea, insa azi am inteles de la Doina ca era fericit la tanti fizioterapeuta in brate si facea sport zambind cu gura pana la urechi.

Numai bine,

Andrei, Doina si Dragos

Mergi la inceput