Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Dragi prieteni,

Multumiri calde pentru ajutor, ganduri si incurajari.

Andicu, ideea este foarte buna si daca exista posibilitatea fara a indatora prea mult o relatie de a ta, ar fi grozav. Azi am vorbit si eu cu cineva de la b1tv, si sper sa iasa ceva. La acasa nu am incercat pana acum.

GabyHila, contul de la BRD pare sa fie activ de vreme ce ceilalti au reusit sa depuna. Mai mult, tocmai l-am accesat acum cateva secunde cu brd-net. Confirm si doua intrari. Multumiri.

Detaliile contului: RON: RO48 BRDE 445S V362 7234 4450, deschis la sucursala BRD Militari (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr. 111, bloc F) pe numele Doina FAGUREL (CNP:2770725131258), se gasesc si pe site.

Inca o data va multumim mult.

Andrei, Doina si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragos, Doina,

stiu ca peste cateva secunde e ziua lui Andrei ... implineste 6 luni ... asa ca primiti din partea mea, din adancul inimii, cel mai sincer

LA MULTI ANI !

pe care l-am spus vreodata in viata mea. Sper ca bunul Dumnezeu sa va ajute si sa ii dea sanatate micutului vostru, iar voua, sa va dea putere sa treceti peste toate ...

LA MULTI ANI ANDREI, SA FII SANATOS, FERICIT SI SA AI PARTE DE O VIATA MINUNATA !!!


adar si MAIA(30 martie 2006)''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Hi . Multumim frumos pentru urari.

Ne straduim sa fim un bebelus tot mai sanatos .

Andrei si mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ada, mersi pentru atentionare!


Andrei, la multe luni si multa sanatate ca esti un dulce si un curajos! Numai bine si parintilor tai si sa fie puternici pentru tine in continuare!


Diana+Dragos

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragos, sunt sigura ca va reusi. Impreuna cu voi! Sunteti minunati, un adevarat exemplu! Va iubim ... sper sa auzim numai de bine ...
adar si MAIA(30 martie 2006)''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Andrei , LA MULTI ANI ! SA CRESTI MARE SI VOINIC, SA FII SANATOS, FERICIT SI SA AI O VIATA LUNGA SI FRUMOASA ALATURI DE FAMILIA TA !!!


Dragos, am dat toate detaliile voastre, adresa de mail, linkuri la subiectul asta si la pagina lui Andrei, iar persoana respectiva incearca sa va ajute. AM rugat-o pe sora celui in cauza sa ma anunte si pe mine cum merg lucrurile, dar presupun ca daca se rezolva ceva te vor contacta ei. Doamne Ajuta !!! banuti n-am apucat sa pun , ca abia luni iau banii si plec la Timisoara pentru 4 zile, dar gasesc eu un BRD acolo !

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

DRAGOS in primul rind vreau sa-i urez la multi ani puiului vostru care este un ingeras tare scump Si D-zeu sa-i dea putere de a se face bine si multa multa sanatate .Uite stau si citesc cazul vostru si va inteleg durerea de parint pt ca si noi avem un copilas cu probleme.Dar D-zeu ajuta si ocroteste toti copii.Eu va doresc multa multa sanatate si numai bine puiului vostru.D-zeu sa va dea parte doar de bucurii in viata asta.Si sa va bucurati alaturi de bebe .Numai bine

http://photos.yahoo.com/loredanasacalis]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

La multi ani Andrei! Sa fii sanatos, fericit si sa ai o viata lunga si frumoasa!

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Loredana, am cititi si eu mai demult cazul vostru. Iti multumesc mult ca ai gasit timp sa ne arunci o urare de bine. Sper din tot sufletul ca peste ani bebelusii nostri de acum sa stea la o terasa la o bere si nici macar sa nu-si aduca aminte de ceea ce li se intampla acum.

Andrei va multumeste la toti cu un "Gaaaa". A fost cam nervosel in ultima vreme, insa am inteles ca se mai intampla ca bebelusii sa aiba si zile suparacioase.

Numai bine,

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

Fahu sa-ti auda D-zeu aceste vorbe si sa fie inplinite visurile noastre ale parintilor .Ma gindesc ca toti parintii in cazurile noastre viseaza de as vedea vreodata copii sanatosi si vara probleme.Doamne ,Doamne ajuta toti copii (vorba lui Alex)

http://photos.yahoo.com/loredanasacalis]

Mergi la inceput