Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Am citit si eu cazul lui Denis, si cat sunt eu de batzos, aproape ca mi-au dat lacrimile. Este trist si nedrept sa ai in mainile tale soarta cuiva si sa nu-i oferi sansa.

Voi incerca o campanie de presa pe baza unei liste de jurnalisti de probleme de sanatate pe care o am. Sa vedem daca or sa raspunda. Consider ca nu este drept ca erorile medicale care se fac in aceasta tara (si am mai vazut niste cazuri de mi-a stat mintea-n loc chiar pe acest forum) sa ramana necunoscute. Din pacate mecanismul legislativ permite sa ramana nepedepsite. Specialistii germani sunt foarte porniti pentru ceea ce i s-a intamplat lui Andrei, incepand cu interventiile si terminand cu decizia statului roman; se gandesc ca nu avem ce cauta in UE cu asa o atitudine.

Multumesc pentru sfaturi, ne luptam in continuare,

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Din pacate nu esti singurul in aceasta situatie. Probabil ca sunt sute de copilsi in situatia asta.

In toata nenorocirea asta (prin care am trecut si noi )am concluzionat eu , un muritor de rand, ca totusi copii au avut noroc de niste parinti luptatori si priceputi.Au avut noroc de oameni care i-au auzit si de multe alte sanse.
Ma tot obsedeaza gandul la ce se intampla cu copii din satele romanesti.Unde parintii nu stiu nici ce e ala PC , dar forumuri, televiziun. mail-uri etc.Aceea sunt copii condamnati la moarte.

Noi ne-am suparat foarte tare ( ca si tine) cand am fost in aceea situatie.Am trecut repede peste (dandu-ne seama ca pierdem timpul) si ne-am canalizat energia in a o salva pe Sabina.
Multumim Domnului si tuturor celor ce ne-au ajuta.Sabina e ok acum ,iar noi mult prea terfeliti de probleme pentru a avea puterea necesara sa facem ceva.Si ce am putea face, de fapt?
Singurul lucru pe care il pot face , e sa nu parasesc umanitarele si sa ajut cat pot.
Au fost altii mai curajosi , care chiar au incercat sa fac ceva.Si crezi ca au reusit? NU.
Iar altii chiar curajosi au reusit ceva pana la urma.Au emigrat.

Speram din tot sufletul ca Andrei sa lupte cu toate puterile lui iar voi sa reusiti o campanie buna.


Doamne ajuta

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Nu exista nici o autoritate peste Ministerul Sanatatii unde sa le poata fi contestata decizia? Nu pot fi dati in judecata la curti europene?

Am vazut poze cu Andrei, e asa de frumusel!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Singura autoritate peste un minister este presedintia. Am scris deja :-). Mi-au cerut niste acte, si deocamdata au amutit.

Am vorbit si cu avocati, m-am gandit si la procese, insa riscul este sa imi pierd banii cu care as putea sa platesc spitalizarea lui Andrei in procese, si nu rezolvam nimic, mai ales ca un astfel de proces este o treaba lunga, care trebuie inceputa cu autoritatea locala, cu recursuri s.a.m.d, iar parerea mea este ca doar o curte internationala ar putea da un verdict corect, la care poti ajunge numai dupa multe recursuri in tara etc. Poate mai incolo ...

Numai bine,

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragos, este trist si revoltator ceea ce se intampla in sistemul medical romanesc! ma intreb cand se va trezi cineva la realitate?! si ajung sa cred ca mai avem mult de tras pana atunci...si pentru multi, singura solutie sau rezolvare este emigrarea, cum bine a spus Cosmina! imi pare tare rau pentru ceea ce se intampla cu Andrei si cu multi alti copii! mi se rupe sufletul!

Eu va doresc multa putere si vointa in continuare, si multa multa sanatate lui Andrei, sa creasca mare si voinic si iasa invingator din aceasta lupta!!
Nu ne ramane decat sa ne rugam ca cei care au fost OAMENI aici, in tara, cat si acolo, in Germania si-n restul lumii, sa fie in continuare, sa va ajute sa va intoarceti acasa cu Andreiut sanatos!
Maine o sa mai depun niste banuti in contul vostru; am sa va anunt odata ce s-a facut tranzactia.
Sanatate multa!!!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dragos, Adriana are dreptate, trebuie sa faceti vilva altfel nu aveti mari sanse. Trebuie sa apareti la televizor, sa faceti cunoscut cazul lui Andrei si de ce nu nedreptatea pe care v-a facut-o Ministerul sanatatii. Mult succes! Si multa multa sanatate lui Andrei, sa ii treaca repede bronsita si sa nu mai aiba nevoie de oxigen suplimentar. Sper ca infectia de dupa operatie a trecut in intregime si ca acum creste vazind cu ochii.




Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragos,tocmai mi-a venit o idee si vreau sa te intreb ceva (scuze, daca ai mai pomenit de asta si am omis eu informatia) : la postul Acasa ati incercat? a aparut cumva cazul lui Andrei? pentru ca am pe cineva la care as putea sa apelez. Cineva care lucreaza acolo si e bine plasat. In cazul in care sunteti de acord , as putea pune o intrebare, daca va poate ajuta , si apoi sa va puna in legatura cu cine trebuie.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

m-am topit dupa o pozele lui Andrei:)
am citit toata pagina si sper din suflet sa faceti rost de toti banii de care mai aveti nevoie! din partea mea pleaca astazi 50 ron catre voi.
sa dea Dzeu sa va creasca copilul mare si sa se faca sanatos!

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Contul care e trecut pe site, in lei de la BRD mie imi spune sistemul meu de plata online ca este invalid. ai putea te rog frumos sa il mai scrii odata aici? multumesc

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dragos chiar ai crezut ca poti obtine bani de la stat? Ar fi fost minunat, insa... Eu sper din toata inima sa adunati toti banutii ptr factura si sa se faca bine Andrei. L-am vazut in poze si e adorabil!
O sa va pun si eu 50 Ron ptr ziua lui 2 septembrie si o sa va mai ajut ori de cate ori o sa pot. Multa sanatate si pupici lui Andrei!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput