@ construit CASA!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 16
jone spune:
si eu am intrebat azi mesterul cat ia de gresie si faianta:15 ron/mp.
dar mie tot mi se pare mult.
va pup
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
codruta_grg spune:
Acuma v-am citit si eu..... pot sa va zic ca in Cluj preturile sunt mai mari (ma refer la prestari servicii). Acuma vrem sa ne renovam apartamentul, de la zero. Sper sa nu ne jumuleasca prea tare nici instalatorii nici constructorii.
Am o intrebare la voi. Vrem sa ne facem si o cabana din lemn. Stiti undeva, pe langa zona noastra, o firma serioasa care se ocupa cu constructii de acest gen, la cheie?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
bebe03 spune:
buna
revin si eu dupa un scurt concediu, si incerc sa raspund unora dintre voi,
in legatura cu preturile, zic eu ca in bucuresti sunt mult mai mari decit in provincie
eu am platit 110 pt. gresie, faianta
60 parchet laminat/15 miimetru liniar de plinta pt. parchet
80 pt.pereti, glet si var
la noi casauta e aproape gata, mai sunt mici retusuri, si asteptam sa vindem apartamentul pt. a o mobila si a ne muta
numai bine
nicol
alishaa spune:
Eveline, multumesc frumos pt site-uri!! Ceea ce e si mai dragut este ca eu am terminat facultatea de limbi straine - sectia polona!!!! Asa ca acum o sa imi pun cunostintele in practica (nu am mai avut tangenta cu limba de cand am terminat facultatea, din pacate) - dar tot stiu ca pokoj inseamna camera si lazienka - baie, etc. Pacat ca nu pot scrie cu caractere polone!! Multumesc inca odata!! Eu vreau un duplex cu o amprenta de maxim 100 m - nu de alta, dar vreau o casuta cu 3 camere - micuta si cocheta si stiu ca daca ai o casa de peste 150 m, te rup impozitele!!!
leliutza spune:
Salutare fetelor!
Am vazut ca au mai aparut fete harnice care incep lucrarile. Chiar ca sunt mai maricele preturile in Buc decit in provincie, noua ne pune gresia si faianta cu 140.000 lei/mp si are ceva de lucru ca avem insertii si placi de dim diferite.
Intrebati de casute de lemn, nu stiu firme exact dar anul trecut la tirg am vazut casute gata facute. Eu zic sa incerci sa cauti pe net si sa ceri referinte de la ei.
Eu sunt un pic bucuroasa, am gasit pe net la mobexpert o masa pt living, e maare si cica ar avea blat termo, numai ca nu stiu cum sa fac, eu stau in repaus la pat si mobexpert nu e decit la timi, o sa vedem, parea tare faina in poza. Oare daca nu o au la mag din timi pot sa ti-o comande? io n-am cumparat niciodata de la ei ca mi s-au parut preturile imense, da asta pare ok. sper sa nu ne luam vreo teapa .
Va pup si va urez spor la treaba.
Leliutza
eveline spune:
alishaa.....he he.....eu mai mult le-am potrivit, caci n-am nici o treaba cu polona.....dar acum iata ca am confirmarea ca le-am potrivit bine!
Ana si Bianca-iubita
GeorgetaR spune:
Buna fetelor.Ma bag si eu putin in forumul vostru, daca pot sa ma exprim asa.As vrea sa-i raspund Codrutei. Daca nu gasesti referinte despre nici o firma din zona ta, pot sa-ti recomand eu una din Campina. Noi constrium acum cu ei si pana in momentul asta sunt foarte seriosi.In primul rand respecta termenele de executie si folosesc materiale de calitate buna la un pret comvenabil.Noi suntem acum in faza de inchis peretii cu OSB si saptamana asta vom avea si tigla metalica pe acoperis.Daca ai nevoie de alte detalii ti le dau cu placere.
maggda spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Eveline, multumesc frumos pt site-uri!! Ceea ce e si mai dragut este ca eu am terminat facultatea de limbi straine - sectia polona!!!! Asa ca acum o sa imi pun cunostintele in practica (nu am mai avut tangenta cu limba de cand am terminat facultatea, din pacate) - dar tot stiu ca pokoj inseamna camera si lazienka - baie, etc. Pacat ca nu pot scrie cu caractere polone!! Multumesc inca odata!! Eu vreau un duplex cu o amprenta de maxim 100 m - nu de alta, dar vreau o casuta cu 3 camere - micuta si cocheta si stiu ca daca ai o casa de peste 150 m, te rup impozitele!!!
Cum poti sa spui ca te rup impozitele? 16 400 000 lei pe an e mult??? Poate primaria crede ca suntem chiriasii lor?
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Sorina spune:
GeorgetaR,
Te rog sa-mi dai si mie coordonatele firmei din Campina. Pe PM sau pe adresa de email alina2003a2000@yahoo.com
Multumesc