@ construit CASA!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Georgeta, poti sa imi spui si mie datele firmei din Campina? daca esti draguta, pe mailul: cpgrigoras@yahoo.com.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

GEORGETA--Sint curioasa sa citesc si eu despre acea firma din Cimpina!Ar fi interesant ...poti posta aici adresa respectiva?Cu siguranta ca vor mai fi si alte fete care vor dori sa se "documenteze"! Multumesc mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Pentru toate cele interesate de firma din Campina, denumirea ei este SC Neoconstruct SRL, persoana de contact: Sorin Coler, tel.0744204857.Pagina lor de Web e in constructie asa ca nu va pot da adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

fetelor...inca un pas inainte...mi-am luat pompa pt. udat gradina, si acum ud la greu cu tisnitori...si hidrofor ...iar in curind apa va curge si la robinete( tre sa o scot din put de la 12 metri)
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

bravo nicol.faceti dus in curte

eu masor de 4 zile baia si tot trasez pe pereti tot felul de dungi de ghidare.ptr ce?cica sa ma apuk sa pun faianta.
pana la urma am dat cu glet tavanul.si vine azi un meserias in vizita si vede ce am facut si cica...nu trebuia dat tot decat pe la rosturi ca ei asha fac.ok! ok! - zic eu "dar uite ca un coleg de al dvstra mi-a dat tavanul din camera.TOT! si eu m-am luat dupa el." nu stia ce sa mai zica.
va pup.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

jone esti curajoasa daca te apuci de pus si faianta, eu inca mai sterg dupa amiaza cind am timp, geamuri usi si tre sa intru si pe sters gresie si faianta..
incercam sa vindem apartamentul si nu gasim client, si asta ne tine pe loc, ca nu mai avem bani sa mobilam, si pina nu avem mobila noua nu vreau sa ma mut
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

CAPITOL NOU :http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=78348

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

nicol, la cat de strambi sunt peretii sosi de sotul meu iti dai seama ce fel va arata si faianta.incerc sa o dreg totusi dar ...nu tin musai.
ieri am pus 3 randuri si azi am vrut sa vad daca pika.nu a piakt inca!
dar am vazut ca alexandra mi-a scos distantierele ca erau frumoase tare si cred ca s-a si sprijinit de faianta de jos si au fugit asha usor.nu se vede decat daca stii.
azi am incercat sa mai pun dar ce s-a putut cu fiimea???asha ca dupa un rand juma am renuntat.
poate maine. nu ne grabim.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

CRIXIA, mai nou capitolul e de 20 de pagini asa ca tot aici trebuie sa scriem. Mai avem ce umple pina sa trecem la capitolul nou.

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Super, cu prelungiri! Am intrat de la birou intr-o fuga si am vazut ca va lungeati! Io stiam de paturica scurta, da daca se acorda supliment, atunci sa avem spor!
Multumim Catalin!
Jone, trebuie sa stricam cateva, ca sa iasa treaba buna!

Dragele mele, pacat de vremea asta, dar eu sunt tare ocupata, asa ca facem o pauza la casuta, tocmai bine se usuca bine interiorul, mai ales la parter. Ne vom ocupa un pic de exterior, curatenie in curte.

Mergi la inceput