@ construit CASA!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

kris79 cit a fost gletuitul , var sapa pe m2?
Noua de exemplu ne-au cerut (pentru la tomana) 100000m2 pe sapa am vorbit zilele trecute cu o prietena ea a patit 50000m2!
Pe la voi care sunt preturile?

Pentru gaz cum e? Care sunt etapele? Eu nu am mers inca la Distrigaz dar mi-ar di de folos daca imi spuneti care sunt etapele. Toti care au casele deja locuite au gazul la poarta.

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna,
Dia ,hai sa-ti spun preturi de la Arad:
-sapa 50000mp la parter, 70000 la etaj( unii mi-au cerut 80000)
-tencuit 90000 mp
-ma intereseaza si pe mine cit e gletuitul , zugravitul, gresiatul ca asta urmeaza
-gazul:am inteles ca dureaza mult si fara 1000e nu scapam...
Nicol, nu stiu ce sa zic de centrala, mie instalatorul mi-a recomandat Junkers, dar nu suntem hotariti...
Kriss si eu caut modele de gard.Ai ceva idei?
Pupici,
Cristina

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

cristinacsa mesterii tai nu vin si la Timisoara sa lucreze? Ca vreau si eu sa fac cu preturile astea nu cu 100000sapa si 160 000 tencuitul!!

Ce zici ii intrebi? Ai fost multumita de ei? Le fac o camera si stau in vila
Din 1 octombrie ne apucam de lucru ca mai inainte nu suntem in tara. Cit se va putea lucra pina nu va fi prea frig.

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

DIA mesterii aia va ia cam mult, hai sa-ti spun preturile platite de noi pina acum
55.000 m2 tencuit;anul trecut
40.000 m2 gletuit;anul trecut
110.000m2 faianta si gresie. anul trecut
100.000m2 placat tavane cu rigips. anul trecut
150.000m2 tavane cu modelaj si spoturi; anul trecut
75.000 m2 placat cu izolatie fatada, anul acesta
40.000m2 tinci pe fatada; anul acesta
30.000m2 varuit si interior si exterior:anul acesta...cam astea sunt preturile pe la noi, pacat ca stam asa de departe ca te ajutam cu placere,
cu gazele e jale mare, la noi a durat un an hirtiile( cu multe interventii), acum de vreo luna le avem pe toate asteptam firma sa ne faca lucrarea, sper ca la timisoara la distrigaz sa ai cu cine discuta, ca aici am innebunit de cap cu astea,...pasii de urmat ii afli de la ei cind te duci prima data sa depui cerere de bransament

noi umblam sa cumparam centrala( cu speranta in suflet ca vom avea gaze pina la iarna) si nu ne-am hotarit ce marca, avem de ales intre: vaillant, Junkers sau Vissman
numai bine
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si s-a "facut" lumina!
gata! dupa aproape 5 luni avem curent electric.ama vut emotii la aprins becu si bagat frigiderul in priza
nu va mai povestesc cate drumuri am facut dar intr-un final s-a terminat (aproape ca mai am de plimbat ceva hartii la primarie.)
acu mesteresc cateva prize mai speciale si pana maine sunt si mutata!

la cta manopera e mai ridicata putin.
tencuit si tinci - 10 RON (dar mi se ceruse de un altu chiar si 25 Ron si intra si gletul)
de glet - 6 Ron (dar deja terminasem banii)
shapele eu le-am platit cu 7 RON/mp iar cumnatu la etaj 9 Ron.
glafurile 5 Ron metru liniar.
si la stalpi am platit la 10 RON m liniar.

am mai ntrebat de tavane:cereau 15 Ron negociabil la rigips. (drept urmare intr-o camera si baie am facut in "regie proprie")

la curentul electric interior cerea un nenea 1 milion de camera.

nicol ptr exterior ai fost multumita de ce au facut meseriasi?

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Jo felicitari!S-o folositi sanatosi "casuta"!
Nicol noi avem centrala Vaillant si crede-ma e f buna.E Mercedesul centralelor.Noi deja am trecut prin 2 ierni cu ea si categoric papa putin.E adevarat ca avem calorifere mari si nu merge la capacitate maxima pt ca ar putea incalzi suprafata mai mare decat avem noi.E de 47.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am si eu va rog o intrebare, caci ma contrazic cu al meu sot....cand primesti autorizatia de constructie a unei case ti se da un termen pana la care tre' sa fie gata; cat e acest termen? E un termen fix prevazut de lege sau in functie de constructie se calculeaza sau cum??

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

parca iti alegi tu.imi aduk aminte ca ma sunase sotu sa ma intrebe daca in 2 ani e ok.si a m ales 2 ani.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

quote:
Originally posted by eveline

Am si eu va rog o intrebare, caci ma contrazic cu al meu sot....cand primesti autorizatia de constructie a unei case ti se da un termen pana la care tre' sa fie gata; cat e acest termen? E un termen fix prevazut de lege sau in functie de constructie se calculeaza sau cum??

Ana si Bianca-iubita

eu stiam ca e valabila un an cu posibilitatea de prelungire si sub conditia ca la data cerererii de prelungire sa fie inceputa deja constructia.
Fetele care construiesc deja cred ca stiu mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

autorizatia de constructie e valabila 1 an, se poate prelungi inca un an si se va plati jumatate din taxa perceputa initial, la data prelungirii constructia trebuie sa fie inceputa...
jone sunt multumita de tot inclusiv de fatada, a iesit dupa gustul nostru, cind treci prin br. te invit sa vezi...
azi e o zi mare, am dat deja apartamentul in vinzare, sper sa gasim repede client, ca sa ne impinga de la spate sa ne mutam si noi, ca o lalaim de ceva vreme...am inceput sa demaram si lucrarea pt. gaze, a venit firma si ne-a facut instalatia de utilizare, mai avem partea de la strada...

numai bine
nicol

Mergi la inceput