@ construit CASA!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 12
dia_codat spune:
upps, scuze Jone daca intrii din yahoo.com in photos nu ti-l baga in engleza?
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
jone spune:
pana la urma m-am descurcat eu cu franceza (nu am facut n viata mea franceza) si am pus cateva poze.
si da dia alea sunt glafurile.si mie mi se pare aiurea cum le calculeaza ei.de parca nu tot asha se fac.
fa si tu un calcul x ml*manopera sau y mp*manopera care o cer ei si vezi care ti se pare mai avantajos.
si ptr asta m-am luat in gura cu ei.ptr ca eu nu am vrut glafuri tencuite ci facute cu stiropor si apoi cu adeziv de gresie.deci mare lucru nu au avut de facut.iar pe colturi am pus coltare metalice, deci nici aici nu s-au rupt cu scos colturile la drept.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
jone spune:
magda mi-ai rupt inima! ai usa la intrare exact cum mi-o doream eu.si 2...daca vre-o data ajung la tine, direct in cada ma opresc
dia - ai o scara bestiala.si partea din fata e misto.acolo unde e in afara o sa faceti camera de zi?
la mine tineti cont ca numai parterul e al nostru.
cristina la tine mi-a palcut fierul forjat si balcoanele.
toate sunt frumoase.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
maggda spune:
Jo pai daca ti-ai dorit asa o usa de ce nu ti-ai facut-o asa???
In cada...esti invitata mea .
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
jone spune:
of.ptr ca am usa de la intrare lipita de un zid din interior.si oe langa asta mai are si un unghia scutit.daca mutam usa de la intrare maiin dreapta ...ajungeam cu ea la bucatarie ceea ce nu era prea rau.dar pe vremea cand puneam tamplaria in locul de acum al bucatariei era camera de zi. la noi ca la nebuni.
azi am scris nu gluma.se vede ca mi-am luat liber.
m-am certat iar cu meseriasi...neaga in continuare ca ei nu au socotit si usile.eu le arat negru pe alb si ei nimik.
pana la urma a zis unul dintre ei ca vine si face.pe o cafea!cand o sa apara daca apare ii pun ruleta in mana si il pun sa calculeze din nou ca sa fie ferm convins ca sunt platite.
jo si alexandra
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Mai apar si eu pe aici...Am mai inaintat si noi, adica am pus polistiren pe exterior, rigips, acu tencuim, am tras tevile pt incalzire...
Dia , preturile nu nu sunt tocmai mici...Si mie imi socotesc peretele intreg, asta e...
Vreau si eu poze, o sa pun si eu , dar trebuie sa facem unele mai recente...
Acu eu ma gindesc ce gard sa facem, am de facut o latura cu vecinii si la strada.
Trebuie sa ne legam si la canalizare,gaz . Azi am fost si am vazut parchet adevarat(nu prea sunt incintata de laminat). O alta problema sunt usile de interior...Crixia, hai arata-mi niste poze cu usile tale...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
jone spune:
in weekend doar am lalait-o acupandu-ma doar de plantutele din curte.
acum ca a plouat sper sa imi fac curaj sa mai sap o portiune ca s-a inmuiat pamantul.
am mutat 90% din bagaje in casa.
asteptam sa dea drumul la curent ca sa ne mutam si noi.
pupici
jo si alexandra
kriss79 spune:
Cum mai merge treaba? Noi am lalait-o de vreo luna..meseriasi neseriosi. Nu mai am rabdare, abia astept sa ne mutam, dar parca totul merge cu incetinitorul.
Se lucreaza la gard, am fi vrut de fier forjat, am fost la o firma, ne-a facut proiectul si ajungea pe la 200 mil.lei vechi gardul si balustrade balcoane.Si avem asa putin gard...asta e..am abandonat ideea si am inceput cu alti meseriasi, s-au turnat stalpii deja.Mergem pe fier simplu, vopsit cu negru..arata aproape la fel.
Alti meseriasi si in interior,au dat cu gled, un var, sapa si urmeaza gresia de pus la parter.
Trebuie sa stai langa meseriasi ca altfel fac numai belele..
Greu a mers si cu gazul de tras de peste strada...proiect, permis sa sparga strada, permis de la politie ca blochezi straduta...etc..fara pile samd nu faci nik oricum. Inca asteptam, de platit am platit dinainte de Paste spargerea, refacerea..
Poate fac si niste poze.
Succes!
POZE
Cristina S.
bebe03 spune:
si la noi se construiescte de zor, am terminat interiorul, mai avem de montat spoturile, lustre, prize si intrerupatoare, pe saptamina viitoare speram sa terminam si fatada casei, cu tot cu culoare(daca vremea tine cu noi),
acum umblam dupa centrala termica si hidrofor...si nu ne hotarim
dati-mi idei, ce centrala sa cumparam, ce marca adica? ca toti isi lauda marfa pe unde ne ducem...vrem o centrala de 30kw, care sa pape putin gaz
numai bine
nicol
jone spune:
nicol - parerile sunt impartite cu centrala.
in mare sa fie o firma cu vechime (ca sa fii sigura ca ai un service)
2. eu din ce am citit centrala ar trebuie sa fie mai mare decat ai tu nevoie ca sa nu o suprasoliciti.acum ce sa zic?!poate fetele care si-au pus deja centrale pe gaz...pot sa te ajute cu sfaturi
si din ce imi mai aduk eu aminte sa fie cu condesatie???
noi momentan ptr la iarna o sa luam calorifere electrice.mai vedem.ash fi vrut ca solutie de moment aer conditionat dar am inteles ca daca afara e sub -5 grade adio caldura.
cristina tu stiai mai multe despre astea cu gaz.
la mine merg lucrurile un pikut mai incet:am terminat suruburile ptr rigips si nu gasesc prin preajma ce vreau eu.dar am terminat masca la baie si mai aveam nevoie de vreo 20 de suruburi ca trebuie sa fac un pikut de masca si in prelungirea cazii ca e scurta.deci cum spuneam nu am mai miscat nimik.
curent inca nu am.dar e sigilat contoarul de ieri.ca sa nu fur!ce fratilor?aer?
pupici
jo si alexandra