@ construit CASA!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 11
jone spune:
da am auzit.dar am inteles ca poti plati si in transe.noi cel putin am platit o transa.
tot acolo am platit si ptr stalp niste procente dinv aloarea investitiei.si cu hartiile si chitanta ma duk la primarie (asta am uitat si tre sa ma duk maine, noroc ca mi-ai adus aminte) si apoi cu ce imi da primaria ma intorc iar la astia sa mai puna nu stiu ce stampila.ca la nebuni!
in seara asta am avut program de tavalit in nisip.impreuna cu alexandra.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
maggda spune:
quote:
Originally posted by jone
sorina - nervi de otel!
asta e ce iti trebuie.de abea acum am inteles eu cum e cu balada mesterului manole.dc a ingopat-o pe ana.pai eu cred ca gagica a cedat nervos la cata alergatura si nervi implica constructia unei case.
si daca tu iti propui o casa de exemplu de 10 000 euro fii sigura ca ea va sari de 20 000.
nimeni nu iti poate estima cat de cat cu exactitate cat te va ajunge.
sunt mandra de mine!am terminat tavanul de rigips din camera de incercari.
sunt plina de rigips din cap pana in picioare.si imi tremura mana de la tinut bormasina.
acum mai am de facut o masca la baie.tot din rigips.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Mai dar tu esti harnica de harnica,bravo!!!!
Fetelor am innebunit!De azi am inceput sa ma plimb cu catelusa pe strada sa se invete sa mearga in lesa,cred ca o iau razna,doamna cu catelu .Fetelor daca stiti unde veti avea cainele in curte si betonati nu uitati de scurgeri!Noi am uitat si in primul chenel acum trebuie sa spargem un pic betonul si inca vreo 3 m in curte pana la canalizare .
Am o rugaminte la voi cand aveti un pic de timp votati-ne(doar o data trebuie) Gaja Bianca http://apps.aradon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=187.
multumim pupici
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
jone spune:
ce sa facem magda...
fiecare cu treaba:unii cu rigipsu altii cu catelu si apropo de scurgere...las ca noi am luat ptr in baie scurgere de terasa si acum nu gasim capac la ea.asha ca....dar nici nu m-am sinchisat sa cumpar alta.
mama mia ce fata frumoasa ai!
jo si alexandra
maggda spune:
quote:
Originally posted by jone
mama mia ce fata frumoasa ai!
jo si alexandra
esti mare mare figura!Multumesc!
Noi nu am facut scurgeri in baie.In schimb avem una in curtea din fata si acum mai pune sotul una asta pt apa de la etaj din baie sa nu ramana in curte .O Doamne cred ca daca ne-am intalni toate constructoresele sa povestim am sta o saptamana zi-noapte si nu am termina cu "evenimentele".
spor la lucru
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
bebe03 spune:
eu sunt suparata foc, ...sa va povestesc, am hotarit sa vopsim fatada casei in doua nuante ( crem cu maro)combinate intre-o anumita simetrie, idee de a sotului, foarte frumoasa si indrazneata...dar nu ne-au iesit vopselurile ,...ca am facut-o pe desteptii si am vrut sa le facem singuri( noi si meseriasii care zugravesc), cremul a iesit super, l-au si dat pe toata fatada, dar pe stilpi la geamuri si balcoane trebuia maro....si nu a iesit fetelor, mama lui de maro, a iesit o culoare "cacanie" naspa rau de tot, mai mult roscat, si am pus la coloranti de ne-a venit rau...am renuntat, imi pare rau si de vopsea ca am stricat un bidon mare...acum ramine crem peste tot, pe soclu si pe linga geamuri placam cu caramida aparenta pe care o lacuim si asta e...eu am vrut sa mergem sa o mixam la aia cu calculator da n-a mai vrut sotul nici mort, cica ii ajunge atita alergatura.....
hai ca va plictisesc cu ale mele...
felicitari crixia, ca ai terminat etajul, si noi am terminat tot in interior...dar inca nu ne putem muta ca nu avem gaze, si mai avem de cumparat si centrala si hidrafor,
la mobila ma gindesc si eu de ceva vreme dar vrau sa fac pe comanda si inca nu ne putem hotari unde
magda eu nu pot vota , nu se deschide...mai incerc
un weekend placut
nicol
bebe03 spune:
magda ce-i cu inspectia in constructii mai, ca eu nu auzii nimic, am trecut casa pe impozitare de anul trecut, si nu mi-au cerut nimic, doar impozitul, ...de fapt noi figuram la tara, tinem de primaria locala, nu a venit nimeni la noi sa ne verifice, etc.am facut actele din birou...
jone spune:
tocmai ce m-am certat cu meseriasi.ramasesera ca dupa ce pun usile, sa termine glafurile de la usi.acum neaga.ca cica nu au pus la socoteala la metraj si usile.din nefericire ptr ei eu mi-am notat toate masuratorile pe hartie si am si pastrat hartia.
acum cand au remasurat si eu am scos hartia cu notite (le-a pikat fatza) a reiesit ca bagasera si usile la socoteala.
le-am zis ca nu vreau banii inapoi ci doar sa termine.
si e unu mai incapatanat care cam vrea sa ia bani multi crezand ca e in italia sau pe unde a umblat el si a zis ca el nu face "ca nu vrea!".
concluzia:"nu exista meseriasi perfecti" (astia chiar facusera treba buna) si concluzia nr 2 "verba volant scripta manet"(sper sa fi scris bine ) adik ce e scris ramane!
pupici
jo si alexandra
bebe03 spune:
jone si eu am platit la glafuri de mi-a venit rau, 70 de mii lei de metru liniar de glaf, l-am platit cind l-au facut efectiv, cind l-au refacut ca se stricase( pe unele locuri crapase) cind au dat glet pe el , urma sa-l platesc si cind il varuiau...si le-au zis pan aci, daca nu-l da cu pensula cu var sa-l lase asa ca eu nu le mai dau bani si pt. var( il dau singura, dar l-au facut, cred ca de gura mea)...intelegi?...eu am niste meseriasi super, in sensul ca lucreaza zi lumina, calitativ, nu fura, dar tigani in ale cerutului...m-am saturat de ei, sper ca in doua saptamini sa termina si nu vreau sa-i mai vad vreodata....de la 1 mai le-am dat manopera 34 de mil lei...si mai avem de dat, (ii platim dupa fiecare lucrare executata)
nicol
jone spune:
10x dia am primit. e in franceza! ma o mori cu zile!
nicol - nici eu nu ii inteleg...eu deja am platit.deci trebuie sa imi faca.ori unu dintre ei care cica e coordonator sustine ca el nu va face nici mort.nu-i nimik! sa imi dea banii inapoi ca daca eu am putut sa pun tavan dinrigips pot sa fac si 2 amarate de glafuri.
pupici.
ps. azi m-am ocupat numai de plante.si de scos copchilu din nisip.
jo si alexandra
dia_codat spune:
Buna fetelor
Ne-am decis pentru echipa de finisari.
Nu ii mai luam pe cei care ne-au facut casa in rosu.
Ne-au cerut preturi mai mari decit ceilalti iar cind le-am spus ca au de pus peretii de rigips ca aia erau deja platiti la casa in rosu s-au cam strimbat au zis ca vedem atunci, bla, bla bla.
Asa ca ne-am decis sa nu ne mai batem capul cu ei si sa ii luam pe cei care au construit deja vreo 4 case in zona asa ca au referinte bune.
Pretul a ramas la 160000 interiorul (doar tenuit si o mina de glet) sau rigips si exteriorul 220 000 (ceilalti s-au scapat si ne-au zis ca ei nu au mai pus polistiren dar ne-au cerut 300 000lei m2)!
Vom incepe la inceput de octombrie. Cit o sa ne lase vremea.
As vrea sa va intreb pe voi. Stiu ca atunci cind constuiam casa am inceput eu sa fac masuratori la rigips . Mi-am desenat pe fiecare perete cite placi intra inclusiv cu taieturile deasupra usilor. Si mesterii respectivi cind le-am aratat calculele mi-au spus ca ei pun si golurile de geamuri in calcul ca altfel imi socoteste pe linga geamuri in metru liniar.
Asta e ce zicea bebe -glafuri? Eu inca nu m-am familiarizat cu diferitele denumiri pentru interior.
Credeti ca imi e mai bine sa socotesc tot fara golurile de la usi si geamuri sau sa imi socoteasca apoi in ml? Mie mi se pare totusi mult, cum sa socotesc atitea goluri ca m2 lucrati?
Mai am inca o nelamurire.
M-am contrazis aseara cu sotul in legatura cu peretii unde eu vreau sa pun rigips si sunt cu ferestre. El sustine ca mai bine nu pun ca nu o sa iasa bine ca o sa iasa fereastra prea in exterior... Daca ati avea o poza cu o fereastra si cu peretele de rigips m-ar fi de ajutor
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...