@ construit CASA!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 10
jone spune:
magda multumesc.
dar mai avem niste hopuri.sa depuna firmele dosarele la electrica si eu sa fac ping pong intre disciplina in constructie si primarie si iar disciplina si tot asha.
ce am mai facut eu in ultimile zile impreuna cu tati al meu:
am montat usile la interior si apoi tata s-a chinuit sa puna clantele.am luat din acelea rotunde care tragi de usa ca sa se inchida si ca sa deschizi rasucesti sfera manerului.
am montat scurgerile la baie si apoi tata a turnat shapa.si apoi am montat chiuveta si wc + cada doar de forma.important e ca am apa la chiuveta si functioneaza wc-ul
apoi...am montat tavanul in baie si am dat jos dintr-o camera tot tavanul de rigips si l-am remontat cu tata asha cum trebuie.
nu am gletuit dar in schimb ma specializez in rigips.
acu mai de montat niste capete si sa insurubez la ele.
devin maestra in manuit sculele:bormasina, ciocan rotopercutor, polizor si altele.
pupici si spor la construit si amenajat.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
bebe03 spune:
jo, felicitari pt. specializari, eu nu sunt asa agera ca tine...nu ma pricep deloc decit la ...strins molozul, si ...vopsitul gardului, muncim si noi la greu, cumparam si caram materiale pt. exterior, aseara am mixat culoarea pt. fatada, crem deschis in combinatie cu maro, pe soclu si la geamuri punem piatra aparenta, interiorul este gata, ramine de smotruit( am adunat ce a fost mai mare dar tot trebuie stearsa gresia si faianta, usile de praf..), daca terminam si cu exteriorul trecem la mobila, deja studiem ceva oferte...
m-a uimit cit a costat la voi bransarea la electrica, la noi nu a fost asa mult, dar am facut acum un an, sa se fi scumpit asa de tare in acest timp?
numai bine si spor la treaba
nicol
dia_codat spune:
bebe nu ne pui niste poze sa vedem si noi?
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
dia_codat spune:
Fetelor sunteti de acord sa ne punem citeva poze din timpul constructiei pe un cont al nostru? Si cine vrea sa vada sa ne ceara voie si sa ii dam link-ul?
Ca eu mi-am pus poze pe contul meu de poze cu fetele dar sincer nu prea imi convine sa vada toata lumea care vrea sa vada poze cu fetitele ca imi fac casa
Asa ca am creat un cont pentru casutele noastre. Ar fi frumos sa ne punem pozele mai multe.
Care sunteti de acord imi trimiteti un PM si va dau contul si parola ca sa vizualizati si sa puneti poze.
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
bebe03 spune:
din pacate nu am foto digital( cu atitea constructii de trei ani intruna, am ramas in urma cu tehnica), daca gasesc pe cineva sa ma ajute am sa pun si poze
nicol
Sorina spune:
Buna fetelor/curajoaselor,
Ma bate gandul sa incep si eu o constructie anul acesta sau anul viitor.
Insa ma ia cu ameteala cand ma gandesc la preturi/costuri.
Tinand cont ca voi aveti atata experienta, ma puteti ajuta si pe mine cu un pret aproximativ pentru o casa facuta din caramida la exterior iar la interior pereti tip sandwish? As vrea sa iasa cam la 130 mp locuibili.
Multumesc mult.
jone spune:
sorina - nervi de otel!
asta e ce iti trebuie.de abea acum am inteles eu cum e cu balada mesterului manole.dc a ingopat-o pe ana.pai eu cred ca gagica a cedat nervos la cata alergatura si nervi implica constructia unei case.
si daca tu iti propui o casa de exemplu de 10 000 euro fii sigura ca ea va sari de 20 000.
nimeni nu iti poate estima cat de cat cu exactitate cat te va ajunge.
sunt mandra de mine!am terminat tavanul de rigips din camera de incercari.
sunt plina de rigips din cap pana in picioare.si imi tremura mana de la tinut bormasina.
acum mai am de facut o masca la baie.tot din rigips.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
CRIXIA spune:
Wow Jo, parca te vad! Bravos!
Noi am lustruit zilele trecute parchetul, mai avem de sters geamurile si vreau sa aduc mobila. Asta la etaj, ca parterul e tot santier, ma tine rigipsistul cu constructia unei scafe....
maggda spune:
Fetelor dar de taxa de la inspectia in constructii ati auzit?Noi pt 600mp construiti am platit 25mil!!! Mama lor de pungasi!
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965