Clubul nurorilor (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ce bine, voi dati dedicatii iar u am baut 2 guri de vin rosu....in timpul programului, si m-a luat o durere de caaaaaaaap.

Ar fi bine sa mergeti azi la biserica: azi la inceputul fiecarei evanghelii se pune cate o dorinta (pt sanatate, intelegere, bebei). Macar pleci mai linistit.

Ali nici pe mine nu m-au lasat la biserica, cand m-am casatorit, cu pernutza. Adica am avut, o ducea nasica mea, dar i-a luat unul din preoti pernutza inca de la intrarea in biserica. Eeeeeeeee, a compensat cu faptul ca au facut o slujba de vis.

Fanna super povestea.

Sun .. HAI STEAUA!

Bunicuta merci pt urarea de La multi ani! si tie Sarbatori Fericite!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Marina pai eu merg la slujba azi. E preferata mea. Te asezi de 12 ori in genunchi si daca ai o atza faci 12 noduri si iti pui cate o dorinta. Cand ai probleme poti sa desfaci un nod...ajuta, realmente!
Eu nu am lipsit in nici un an de la slujba de joi si vineri si evident de la Inviere. Asa ca am hotarat sa vedem meciul acasa, cu gasca de prieteni, cu veselie si speranta in suflet! DD intelege si nu cred ca scrie pe undeva ca muzica te-ar face necredincios. Altele sunt viciile "paguboase"!
Succes tuturor la treburi!
Andreutza te rog sa nu te mai agiti! TE ROG! Fa mancare si atat! Serios...gandeste-te la minunea din burtica...vrei sa o pui in pericol???? Te rog!!!!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Andreutza te rog sa nu te mai agiti! TE ROG! Fa mancare si atat! Serios...gandeste-te la minunea din burtica...vrei sa o pui in pericol???? Te rog!!!!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Subscriu si eu, gandeste-te la bblina ta, chiar nu-i face bine sa te agiti atat. si ai grija de tine.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele eu plec la cumparaturi. Cadouri pt nashi si pt ai mei.
Celor care nu mai intra maine....Sarbatori frumoase, linistite si pline de credinta!!! Numai bine!PUP

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

da Sun asa fac si eu si sti sigur ca ajuta.

Andreea si eu te rog sa nu te obosesti prea tare decat pt iubi al tau.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andreeachiar ma gandeam ce e cu tine de nu ai mai scris. Si eu sunt de acord cu fetele:LASA TREABA.Ai grija de burtica

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

la mine au venit uratii...oare mai pot intra in biserica?...parerile sunt impartite
am intrebat mai demult un preot si a spus ca n-ar fi nici o problema...e ceva firesc...numai ca atunci cand intru sa ma rog ptr iertare la icoana...voi ce ziceti? nu se cam bat cap in cap?

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fanna, eu zic ca n-are nimic a face. Regula aia s-a facut pe vremea cand nu existau "pampersi" si e evident de ce era interzis unei femei sa intre in biserica in perioada respectiva. Nu cred ca mai e aplicabil in ziua de astazi. Parerea mea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ti-am spus ceea ce mi-a spus un preot...nu e pacat dar sa-mi cer iertare la intrarea in biserica...totusi asa am sa fac nu vreau sa ratez

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

fetelor, va multumesc mult pt incurajari. Abia astept sa il vad pe iubi acasa. Si imi iau concediu si il ingijesc eu, numai sa fie acasa, langa mine. Ma doare sufletul cand il vad acolo in spital. Si e cu sonda in mana, se chinuie si sa isi puna ceai in cana. Acuma macar i-a scos-o din mana dreapta si a pus-o in mana stanga. Cand merg la el, abia asteapta sa ii fac putin masaj ca il doare spatele de la atata stat in pat. Si pe hol ii este frica sa iasa, sa nu mai ia vreo boala de pe acolo, ca totusi e spital de infectioase. Acuma m-a sunat sa ii mia cumpar 5 fiole de gentamicin. Avand in vedere ca ii dau 3/zi, si el mai are acolo doar pt azi la pranz o fiola... sambata dimineata ii da ultima fiola. Oare il lasa sambata dimineata acasa? Sunt curioasa si cum ii iese urocultura, ca azi ii fac si asta. Si radiografia de maine.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput