Clubul nurorilor (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna de dimineata!Vin si eu la petrecere!!
De la mine dedicatie Voltaj cu "Si ce daca" sau ce vreti voi, Voltaj sa fie!

Meciul incepe la 20,30!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mea contine pace,credinta ,iubire si speranta...luati si voi tot ceea ce aveti nevoie ca marfa este

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Raza,Aly ia vedeti,daca nu va ajung invitatiile mai trimiteti si virtual,am gasit intamplator ceva dragut:
www.gfxworld.info/felicitari/card38/" target="_blank">Invitatie

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flori...specificare...Transmisia live incepe la 20.30, iar fluierul de start la 20.45....pe Realitatea TV! Sa nu ma bati....da' n-am stare si scot numai perle!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Raza,Aly ia vedeti,daca nu va ajung invitatiile mai trimiteti si virtual,am gasit intamplator ceva dragut:
www.gfxworld.info/felicitari/card38/" target="_blank">Invitatie

Helaaaaaaaaaaau? ce-i aici? lipseste omu' putin si voi... fetelor, e Joia Mare... (asta apropos de ce-mi zicea soacra-mea acu' 2 zile, k e pacat sa asculti muzik in Sapt Patimilor)... sper sa nu va stric chefu'....
Cami, am printat... k acum caut texte frumoase pt genericul nuntii...

AMR 1 luna si 13 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Buna fetele
cu intirziere semnez si eu condicuta v-am citit si urez cu intirziere La Multi Ani tuturor fetelor sarbatorite
sanatate multa sotului Andreei, copiilor Cameliei si voua tuturor

Meciul este la 20.45 pe RALITATEA TV
Si speram sa cistige STEAUA
Dar pentru ca o sa plec acasa la treburi(inrosit oua, curatenie etc)si nu o sa mai intru pe forum decat Marti, va doresc spor la pregatiri

si o sa va urez deacum SARBATORI FERICITE, sa avem timp bun si sa ne bucuram de INVIEREA DOMNULUI alaturi de cei dragi.

toate fetele din club si sa nu va mai supere soacrele-albastre
macar in aceste zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sunule, am si eu o intrebare la tine-mai sunt sanse sa gasesc bilete la meci?Un bun prieten ma intreaba si eu habar nu am ce sa-i raspund. Sa nu te superi pe mine ca te-am intrebat, dar tu esti in tema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Stiu ca azi la 10.00, la Stadionul Ghencea au mai pus in vanzare bilete. Daca se grabeste poate apuca. Eu le-am facut rost acum doua zile unor prieteni...cred ca pana la urma o sa ma omoare tata....ca tot l-am stresat cu facut rost de bilete "cu vedere la mare".

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

buna fetelor

Am aparut si eu. Multumesc celor care au intrebat de mine. Sunt terminata. Si atat de obosita ca nu mai pot. Am slabit 2 kg deja. Nu am deloc pofta de mancare, si daca totusi ma fortez sa mananc dau afara. Iubi e mai bine, slava Domnului. Nu mai are temperatura. Dar tuseste urat de tot. Simte cum i se desprrinde totul de pe plamani si caile respiratorii. Mai are si o infectie urinara urata de tot, pe care nu stiu cum a facut-o. Maine ii mai fac o radiografie, dar nu prea sunt sanse sa il lase acasa de Paste. Ia antibiotice foarte puternice. Ii da 2 fiole de augmentin deodata, de 3 ori pe zi, si tot de 3 ori ii da si gentamicin. Plus ceva expectorant efervescent si paracetamol.
Eu alerg toata ziua. Vin la 7 jumate la serviciu (unde am de lucru ca niciodata, de nu-mi mai vad capul), fug acasa la 3 jumate, fac repede ceva mancare, ii pregatesc ceaiul (ca bea 4 litri pe zi) si fug la spital. stau cu el 2 ore, vin acasa, ma apuc de curatenie, spalat perdele, batut covoare. NU MAI POT. Sunt terminata. PLus ca in fiecare zi trebuie sa ii duc pijama si tricouri curate, ca transpira. Ieri am avut niste contractii groaznice. Eram la spital si vorbeam cu el, dar numai eu stiu ce dureri de burta aveam. M-am ferit sa ii spun, ca sa nu se ingrijoreze.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, scumpa, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate astea, dar, te rog eu, ai grija de tine, lasa curatenia, nu mai munci atat, sa nu o pui pe bebita in pericol si nici pe tine, te rog eu, fa-i doar mancare lui iubi si lasa restul treburilor, odihneste-te si nu te stresa. te rog mult, ai mare grija de tine si de bb. Sanatate multa lui iubi, lasa ca o sa treaca totul si o sa fie bine.

Sunule, am vorbit acum cu un alt amic si nu mai sunt bilete. asta e, nu merge la meci. daca imi spunea mai devreme, ii luam eu. fata

Mergi la inceput